ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Κατσουράνης: Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε


FREE photo hosting by Fih.gr
Ο έμπειρος μέσος μίλησε για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
"Αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει από πίεση, αυτός είναι ο Κώστας Κατσουράνης", τονίζεται στον πρόλο της συνέντευξης, με τον Κατσουράνη να τονίζει πως η Ελλάδα δεν φοβάται τη Ρωσία.
"Για να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση ενός τουρνουά σαν κι αυτό, κάθε ομάδα χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον ένα δύσκολο ματς. Δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε. Αναμφίβολα, δεν ήμασταν καθόλου τυχεροί, ειδικά στον αγώνα με την Τσεχία. Γενικά μιλώντας, στα δυο ματς μας εδώ στην Πολωνία, η καλή τύχη. Για αυτό τον λόγο σκεφτόμαστε θετικά για τον τρίτο αγώνα. Μας χρωστάει η τύχη", δήλωσε αρχικά ο 32χρονος άσος και πρόσθεσε:για την συνεχεια καντε ΚΛΙΚ στο Διαβάστε περισσότερα

"Είναι πάντα αποθαρρυντικό όταν ο αντίπαλός σου σκοράρει, ειδικά στο ξεκίνημα ενός παιχνιδιού αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε ένα από τα δυο προηγούμενα ματς παλέψαμε σκληρά  για να επιστρέψουμε, στο πρώτο μάλιστα τα καταφέραμε. Όχι όμως και στο δεύτερο".
Όσο για το ποιο είναι το πλάνο της Εθνικής... "Θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα και να προσέξουμε την άμυνά μας. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι, αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το ματς στο 0-0, οι ευκαιρίες θα έρθουν και για εμάς και θα μπορέσουμε να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει".
Καταλήγοντας, ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως οι έλληνες διεθνείς έχουν έναν επιπλέον λόγο να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Για να δώσουν λίγη χαρά στους έλληνες, που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση:
"Σε κάθε περίπτωση, είτε με την κρίση, είτε χωρίς, θα κάνουμε ότι καλύτερο για να κάνουμε την Ελλάδα χαρούμενη. Όμως τώρα η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη και θέλουμε να τους  δώσουμε ένα λόγο για να χαμογελάσουν", τόνισε.
για την συνεχεια καντε ΚΛΙΚ στο Διαβάστε περισσότερα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3