ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Έρχεται το Euronews Greece

 Και ενώ η Ελλάδα εμφανίζεται ως το "μαύρο πρόβατο" της Ευρώπης,  το ευρωπαϊκό ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο Euronews ανακοίνωσε την επέκταση του δικτύου του, ξεκινώντας από την Ελλάδα και ανακοινώνοντας την έναρξη της ελληνικής έκδοσης. Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως τα χρήματα έρχονται απευθείας από τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης  ( 5 εκατ.  ευρώ+1,5 για την αρχική εγκατάσταση) ενώ η ΕΡΤ και το ΡΙΚ ως μέτοχοι του Euronews από το 1993 είναι οι στρατηγικοί συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο ορίζοντας της επένδυσης είναι 5ετής με στόχο να υπάρχει από ένα σημείο και πέρα, αυτοτελής λειτουργία.

Το ελληνικό Euronews θα ξεκινήσει το πρόγραμμα του ως το τέλος του 2012, σύμφωνα με το σχεδιασμό του ευρωπαϊκού δικτύου, όπως τον παρουσίασε ο CEO, Michael Peters μεταδίδοντας  επί 24ωρου βάσεως ειδήσεις στην ελληνική γλώσσα.  Πρόκειται για τον πρώτο ευρωπαϊκό τηλεοπτικό σταθμό που θα εκπέμπει ενημερωτικό πρόγραμμα , αλλά και διαφημίσεις  όλη τη μέρα στην ελληνική γλώσσα, σε όλη την Ελλάδα, μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου.  Είναι η πρώτη, μικρής κλίμακας επένδυση που φέρνει  η αλλαγή της τεχνολογίας μετάδοσης, με την ΕΡΤ να διανέμει σε όλη την Ελλάδα μέσω της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης, ένα νέο κανάλι με ελληνικό περιεχόμενο.

Σε πολιτικό επίπεδο η κίνηση αυτή δίνει τη δυνατότητα στην Ελλάδα, να αποκτήσει φωνή σε ένα δίκτυο που απευθύνεται σε 3,5 δισ. θεατές και να περάσει με τη διαδικασία του lobbing τις θέσεις της, έχοντας ταυτόχρονα τη σύμπραξη δύο εθνικών δικτύων, της ΕΡΤ και του ΡΙΚ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3