ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Άγριος καυγάς Τσαπανίδου – Βορίδη στον «αέρα»

11-06-2012
Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα το πρωί 11-06-2012μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη και της παρουσιάστριας, Πόπης Τσαπανίδου κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της εκπομπής.
Όλα άρχισαν όταν κατά την προεκλογική συζήτηση υπήρξε κόντρα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του κ. Βορίδη. Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τους τόνους που είχαν ανέβει, επενέβη η παρουσιάστρια.

Τότε ο Μάκης Βορίδης απευθυνόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε: «Είναι δυνατόν να οδηγείτε το λαό σε τέτοια παραφροσύνη; Τι ακούμε πια!». Στη συνέχεια, απευθύνθηκε και στην Πόπη Τσαπανίδου, λέγοντας: «Κι εσείς δεν τους ελέγχετε! Έχουμε μπει σε μια διαδικασία απαράδεκτης ανοχής μιας τρομαχτικής μπουρδολογίας».
«Θα μου επιτρέψετε να κάνω τη δουλειά μου; Και σας παρακαλώ χωρίς χαρακτηρισμούς! Δεν είναι μπουρδολογία!», είπε με τη σειρά της η κυρία Τσαπανίδου για να λάβει την απάντηση: «Ο,τι θέλω θα λέω εγώ. Πιπέρι στο στόμα δεν μου βάζει κανένας».

«Όχι στο τραπέζι εδώ. Και όχι τέτοιες ώρες!», συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Μάκη Βορίδη να ανταπαντά ότι «αφού με εγκαλείτε, να σας πω πως τα Μέσα έχετε μεγάλη ευθύνη για τις ώρες!».
«Θα αναλάβω εγώ το κόστος της ευθύνης στο βαθμό που μου αναλογεί. Όχι δεν θα φορτωθώ το βάρος όλης της δημοσιογραφίας στην πλάτη μου. Σε αυτό το τραπέζι εδώ και πολύ καιρό κάνουμε συζητήσεις ωραίες! Ήρεμες! Με αρχή, μέση, τέλος!», κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3