ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΝΤΣΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΝΕΙΡΩΝ



Released: 02/2012
Company: ARGOMUSIC

CD-Type: Cd Album
Genre: ΕΛΛΗΝΙΚΗ JAZZ
Number of tracks: 14

Audio Format: MP3 & FLAC
Quality (bitrate): 320kbs & 1000+Kbs


Μουσικές μελωδίες συνδέουν τον ήχο του πιάνου, του μπάσου, των ντραμς, αλλά και του βιολιού, του σαξοφώνου και της κρητικής λύρας, για να μας χαρίσουν μια μελωδική διαδρομή που όπως ο δημιουργός του επιθυμεί, μας συγκινεί και μας ταξιδεύει, σαν ανάμνηση ονείρων…

Μετά από την "Επιστροφή" και το "Ταξίδι μιας Νότας", ο Σταύρος Λάντσιας επιστρέφει με τη τρίτη του προσωπική δουλειά, υπό τον τίτλο "Ημερολόγιο Ονείρων". Με τη συμμετοχή των διεθνούς φήμης μουσικών Peter Erskine (τύμπανα) & Lars Danielsson (κοντραμπάσο), το Ημερολόγιο Ονείρων είναι αποτέλεσμα μιας φιλόδοξης παραγωγής που ξεκίνησε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την συμμετοχή της ορχήστρας Καμεράτα και ολοκληρώθηκε στο Los Angeles, με την συμβολή του βραβευμένου με Grammy ηχολήπτη, Rich Breen. Συμμετέχουν οι διακεκριμένοι σολίστες Chris Bleth (όμποε-φλάουτο), Δημήτρης Χουντής (σοπράνο σαξόφωνο), Renato Ripo (τσέλο), Sergiu Nastasa (βιολί) και Γιώργος Καλούδης (κρητική λύρα).

“Το “Ημερολόγιο Ονείρων” ξεκίνησε σαν ένα σημειωματάριο μουσικών ιδεών. Μελωδίες που τις αισθάνθηκα σαν τα όνειρα που βλέπουμε, μα όταν ξυπνάμε δεν θυμόμαστε ακριβώς, σαν αναμνήσεις ονείρων που δεν ήθελα να ξεχαστούν. Επιθυμία μου, να συγκινηθώ απο το μουσικό αποτέλεσμα που ευχόμουν με την σειρά του να συγκινήσει τους μουσικούς και τελικά εσάς, τους ακροατές!” Σταύρος Λάντσιας.

O Σταύρος Λάντσιας γεννιέται στην Κύπρο το 1966. Ξεκινάει τη μουσική του εκπαίδευση στο κλασσικό πιάνο και τη θεωρία μουσικής στο Ελληνικό Ωδείο Λευκωσίας. Το 1986 πηγαίνει στην Αμερική για σπουδές και το 1990 παίρνει δίπλωμα ενορχήστρωσης από το Berklee College of Music της Βοστώνης. Παράλληλα, παρακολουθεί μαθήματα σύνθεσης μουσικής για κινηματογράφο.

Το 1992 επιστρέφει στην Αθήνα όπου συνεργάζεται με σημαντικούς καλιτέχνες όπως τους: Έλλη Πασπαλλά, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Διονύση Σαββόπουλο κ.α.

Το 1998 δημιουργεί μαζί με τους διακεκριμένους μουσικούς Γιώτη Κιουρτσόγλου και David Lynch το group Human Touch. Μαζί κυκλοφορούν δύο δισκογραφικές δουλειές ("Human Touch", 1998 & "Movin", 2005) με δικές τους συνθέσεις και εμφανίζονται σε φεστιβάλ Jazz στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το 1999 κυκλοφορεί η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά, “Επιστροφή” η οποία λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές, και το 2002 ακολουθεί η κυκλοφορία του cd “Το Ταξίδι Μιας Νότας” με ανάλογη ανταπόκριση.

Τα τελευταία χρόνια εκτός από Ελλάδα και Κύπρο παρουσιάζει την μουσική του σε αίθουσες συναυλιών σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας.


CD:



















ΚΙ ΕΔΩ ΣΕ FLAC (1000+Kbs):



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3