ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή, 27 Μαΐου 2012

Αλ. Τσίπρας: Θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ

«Θα κάνουμε τα πάντα ώστε η Ελλάδα να μπορέσει να κρατήσει το ευρώ», διαμηνύει ο επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, ενώ επαναλαμβάνει την εκτίμηση ότι ενδεχόμενη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας εξαιτίας της συνεχιζόμενης λιτότητας θα θέσει σε κίνδυνο όλη την Ευρωζώνη.
Στη συνέντευξή του, ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ότι θέλει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, παραδέχεται την ανάγκη μεταρρυθμίσεων, τονίζει ωστόσο ότι η πολιτική λιτότητας έχει αποτύχει και χαρακτηρίζει τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ «φορέα ελπίδας».
«Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τους ευρωπαίους εταίρους μας ότι είναι και προς το δικό τους συμφέρον να σπάσει επιτέλους η επιβολή της λιτότητας», εξηγεί ο αρχηγός του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και αναλύει τη θέση του για μια πολιτική, η οποία, όπως λέει, «δεν θα καταστρέφει την ελληνική οικονομία, αλλά θα επιτρέπει και πάλι την ανάπτυξη».
Ο κ. Τσίπρας προειδοποιεί ότι «αν η πολιτική λιτότητας δεν αλλάξει, θα έχει ως συνέπεια την πλήρη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και αυτό πράγματι θα ήταν ένας κίνδυνος για το ευρώ».
«Αν συνεχίσουμε να πιεζόμαστε και να εκβιαζόμαστε με ένα πρόγραμμα λιτότητας που έχει τόσο εμφανώς αποτύχει, τότε η Ελλάδα, πράγματι σύντομα δεν θα είναι πλέον σε θέση να πληρώσει τους δανειστές της. Τότε θα υπάρξει στάση πληρωμών, στην οποία θα έχουμε υποχρεωθεί και αυτό θα γίνει επικίνδυνο, όχι μόνο για τη Ελλάδα, αλλά και για το σύνολο της ευρωπαϊκής οικονομίας», σημειώνει.
Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι υπόσχεται το ακατόρθωτο, «να κρατήσει το ευρώ, αλλά να ακυρώσει τις συμφωνίες με τους Ευρωπαίους», ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται ότι υπάρχει σε αυτό αντίφαση και τονίζει: «Απλώς δεν θέλουμε να πηγαίνουν τα χρήματα του ευρωπαίου πολίτη σε ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Το γεγονός ότι υπάρχει η οικονομική βοήθεια, είναι αρχή της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Αυτό είναι καλό. Πιστεύουμε επίσης ότι αυτά τα κεφάλαια πρέπει να χρησιμοποιούνται σωστά. Κυρίως για επενδύσεις, από τις οποίες μπορεί να προέλθει ευημερία. Μόνο τότε θα μπορέσουμε, πράγματι, να αποπληρώσουμε το χρέος μας». Αναγνωρίζει πάντως την ευθύνη της Ελλάδας για τη σημερινή κατάσταση, αφού, όπως επισημαίνει «έχουμε αποδεχτεί πολικούς, οι οποίοι κατέστρεψαν την παραγωγική βάση της χώρας και δημιούργησαν διεφθαρμένο κράτος, εκλέξαμε αυτούς οι οποίοι οχύρωσαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και οι οποίοι όχι μόνο επιτρέπουν την φοροδιαφυγή, αλλά και την προωθούν», αλλά αναδεικνύει και την ευθύνη «αυτό να το αλλάξουμε».
Ερωτώμενος αν θεωρεί τον νέο πρόεδρο της Γαλλίας ως σύμμαχο στον αγώνα κατά της επιβολής λιτότητας από την Γερμανίδα Καγκελάριο, ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι θεωρεί τον κ. Ολάντ «φορέα ελπίδας», καθώς, όπως επισημαίνει, «ακούγονται και συζητούνται τώρα πάλι ιδέες και επιχειρήματα που ως τώρα δεν έβρισκαν ευήκοα ώτα», όπως αυτές για πιο ισχυρό ρόλο της ΕΚΤ ή για την έκδοση ευρωομολόγων.
Σε ερώτηση σχετικά με το με ποιες δυνάμεις θα μπορούσε να συνεργαστεί μετά τις εκλογές προκειμένου να υλοποιήσει την πολιτική του, ο Αλέξης Τσίπρας παραδέχεται ότι επιθυμεί έναν συνασπισμό της Αριστεράς και δηλώνει: «Θα κάνουμε το παν ώστε αυτή τη φορά η αριθμητική να είναι με το μέρος μας».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3