ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτυρία με δρώμενα των μουσικών σχολείων της βόρειας Ελλάδας

Διαμαρτυρία με μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα πραγματοποίησαν καθηγητές, γονείς και μαθητές των μουσικών σχολείων της βόρειας Ελλάδας και του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης των μουσικών σχολείων, με ταυτόχρονες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Κρήτη.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συμμετείχαν 13 μουσικά σχολεία της βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, ενώ ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης, που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου επιδόθηκε ψήφισμα με τα αιτήματά τους σε εκπρόσωπο του υπουργού. Τα μουσικά σχολεία διεκδικούν την κάλυψη των κενών θέσεων εκπαιδευτικών ώστε να μη χάνονται μαθήματα, μόνιμη λύση της μεταφοράς και σίτισης των μαθητών των σχολείων αυτών, όπως επίσης καθιέρωση ύλης των μουσικών – καλλιτεχνικών μαθημάτων και αναγνώριση της εξαετούς φοίτησής τους
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3