ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Πως κατεβάζω?ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Τα πρώτα βήματα - Βοήθεια για νέους Χρηστες
 Καλώς ήλθατε στο O AETOS TOY NET

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για νέους χρηστες που δεν γνωρίζουν τίποτα για κατεβάσματα και γενικά νιώθουν χαμένοι στο forum και δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πως να κατεβάσουν.
Εάν γνωρίζετε από Downloads παρακαλώ αγνοήστε το μήνυμα και ας δώσουμε τίς "πρώτες βοήθειες" σε νέους χρηστες.

Για νέους χρηστες ίσως φανεί βουνό η περιήγηση σας .
Όλα είναι πολύ εύκολα αρκεί να διαβάσετε και μερικές χρήσιμες οδηγίες.
O AETOS TOY NET είναι πολύ εύκολο στην χρήση του και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε.
Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν ότι έχετε φανταστεί.
Για τους τελείως πρωτάρηδες που θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες με το κατέβασμα αρχείων όπως και με τι προγράμματα πρέπει να χρησιμοποιήσουν για να τα ακούσουν η να δούνε υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες

Λίγη ώρα εάν αφιερώσετε κάθε μέρα σε λίγο καιρό θα είστε ειδικός.Έτσι ξεκινήσαμε όλοι και απολαμβάνουμε πλέον τις ευκολίες του Internet. Εδώ παρακάτω έχει τα πάντα όσα θέλετε να μάθετε.Με λίγη υπομονή μπορείτε να τα μάθετε όλα.

Το βασικότερο από όλα για να κατεβάσετε πρέπει να έχετε εγκατεστημένα ENA προγράμμα..
Το winrar Με κανένα άλλο τρόπο δεν μπορείτε να συνεχίσετε.
Το winrar είναι ένα πρόγραμμα που αποσυμπιέζει αρχεία.Όλα τα αρχεία εδώ όπως και σε όλα τα Forums γενικά, είναι συμπιεσμένα.
Ας ξεκινήσουμε με το πιο βασικό κατεβάζοντας το Winrar πατώντας εδώ:http://www.crocko.com/8E7A59E6751F4D86AD592CC92467914F/wra380.exe AΠΟ ΕΔΩhttps://rapidshare.com/files/920573871/wra380.exe
http://www.crocko.com/8E7A59E6751F4D86AD592CC92467914F/wra380.exe
Αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας και κάντε το εγκατάσταση.Σε 10 δευτερόλεπτα είναι έτοιμο.Τώρα πλέον θα μπορείτε να κατεβάζετε αρχεία και να τα αποσυμπιέζεται.

Κατεβάστε ένα μικρό αρχείο να κάνετε το πρώτο σας test πατώντας εδώ..https://rs126l3.rapidshare.com/#!download|126l33|324620194|alx_mixdown.rar|1081|R~0|0|0|RapidPro%20expired.%20%2834fa3175%29

Θα σας πάει σε μια σελίδα όπου γραφει High-Speed Download & Slow Download.
Εσείς πατάτε το Slow Download.Αυτή η σελίδα είναι η εταιρεία Rapidshare όπου όλοι ανεβάζουμε εκεί τα αρχεία μας, και με αυτόν τον τρόπο που σας δείχνω εσείς τα κατεβάζετε.
Δηλαδή για δωρεάν χρηστες και χρηστες με πληρωμή.Η δωρεάν χρηστες έχουν όριο κατεβάσματος κάθε μέρα και πρέπει να περιμένουν μερικά δευτερόλεπτα σε κάθε κατέβασμα,και φυσικά με χαμηλή ταχύτητα.
Εφόσον λοιπόν πατήσετε το Slow Download θα σας έρθει μια σελίδα που θα λέει 25 seconds remaining.Δηλαδή θα περιμένετε σαν δωρεάν χρηστης 25 δευτερόλεπτα.
Θα επιλέξετε που θα το αποθηκεύσετε (συνήθως επιφάνεια εργασίας) και εφόσον κατεβει θα δείτε αυτό το εικονίδιο >Δημοσιευμένη  εικόνα
Κάνετε δεξί κλικ πάνω στην εικόνα και μετά extract here όπου θα αρχίσει η διαδικασία τις αποσυμπίεσης και θα νιώσετε την πρώτη σας χαρά γιατί τα καταφέρατε και θα σας εμφανιστεί και το αρχείο.

Αυτή η χρήση αρχικά είναι να κατεβάζετε μερικά CDs η και αλλα μεμονομενα αρχεία που είναι συμπιεσμένα.Τα αρχεία αυτά "τελεινουν" σε κατάληξη .rar η .rar.html.Mετά μπαίνει ένα άλλο κεφαλαιο που λέγεται Cryptload και θα πρέπει να το μάθετε σιγά σιγά..

Αυτό το κατεβάζετε και δεν θέλει εγκατάσταση.Απλά ανοίγει μέσα από τον φάκελο.
Όλα τα παραπάνω που σας ανέφερα παρτε τα με την σειρά..

Οταν ΘΕΛΟΥΜΕ κατεβασουμε καποια ταινια με ξεχωριστους υποτιτλους 

Για να δουμε την ταινια κατεβαζουμε ολα  τα  limk και μετα τα κανουμε αποσυμπιέσει  και στο ενα φακελο που θα  δημιουργηθει ενα αρχειο με ολοκληρη την ταινια μας βαζουμε στο ιδιο φακελο κ το αρχειο με τους υποτιτλους και ξεκιναμε να βλεπουμε την ταινια μας με το

Windows Media Playe

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυτο ισχει Οταν εχουμε ξεχωριστους υποτιτλους-οταν ειναι ενσωματομενοι αυτο δεν χρειαζεται

 
Αγαπητοί φίλοι τα cd που ανεβάζουμε προσφέρονται για την ενημέρωση σας.
Αν κάποια από αυτά σας αρέσουν πολυ στηρίξτε τους καλλιτέχνες αγοράζοντας τα Cd τους

Από εδώ και πέρα θα πάτε στις βοήθειες του   O AETOS TOY NET για αναλυτικές οδηγίες.Πατήστε πάνω πάνω στο
H EΔΩ  denig77g@gmail.com το κουμπάκι που λέει Βοήθεια - Γενική Βοήθεια .Εκεί αρχίσαμε να βάζουμε οδηγίες με video και αλλα συναφή περί Cryptload και Rapidshare.
Μην ζητάτε βοήθεια με μηνύματα ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΚΕΚΡΙΜΕΝΩ ΘΕΜΑ  -mailΔεν θα σας βοηθήσει κανεις.Η μονη βοήθεια που θα πάρετε θα είναι στις ενότητες του O AETOΙ TOY NET

Αν και πάλι δεν μπορείτε να βγάλετε άκρη χτυπήστε το κεφάλι σας στον τοίχο.Εγώ το χτύπησα πολλές φορες στο παρελθόν μέχρι που έμαθα μονος μου διαβάζοντας οδηγίες. 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  
http://www.greektube.org/content/view/111342/2/ 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3