ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

ORANGES AND SUNSHINE (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ) (2010) DVDRip ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ




(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ) - ΔΡΑΜΑ
Η ταινία περιγράφει την ιστορία της Μάργκαρετ Χάμφρεϊς, μιας κοινωνικής λειτουργού από το Νότινγκχαμ, η οποία ξεσκέπασε ένα από τα σημαντικότερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών: την οργανωμένη απέλαση παιδιών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν μόνη της, ενάντια σε αλλεπάλληλα εμπόδια και αψηφώντας τους αμέτρητους κινδύνους, η Μάργκαρετ ένωσε ξανά χιλιάδες οικογένειες και έβγαλε στο φως μια συγκλονιστική κακοδικία.
Τίτλος.
Oranges.And.Sunshine - ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
Είδος.
DVDRip.XviD-ViP3R
Χρονολογία παραγωγής.
2010
Πρεμιέρα.
14/7/2011 ( Ελλάδα )
Χώρα παραγωγής.
ΜΕΓ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Γλώσσα.
Αγγλικά
Υπότιτλοι.
Ελληνικοί ενσωματωμένοι(stathisnew)
Είδος ταινίας.
Δράμα
Τοποθεσίες γυρισμάτων.
Αδελαϊδα - Αυστραλία, Νότινχαμ, Ντέρμπισαϊρ - Αγγλία
Κόστος.
$4,5 εκατομμύρια
Μέγεθος.
1,15GB




EXTRA
Κοινωνική λειτουργός ξεσκεπάζει ολόκληρο κύκλωμα παράνομης μετανάστευσης παιδιών από το Ηνωμένο Βασίλειο, προς όλα τα μήκη και πλάτη της γης και κυρίως την Αυστραλία.Ο Jim Loach φαίνεται να ζήλεψε το κοινωνικοπολιτικό στίγμα των ταινιών του διάσημου πατέρα του, Ken, κι άφησε στην άκρη την τηλεοπτική του καριέρα για να σκηνοθετήσει αυτό το δράμα βρετανό-αυστραλιανής παραγωγής με χαμηλούς τόνους, ρεαλιστική απόδοση της υπόθεσης κι αυθεντική ‘80s αισθητική. Βασίζοντας το σενάριό της στο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Margaret Humpreys, η Rona Munro βάζει στο επίκεντρο του δράματός της την προσπάθεια ενός ανθρώπου να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά για τον κόσμο γύρω της, σ' αυτή τη δραματοποιημένη εκδοχή των πραγματικών γεγονότων που οδήγησαν στην τυχαία ανακάλυψη ενός τεράστιου μυστικού που συντηρούσε για χρόνια η βρετανική κυβέρνηση: 150.000 παιδιά είχαν σταλεί σε ορφανοτροφεία και άλλα ιδρύματα, με την ελπίδα μιας υποτιθέμενης καλύτερης ζωής, καταλήγοντας να δουλεύουν σαν σκλάβοι, ή ακόμα και κακοποιημένα. Η ισορροπημένη και νηφάλια προσέγγιση ενός θέματος που σόκαρε όταν αποκαλύφθηκε, στραβοπατάει στην υπερπροβολή του αγώνα της πρωταγωνίστριας εις βάρος επαρκούς παρουσίασης του δράματος των χιλιάδων παιδιών, όμως το cast του, μιξάροντας ερμηνευτές από Βρετανία και Αυστραλία, δίνει μερικές απ' τις καλύτερες ερμηνείες που έχουν περάσει τελευταία από πανί, και η Watson δικαιολογεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο της, εμπλουτίζοντας με δυναμική την πιστότητα στο αληθινό πρόσωπο που ενσαρκώνει, έχοντας το συγκρατημένο σιγοντάρισμα των Hugo Weaving και David Wenhan να την υποστηρίζει.





SINGLE EXTRACTION - INTERCHANGEABLE - NO PASSWORD














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3