ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Επιστρέφει την εντολή ο Ευάγγελος Βενιζέλος


Στη μία το μεσημέρι θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να επιστρέψει την διερευνητική εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης, μετά το «ναυάγιο» για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Η επόμενη κίνηση αναμένεται να είναι η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια.


Στόχος να εξεταστεί κατά πόσο μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση που να έχει την εμπιστοσύνη της Βουλής.


Το Σύνταγμα δεν αναφέρει εάν ο Πρόεδρος πρέπει να δει τους πολιτικούς αρχηγούς όλους μαζί ή κατά μόνας.


Σε περίπτωση νέας αποτυχίας, ο Πρόεδρος αναθέτει στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας ή του Αρείου Πάγου ή του Ελεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό υπηρεσιακής κυβέρνησης για τη διενέργεια να εκλογών και διαλύει τη Βουλή.


«Αλαζονείες και μικροκομματισμοί με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες εκλογές δεν αρμόζουν στην κρισιμότητα των στιγμών», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή, καλώντας όλους να σκεφτούν πιο ώριμα και πιο υπεύθυνα στη φάση των διαβουλεύσεων υπό τον Κάρολο Παπούλια.


Ο κ.
Βενιζέλος κατέστησε σαφές ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στο σχήμα οικουμενικής κυβέρνησης αποτελεί προϋπόθεση για τη συγκρότηση της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους». Σημείωσε πάντως ότι από τις επαφές που είχε προέκυψε σύμπτωση επί της αρχής γύρω από την πρόταση για οικουμενική κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο
Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του με τον κ. Βενιζέλο, επανέλαβε την απόφασή του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμμετάσχει σε οικουμενική κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι το μνημόνιο δεν δικαιούται καμία κυβέρνηση να το εφαρμόσει, ούτε οικουμενική ούτε ειδικού σκοπού.

«Στην πιο κρίσιμη στιγμή, ο κ. Τσίπρας τορπιλίζει κάθε δυνατότητα συγκρότησης κυβέρνησης και οδηγεί την χώρα σε ακυβερνησία», σχολίασε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας,
Γιάννης Μιχελάκης.

«Με επικοινωνιακά τερτίπια δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε την δυνατότητα να υπάρξει κυβέρνηση της αριστεράς» σημειώνει η Δημοκρατική Αριστερά.



Σάββατο,12 Μαΐου 2012
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

 10:30 EUROSPORT Ιππασία Beijing Masters
11:50 OTE SP3 Formula 1 (Ισπανία): Ελεύθερα δοκιμαστικά
13:00 EUROSPORT 2 Ιαπωνικό πρωτάθλημα 11η αγων:Gamba Osaka-Vegalta Sendai
13:00 EUROSPORT Τένις ΤΟΥΡΝΟΥΑ WTA Ημιτελικά, Μαδρίτη
14:50 OTE SP3 Formula 1 (Ισπανία): Κατατακτήρια δοκιμαστικά
15:00 OTE Sport 2 Τένις Athens Status Open singles semifinal 1
15:45 EUROSPORT Ποδηλασία ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 7η διαδρ.: Recanati-Rocca di Cambio
15:45 NET Γυμναστική ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
16:30 OTE Sport 3 GP2 Spain Race 1
16:30 OTE Sport 2 Τένις Athens Status Open singles semifinal 1
16:30 NS1-HD Τουρνουά Τένις (Μαδρίτη): Α' Ημιτελικός
17:00 ΟΤΕ SP1 Football League: Βύζας Μεγάρων - Φωκικός
17:30 ET-1 Α1 Μπάσκετ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ
18:30 OTE Sport 2 Τένις Athens Status Open double semifinal 1
19:00 OTE Sport 1 Δεύτερη κατηγορία Ιταλίας Πεσκάρα-Τορίνο
20:00 NOVASPORTS 4 Τένις ATP MASTERS SERIES 'Mutua Madrilena', B' Ημιτελικός
20:00 NS1-HD Τουρνουά Τένις (Μαδρίτη): B' Ημιτελικός
21:00 OTE SP3 Κύπελλο Γερμανίας (Τελικός): Μπάγερν - Ντόρτμουντ
21:00 NOVASPORTS 1 Βραβεία ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ EUROLEAGUE
21:00 OTE Sport 1 Ισπανικό Πρωτάθλημα Σοσιεδάδ-Βαλένθια
22:10 NOVASPORTS 7 Πρωτάθλημα Αργεντινής ΝΙΟΥΕΛΣ - ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ
23:00 OTE Sport 1 Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπέτις-Μπαρτσελόνα

Ένας στους δύο αστυνομικούς στην Αθήνα ψήφισε Χρυσή ΑυγήΦωτογραφία για Ένας στους δύο αστυνομικούς στην Αθήνα ψήφισε Χρυσή Αυγή

2012-05-12 09:31
 Συναγερμός στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας από το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς βάσει των αναλύσεων προέκυψε πως... σχεδόν ένας στους δύο αστυνομικούς που υπηρετεί στην Αθήνα ψήφισαν τον συνδυασμό της Χρυσής Αυγής.

Με βάση τα αποτελέσματα σε 11 συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα της Α’ Αθηνών όπου ψηφίζουν με βάση τους ειδικούς καταλόγους περισσότεροι από 5.000 στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., η Χρυσή Αυγή κατέγραψε ποσοστό από 19 έως 24%.

Από την ανάλυση των ψήφων που έλαβε η Χρυσή Αυγή στα συγκεκριμένα τμήματα της Α’ Αθηνών, όπως αναφέρει το «Βήμα», το ποσοστό είναι εντυπωσιακό.

Σε αυτά ψηφίζουν με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους χιλιάδες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και σε υπηρεσίες όπως η Άμεση Δράση, η ΔΙΑΣ, η Ασφάλεια Αττικής κι άλλες.

Τα τμήματα αυτά -από το 806 ως και το 816 εκλογικό τμήμα- ,βρίσκονται στα σχολικά συγκροτήματα στην οδό Αμπελακίων 24 και στην οδό Πανόρμου, κοντά στην έδρα του Μεγάρου της ΕΛ.ΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η Χρυσή Αυγή σε αυτά έρχεται πρώτο κόμμα και το ποσοστό της κυμαίνεται από 18,64% (στο 813ο εκλογικό τμήμα) έως 23,67% (στο 816ο εκλογικό τμήμα).

Επιπλέον, να σημειωθεί πως η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστά 23,08% στο 811ο εκλογικό τμήμα, 22,7% στο 808ο εκλογικό τμήμα και 22,2 στο 806ο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο κάτω σε εκλογικά τμήματα της οδού Τσόχα, όπου δεν ψηφίζουν οι αστυνομικοί, το ποσοστό της Χρυσής Αυγής πέφτει στο 12-14%.

Αν συνυπολογισθεί ότι κατά μέσο όρο σε κάθε ένα από αυτά τα τμήματα, όπως προκύπτει εξάλλου και από τους εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν περίπου 550-700 άτομα και ο αριθμός των αστυνομικών που ψηφίζουν σ΄αυτά κυμαίνεται από 20% ως 30% επί του συνόλου των ψηφοφόρων, τότε με τη σχετική αναγωγή το ποσοστό των αστυνομικών που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή κινείται μεταξύ του 45% και του 59%.

Εκτός αυτού, σε τέσσερα αστυνομικά τμήματα της Καισαριανής, που βρίσκονται δίπλα στην έδρα των ΜΑΤ, όπου και πάλι ψήφισαν αστυνομικοί της συγκεκριμένης αστυνομικής δύναμης, η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει ποσοστό από 13 έως 19%.

Το ποσοστό αυτό είναι εξ ίσου εντυπωσιακό αν συσχετισθεί με το γεγονός ότι σε γειτονικά εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Βύρωνα η δύναμη της Χρυσής Αυγής είναι από 7% ως 10%.
Tromaktiko
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3