ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Συντροφικότητα... σημαίνει ερωτικός σύντροφος; Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ;


Πόσο αυτά τα δυο είναι ιδία και κατά πόσο διαφέρουν; Για μένα, αυτά τα δυο είναι δυο διαφορετικές έννοιες, που όμως μοιάζουν μεταξύ τους ή μπορεί κάποιος να τα βρει και τα δυο σε ένα! «Τυχερός!»

Πρώτα όμως πρέπει να διαχωρίσουμε τις δυο έννοιες. Η συντροφικότητα δεν σημαίνει απαραίτητα και ερωτικός σύντροφος. Γιατί την συντροφικότητα έχεις την δυνατότητα να την βρεις σε όλες τις σχέσεις της ζωή σου, βέβαια το κατά πόσο πλέον οι άνθρωποι την προσφέρουν απλόχερα, είναι ένα άλλο θέμα.

Όμως την συντροφικότητα μπορείς να την νιώσεις και από ένα συνάδελφο ή από ένα φίλο/φίλη, από τον αδελφό/αδελφή. Η ουσία αυτής της λέξης είναι ότι έχεις κοντά σου ένα άνθρωπο, όχι απαραίτητα και ερωτικό σύντροφο, ότι ανήκεις σε ένα σύνολο ανθρώπων, που σου δίνει την αίσθηση της ασφάλειας και την αίσθηση ότι δεν είσαι μόνος. Έχεις μια ουσιαστική επικοινωνία με τους ανθρώπους.
Η συντροφικότητα λοιπόν, είναι κατά την άποψη μου, ένα παζλ, που το συνθέτουμε με ένα σύνολο ανθρώπων, από το όποιο αντλούμε αλλά και προσφέρουμε συναισθηματική ασφάλεια, δύναμη, κουράγιο. Να νιώθουμε ότι έχουμε κάπου να στηριχτούμε σε κάτι δύσκολο, αλλά και την διάθεση να στηρίξουμε «τον σύντροφο».
Τώρα ο ερωτικός σύντροφος... νιώθουμε μια αμοιβαία έλξη ερωτική, αλλά και μια συναισθηματική επαφή. Εδώ σταδιακά αναπτύσσετε μια οικειότητα, που έχει σαν αποτέλεσμα την συναισθηματική ασφάλεια και τη συντροφικότητα.

Πιστεύω λοιπόν, ότι κανείς μας δεν μπορεί να ζήσει μόνο εάν έχει ένα από δυο! Δεν μπορεί να μην έχεις την έλλειψη της συντροφικότητας αν έχεις μόνο την ερωτική επαφή. Όπως και το αντίθετο! Δηλαδή, να έχεις συντροφικότητα και να μην σου λείπει ο ερωτικός σύντροφος.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ......ΙΣΕΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που η συντροφικότητα με τον ερωτικό σύντροφο μπορούν να συνυπάρξουν. Ναι, μπορούν και αυτό είναι το μεγαλείο της αγάπης! Μπορείς να έχεις ένα άνθρωπο μαζί σου και αυτός να σου προσφέρει και τα δυο απλόχερα, να είναι και συντροφικός και ερωτικός σύντροφος. Αυτή βεβαία είναι η τελειότητα και ειλικρινά, δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλά πλέον ζευγάρια που το αναπληρώνουν μεταξύ τους 100% αυτό.

Όμως για σκεφτείτε το λίγο. Για παράδειγμα, κάποια από εμάς έχει δίπλα της και συνυπάρχει με κάποιον που την καταλαβαίνει, της δίνει δύναμη, κουράγιο στα δύσκολα, αγάπη και ερωτική επαφή... τι καλύτερο για να νιώθει κανείς ολοκληρωμένος/ολοκληρωμένη. Πρέπει, όμως, να έχει γύρω της και ένα σύνολο ανθρώπων που και αυτοί τις δίνουν, αλλά σε μικρότερο βαθμό, κάτι ελάχιστο. Τότε, αυτός ή αυτή που ζει αυτό που προαναφέρω, νιώθει ολοκληρωμένος. Αν όμως συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, τότε νομίζω ότι θα έχει ένα κενό στην ψυχή του...


Δεν μπορούμε να ζούμε εάν δεν έχουμε και τα δυο! Έχεις ερωτικό και συντροφικό άνθρωπο δίπλα σου; Τότε είσαι τυχερός /τυχερή. Κράτα γερά και τα μάτια σου ανοιχτά να μην σου φύγει! Πρέπει όμως να έχεις και λίγη συντροφικότητα από τους γύρους σου. Το ξανά λέω, όχι μόνο να αντλούμε αλλά και να προσφέρουμε το ίδιο. Γιατί εάν δεν υπάρχει γύρω σου ένα σύνολο ανθρώπων που σου δίνουν έστω και ελάχιστα συντροφικότητα, τότε έχοντας ανάγκη να την νιώσεις , θα πνίξεις, θα κουράσεις τον ερωτικό σου σύντροφο και βεβαία θα τον χάσεις.


Άρα, αυτά τα δυο μοιάζουν, αλλά είναι τελείως διαφορετικά. Είναι όμοια και έχουν ανόμοιες έννοιες. Πολύπλοκη λέξη η συντροφικότητα και δυσκολότερη η έννοια του ερωτικού συντρόφου.


Προσοχή, λοιπόν, να μην κάνουμε λάθη, έχοντας κάποια κενά και κουράσουμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας... «ερωτικός, συντροφικός, σύντροφος». Και έχοντας αυτόν, να χάσουμε τους ανθρώπους που νιώθουμε... «συντροφικότητα».


Ειλικρινά, εύχομαι σε όλους να σας περιβάλει, στο μέγιστο βαθμό, η συντροφικότητα και ο κατάλληλος ερωτικός-συντροφικός σύντροφος. 

 -----------------------------------------------------------------------------

Ποια είναι τα παράπονα των αντρών και ποια των γυναικών στο σεξ; φύλων είναι γνωστός εδώ και χρόνια. Οι άντρες από τη μία… οι γυναίκες από την άλλη παλεύουν με τις διαφορές τους και προσπαθούν να κάνουν χωριό. Κι αυτό λέγεται σχέση.
Μέσα σε όλα αυτά κι εκεί που παλεύεις να συνεννοηθείς μιλώντας άπταιστα ελληνικά χωρίς τελικά να τα καταφέρνεις, έρχεται και το σεξ. Ο έρωτας που ενώνει… Αλήθεια, ποια -εκτός όλων των άλλων που κατά καιρούς ακούμε και ξέρουμε, ποια είναι τα παράπονα που έχουν οι γυναίκες από τους άντρες στο κρεβάτι και ποια οι άντρες από τις γυναίκες; Φυσικά, δεν υπάρχει πιο αρμόδιος άνθρωπος να απαντήσει σε κάτι τέτοιο από έναν ψυχολόγο. Ακούει αμέτρητες ανθρώπινες ιστορίες καθημερινά, προβλήματα στα οποία βοηθάει να λυθούν και παράπονα που μερικές φορές έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Ποια είναι τα παράπονά μας λοιπόν όσον αφορά στο σεξ; Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη, μέσα από το iator.gr, μας δίνει την τάση… ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι η ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους δεν είναι συχνή. Το σεξ δηλαδή μέσα στη σχέση όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Κι αυτό δεν είναι καλό!
2. Αργεί η ερωτική διέγερση του συντρόφου. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα συχνό φαινόμενο της εποχής και παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να δικαιολογούν το άγχος και το στρες είναι μια κατάσταση που μια γυναίκα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ
1. Οι άντρες παραπονιούνται ότι συνήθως η σύντροφός τους δεν θέλει σεξ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις: “είμαι κουρασμένη, έχω πονοκέφαλο, είμαι αδιάθετη”.
2. Παραπονιούνται ότι η διαδικασία είναι μονότονη και δεν υπάρχει φαντασία στην ερωτική πράξη. Ότι η κοπέλα είναι αρνητική σε κάτι καινούριο που θα βγάλει περισσότερη ένταση. Δεν είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.



Δημοσιευμένη  εικόνα
Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε τον κοπο τους με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και 
ΜΕ Ενα LIKE μεσα στα θεματα 
 

Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
-------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3