ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012


Τελευταια  νεα 

Tόπε και τόκανε. Η αφίσα του κόμματος της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Το 'πε και το 'κανε η Τζούλια ιδρύοντας τελικά κόμμα που θα κατέβει στις εκλογές.


Η είδηση κυκλοφόρησε για πρώτη φορά λίγες βδομάδες πριν, όταν η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε έπειτα από πρόσκληση σε πάρτι μεγάλου καναλιού της Κύπρου, μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά!

Συγκεκριμένα, η Τζούλια είχε δηλώσει στο Onlycy.com: «Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. και σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις, να με ψηφίσει.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και, αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της η Ελληνίδα πορνοστάρ----------------


Την ίδρυση νέου πολιτικού κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν διαγραφέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, προανήγγειλε μέσω του Βήμα 99,5 ο Χάρης Καστανίδης.
«Ήδη έχει ξεκινήσει μία συνεννόηση και μία συζήτηση μεταξύ των βουλευτών οι οποίοι διεγράφησαν ώστε να συντονίσουμε τις κοινοβουλευτικές μας και πολιτικές δραστηριότητες» είπε χαρακτηριστικά και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο νέο κόμμα και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Αρνήθηκε ωστόσο ότι γίνονται συζητήσεις με διαγραφέντες βουλευτές άλλων κομμάτων.
«Ό,τι είναι ανακοινώσιμο θα είναι σε λίγες ημέρες» διευκρίνισε, χωρίς να προσδιορίσει τον ακριβή χρόνο ανακοίνωσης του νέου κόμματος.
«Απέναντι στο 'ναι' της τυφλής υποταγής και το καθολικό 'όχι' που δεν προτείνει τίποτα, εμείς διαμορφώνουμε μία ρεαλιστική και ταυτόχρονα ριζοσπαστική λύση εθνικών ισοδυνάμων, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση» υπογράμμισε.
Ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που διεγράφη επειδή καταψήφισε το νέο Μνημόνιο, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση τόσο στον Γ.Παπανδρέου όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι η νέα δανειακή σύμβαση που υπεγράφη «έχει τρομακτικούς όρους, που οδηγούν τον κόσμο και τη χώρα σε αδιέξοδο».
«Δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με μία γραμμή την οποία υποστηρίζει ένα μικρό ιδεολογικό μόρφωμα στο ΠΑΣΟΚ, που έχει μεταλλαχθεί σε νεοφιλελεύθερο» υποστήριξε.
«Εμείς ανήκουμε στον χώρο της κεντροαριστεράς, ανήκουμε στην ευρωπαϊκή παράδοση του δημοκρατικού σοσιαλισμού. Και θα υπερασπιστούμε τέτοιες απόψεις» πρόσθεσε.
Ο κ. Καστανίδης απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «η σύγκρουση δεν αφορά ένα δευτερεύον και περιθωριακό θέμα».
«Δυστυχώς αυτή την ώρα το ΠΑΣΟΚ έχει σφραγιστεί από τη δωρεά της σφραγίδας του κ. Παπανδρέου και του κ. Βενιζέλου, που επέλεξαν να πάνε σε μία δεύτερη δανειακή σύμβαση, που δεν εξυπηρετεί τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου, σε μία δεύτερη δανειακή συμφωνία η οποία έχει τρομακτικούς όρους. Είναι απίστευτα αυτά τα οποία έχουμε συμφωνήσει και που οδηγούν σε αδιέξοδο τον κόσμο, οδηγούν σε αδιέξοδο τη χώρα» κατέληξε

Κίνημαγια φθηνά τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα

Διαστάσειςπανελλαδικού χαρακτήρα παίρνει τοκίνημα για την εξασφάλιση συνθηκών πουθα επιτρέψουν τη διάθεση στην αγοράφθηνών τροφίμων. Ομάδες εθελοντώναναλαμβάνουν δράση προκειμένου ναπαραμεριστούν οι μεσάζοντες, οι οποίοιεπιβαρύνουν υπέρμετρα τις τιμές τωναγαθών, σε μια χρονική περίοδο που ηοικονομική κρίση οδηγεί τα νοικοκυριάσε δεινή θέση.Το «κίνημα της πατάτας»και η προσπάθεια για το κτύπημα τωνμεσαζόντων που ξεκίνησε με την ΟμάδαΕθελοντικής Δράσης της Πιερίαςεπεκτείνεται και σε άλλες πόλεις τηςχώρας και διευρύνεται με τη διάθεση καιάλλων προϊόντων.


Ενώ η Ομάδαετοιμάζεται να διαθέσει το ερχόμενοΣάββατο στην Κατερίνη άλλους 75 τόνουςπατάτες, που θα μεταφέρουν τρεις παραγωγοίαπό το Νευροκόπι και θα τις παραδώσουνσε 1.100 (!) πολίτες οι οποίοι δήλωσανσυμμετοχή, τη σκυτάλη παίρνουν και άλλεςομάδες εθελοντών στη Βέροια, στον Βόλοκαι στη Δράμα αλλά και στη Λάρισα, τηνΑθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλεςπόλεις.

Παλιές και νέες ομάδεςεθελοντών που στήνονται τώρα αναλαμβάνουνδράση και όπως δηλώνουν οι εκπρόσωποιτης Ομάδας της Πιερίας στόχος είναι ναδημιουργηθεί μια πανελλαδικήπρωτοβουλία-κίνηση που θα συντονίζειτη δράση.

Εκτός από τις πατάτες, τοεπόμενο προϊόν που θα διακινηθείαπευθείας από τους παραγωγούς είναιλάδι από την Κρήτη, κάτι που επέλεξανοι ίδιοι οι καταναλωτές της Πιερίας μεποσοστό 52%, παίρνοντας μέρος σε ψηφοφορίαστη σελίδα της Ομάδας στο διαδίκτυοκαθώς και φασόλια από τις Πρέσπες.

Επίσηςψηλά στην ιεράρχηση έρχονται και τοαλεύρι, το ρύζι καθώς και τα μακαρόνια.

ΣτονΒόλο την πρωτοβουλία πήρε μια νεοσύστατηομάδα με τον τίτλο «Ανωση - ΕθελοντέςΒόλου». Ξεκίνησε αρχικά από το σωματείοτων εργαζομένων στο νοσοκομείο τουΒόλου, αλλά πολύ γρήγορα ξεπέρασε ταόριά του και βρήκε ευρύτερηανταπόκριση.

Πολίτες, δήμοι ακόμηκαι μοναστήρια τηλεφωνούν ήδη για ναδώσουν παραγγελίες, ενώ πολλοί φορείςόπως η Ενωση Κταναλωτών Βόλου, τοπαράρτημα της ΑΔΕΔΥ στον Βόλο, το ΕργατικόΚέντρο Βόλου κ.ά. συμπαρίστανται καιστηρίζουν την πρωτοβουλία.
Στήριξη
Οπωςλέει η πρόεδρος του σωματείου ΓαρυφαλλιάΤσιώμου, που είναι και η ψυχή τηςπροσπάθειας των εθελοντών, στόχος τουςείναι σε μια περίοδο που μειώνονται οιμισθοί των εργαζομένων και οι τελευταίοιβρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση ναπρομηθευτούν αγροτικά προϊόντα σε πολύχαμηλές τιμές, παρακάμπτοντας τουςμεσάζοντες και στηρίζοντας συγχρόνωςτους ίδιους τους παραγωγούς.

Ετσιήρθαν σε επαφή με τους παραγωγούς στοΝευροκόπι και δέχονται μέχρι αύριοΠαρασκευή παραγγελίες για μια πρώτηποσότητα 30 τόνων με πατάτες που θαπαραδοθούν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.Οπως και στην Κατερίνη, η τιμή διάθεσηςτης πατάτας θα είναι στα 25 λεπτά τοκιλό.

Επίσης έχουν γίνει επαφές καιμε αγρότες των Σερρών για να τουςπρομηθεύσουν ρύζι καθώς και με αγρότεςτης Καστοριάς για την προμήθεια φασολιώνκαι περιμένουν τις προσφορέςτους.
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Συμμετοχή1.100 πολιτών


Η κίνηση περισσότερωναπό 1.100 πολιτών στην Πιερία που δήλωσανσυμμετοχή για την προμήθεια πατάταςαπό το δεύτερο φορτίο (70 τόνοι), μετάτους 533 που είχαν δηλώσει συμμετοχή στοπρώτο φορτίο που διατέθηκε το περασμένοΣάββατο, δείχνει το εύρος της απήχησηςπου είχε στο κοινό το όλο εγχείρημα καιότι παίρνει διαστάσεις κινήματος.

Πολλοίείναι αυτοί που θέλουν να δηλώσουνσυμβολικά συμμετοχή και να στηρίξουντην όλη προσπάθεια, ώστε να σταλεί έναμήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης στησημερινή κρίση ζητώντας να γίνει πράξητο χτύπημα των μεσαζόντων.

Σύμφωναμε το μέλος της Ομάδας Κώστα Τζομίδη,έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία για τηνπρομήθεια απευθείας από παραγωγούς,παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, ποσοτήτωνλαδιού που θα διατεθούν σε χαμηλέςτιμές.
25 ΤΟΝΟΙ ΠΑΤΑΤΑΣ
Σπάεικαι στη Βέροια το κύκλωμα διακίνησης


ΣτηνΗμαθία τα μέλη της Οικολογικής ΟμάδαςΒέροιας γνωρίζουν από πρώτο χέρι πολύκαλά όλο το κύκλωμα της διακίνησης τωναγροτικών προϊόντων, αφού η περιοχήτους είναι από τις πιο παραγωγικέςπεριοχές της χώρας και οι αγρότες δίνουνσυνεχώς μάχη με τους μεσάζοντες, όπωςλέει ο εκπρόσωπος της ομάδας ΝίκοςΑσλάνογλου.

Στην περιοχή παράγονταιροδάκινα, μήλα, αχλάδια και πολλά άλλαπροϊόντα, και οι αγρότες βρίσκονταισυχνά στη δυσάρεστη θέση ακόμη και νααφήσουν να σαπίσει η παραγωγή τους στοχωράφι αφού οι τιμές των μεσαζόντωνείναι εξευτελιστικές, όπωςαναφέρει.

Ακολουθώντας το παράδειγματης Κατερίνης και με πυρήνα τα μέλη τηςΟικολογικής Ομάδας, δημιουργήθηκε καιστη Βέροια μια διευρυμένη ομάδα εθελοντώνπου ως κίνηση πρωτοβουλίας ανέλαβε ναβοηθήσει ώστε να διοχετευτούν και στηνπεριοχή απευθείας από τους παραγωγούςκαι σε χαμηλές τιμές μια σειράπροϊόντων.

«Ακολουθούμε την''τεχνογνωσία'' της Εθελοντικής ΟμάδαςΝ. Πιερίας και στοχεύουμε στο να βοηθήσουμεώστε να παραμεριστούν οι μεσάζοντες»λέει ο Ν. Ασλάνογλου.

«Με το πουανακοινώσαμε την πρωτοβουλία συγκεντρώθηκανπαραγγελίες άνω των 10 τόνων πατάτας. Ηπρώτη παραγγελία θα είναι για 25 τόνουςκαι η παράδοση θα γίνει από έναν παραγωγότου Νευροκοπίου απευθείας στουςκαταναλωτές στο κέντρο της Βέροιας, τομεθεπόμενο Σάββατο στις 10 Μαρτίου».

Καιοι εθελοντές της Βέροιας ετοιμάζουν τησχετική φόρμα ώστε να δέχονται τιςπαραγγελίες για τις πατάτες μέσω τουΔιαδικτύου, ενώ θα ακολουθήσουν καιάλλα προϊόντα.
ΚΙΝΗΣΕΙΣΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΚΑΙΣΤΑΦΙΔΑΣ
Οργανώνονται και οιΚρητικοί


Στη ρότα των πατατοπαραγωγώντου Νευροκοπίου ετοιμάζονται να κινηθούνκαι οι αγρότες της Κρήτης με το λάδι, τησταφίδα, τα κηπευτικά και τα άλλα προϊόντατου νησιού. Παραγωγοί και αγροτικάστελέχη της Κρήτης μιλώντας στο «Εθνος»χαρακτήρισαν «επανάσταση» το επίτευγματων συναδέλφων τους στο Νευροκόπι.

Παράλληλα,επεσήμαναν ότι πρέπει να υπάρξειπανελλαδική αντίδραση κατά των κερδοσκόπωνκαι ότι οι ίδιοι την ερχόμενη εβδομάδαθα πραγματοποιήσουν ενημερωτικήσυνάντηση στο Ηράκλειο για τον συντονισμότων δράσεων, που θα ακολουθήσουν.

«Υπάρχειστην Κρήτη μεγάλο ενδιαφέρον για κάτιανάλογο με το Νευροκόπι. Εξετάζουμε μεενδιαφέρον και προσοχή το θέμα, ώστεό,τι γίνει να είναι οργανωμένο καιπαράλληλα αποτελεσματικό και μόνιμο»,δήλωσαν στο «Εθνος» ο πρόεδρος και ογραμματέας της Ομοσπονδίας ΑγροτικώνΣυλλόγων, Γιώργος Τζωρτζάκης και ΓιώργοςΝτισπυράκης.

«Εγώ όπως και άλλοιπαραγωγοί θέλουμε να πουλάμε τα προϊόνταμας από το χωράφι. Δεν ανεχόμαστε άλλονα μας πίνουν το αίμα οι μεσάζοντες. Μεσωστή οργάνωση και θέληση, αγρότες,συνεταιρισμοί και ομάδες παραγωγών θανικήσουμε. Εδώ από το Διαδίκτυο έπεσανπρόσφατα αυταρχικά καθεστώτα στη βόρειαΑφρική, οι μεσάζοντες δεν θα πέσουν;»,επισημαίνει ο αγροτοσυνεταιριστήςΜιχάλης Χαιρέτης.

Από την πλευράτου ο γραμματέας της ΟμοσπονδίαςΑγροτικών Συλλόγων και πρόεδρος τουΣυνεταιρισμού Τυμπακίου, ΓιώργοςΝτισπυράκης, εκτιμά ότι το εγχείρημαμπορεί να ξεκινήσει σε πρώτη φάση με τοελαιόλαδο και τη σταφίδα, που μπορούννα αποθηκευτούν.

«Η λύση είναι οιπαραγωγοί με τη βοήθεια των συνεταιρισμώνκαι ομάδων παραγωγών να κλείνουναπευθείας μέσω Διαδικτύου παραγγελίεςσε σούπερ μάρκετ και τα προϊόντα ναείναι τυποποιημένα. Τέρμα το χύμα λάδι.Τέρμα οι μεγάλες αγορές των χονδρεμπόρων»,λέει με έμφαση ο Γ. Ντισπυράκης καιπροσθέτει «Είναι παραλογισμός το λάδινα έχει τιμή στα πολυκαταστήματα 10 ευρώτο λίτρο και ο ελαιοπαραγωγός να τοπληρώνεται από τον έμπορο 1.70 τοκιλό!».
ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
Στο παιχνίδι και ο δήμοςτης Παλλήνης


«Πράξη αλληλεγγύης»προς όφελος των Ελλήνων αγροτών και τωνκαταναλωτών χαρακτηρίζει η δημοτικήαρχή της Παλλήνης την πρωτοβουλία ναέρθει σε απευθείας συνεννόηση μεπαραγωγούς από το Νευροκόπι, ώστε ναδιαθέσουν τα προϊόντα τους στους πολίτεςσε χαμηλές τιμές.

Χωρίς την παρέμβασητων μεσαζόντων, που οδηγεί τις τιμέςστα ύψη, οι κάτοικοι του δήμου Παλλήνηςθα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουνπατάτες προς 28 λεπτά το κιλό, δηλαδήπερίπου 50% φθηνότερα σε σχέση με τοσούπερ μάρκετ.

Το μόνο που πρέπεινα κάνουν οι καταναλωτές μέχρι τις 8Μαρτίου είναι να συμπληρώσουν ένα έντυπομε τα στοιχεία και την ποσότητα πουεπιθυμούν να αγοράσουν ώστε οι παραγωγοίνα γνωρίζουν την ποσότητα του προϊόντοςπου θα μεταφέρουν στην Αθήνα.

Οπωςλέει στο «Εθνος» ο δήμαρχος ΠαλλήνηςΑθ. Ζούτσος, η ανταπόκριση των κατοίκωντης περιοχής ήταν εντυπωσιακή από τηνπρώτη μέρα.

«Μόνο την πρώτη μέραδεχτήκαμε 50 αιτήσεις. Είναι νωρίς γιανα ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πρωτοβουλίαμας, αλλά τα πρώτα δείγματα είναιιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Θέλουμε ναστείλουμε μήνυμα στους Ελληνες αγρότες»,λέει ο κ. Ζούτσος «ότι τους στηρίζουμε.Ηρθε η ώρα να καταλάβουν οι μεσάζοντεςότι ειδικά αυτή την περίοδο δεν μπορούννα κερδοσκοπούν σε βάρος όλων. Θεωρούμεαπαράδεκτο να πωλούν πάμφθηνα οι αγρότεςκαι το προϊόν να φτάνει πανάκριβο σταράφια των σούπερ μάρκετ. Επιπλέον, είναικρίμα να εισάγουμε προϊόντα τα οποίαμπορούμε να έχουμε σε πολύ καλές τιμέςαπό Ελληνες παραγωγούς».
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Ηλεκτρονική πλατφόρμα γιατις τιμές


Τέλος εποχής... γιατους χονδρεμπόρους των αγροτικώνπροϊόντων σηματοδοτούν οι κινήσειςοργανωμένων ομάδων πολιτών να αγοράζουνκηπευτικά και άλλα τρόφιμα απευθείαςαπό τους παραγωγούς.

Αυτό υποστήριξεο γενικός γραμματέας Εμπορίου ΣτέφανοςΚομνηνός, ο οποίος ταυτόχρονα προανήγγειλετη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας,όπου αγρότες θα δημοσιοποιούν τις τιμέςπώλησης και τις διαθέσιμες ποσότητεςτων προϊόντων τους και έμποροι αλλά καικαταναλωτές από την άλλη πλευρά θαπροχωρούν σε απευθείας αγορές αγαθών.

Στοίδιο ηλεκτρονικό δημοπρατήριο θα υπάρχεικαι βάση δεδομένων με ιδιοκτήτεςφορτηγών, στους οποίους οι συναλλασσόμενοιθα μπορούν να απευθύνονται για τημεταφορά των εμπορευμάτων τους. Ηδημιουργία της ψηφιακής πλατφόρμας θαπροκηρυχθεί τον Μάρτιο και έχει υποβληθείπρος χρηματοδότηση από την «ΨηφιακήΣύγκλιση» του ΕΣΠΑ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3