ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σάντος: Το πιστεύουμε, όπως τότε...

 
Αφού έκανε ένα μίνι απολογισμό των δύο πρώτων αγώνων της Εθνικής στο Euro, ο Φερνάντο Σάντος ζήτησε από όλους να ξεχάσουν όσα έγιναν και δεν έγιναν σε αυτά τα ματς και να βγάλουν όλοι το πάθος τους, στην πίστη τους και την ποδοσφαιρική τους θέληση στο παιχνίδι με τους ρώσους ώστε να κάνουν ευτυχισμένους του Έλληνες.
Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του πορτογάλου τεχνικού.
- Γιατί η Ελλάδα δεν κάνει καλό ξεκίνημα στα παιχνίδια, παρά μόνο παίζει καλά στο δεύτερο ημίχρονο
"Είναι παράδοξο για εμάς. Είναι αλήθεια ότι είναι ανεξήγητο. Δεν είναι φυσιολογικό, γιατί η προετοιμασία ήταν σωστή, οι παίκτες είχαν όλα τα κίνητρα και βρεθήκαμε και στα δύο παιχνίδια να κυνηγάμε το σκορ. Στο ένα τα καταφέραμε, σε αυτό με την Τσεχία όχι".
- Στο ματς με τη Ρωσία πιστεύετε ότι ο κύριος Αντβοκαατ θα επιλέξετε επιθετικό παιχνίδι ή αμυντικογενές;
"Είναι ξεκάθαρα ένας τελικός. Εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη. Η Ρωσία δεν θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της. Εχει συνηθίσει να παίζει έτσι. Αλλωστε οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία τους από παιχνίδι σε παιχνίδι".
- Η άποψή σας για τον Τζαγκόεφ;
"Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά η Ρωσία έχει πολλούς καλούς παίκτες στη διάθεσή της. Οπότε είναι ένας από τους πολλούς".
- Η αντικατάσταση του Χαλκιά ήταν δύσκολη απόφαση για εσάς και αν αυτό θα επηρεάσει την αυτοπεποίθησή του (ερώτηση γερμανού);
"Ο ίδιος ζήτησε αλλαγή. Ενιωσε έναν πόνο και εμείς δεν μπορούσαμε, παρά να τον αντικαταστήσουμε".
- Σας εξέπληξε ο τρόπος παιχνιδιού της Πολωνίας απέναντι στη Ρωσία;
"Είδαμε το παιχνίδι σήμερα το πρωί. Δεν εξεπλάγην από τον τρόπο παιχνιδιού της. Είναι ακριβώς αυτό που περίμενα. Είναι μια καλή ομάδα, που κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα".
- Τι θα κάνετε για να μην επαναληφθεί η εικόνα των δύο πρώτων ημιχρόνων;
"Θα πω στους παίκτες μου να μην ξανασυμβεί. Το είχαμε πει και στο πρώτο παιχνίδι. Εχουν συνείδηση, θα δείξουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και θέληση και τα πράγματα στο παιχνίδι με τη Ρωσία θα είναι διαφορετικά".
- Σε ποιο επίπεδο είναι η δική σας αυτοπεποίθηση για τον τελικό με την Ρωσία;
"Η δική μου είναι ακριβώς η ίδια που είχα μετά το παιχνίδι με τη Λετονία. Μετά από εκείνο το παιχνίδι δεν έχω χάσει την πίστη μου σε αυτή την ομάδα και έχω δικαιωθεί".
- Οι παίκτες λένε ότι έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους με αυτές τις εμφανίσεις. Το πιστεύετε κι εσείς;
"Θα συμφωνήσω μαζί τους. Οτι όλοι ως ομάδα έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Ωστόσο αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Να πούμε ότι κάπου πρέπει να σταματήσουμε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα με τη Ρωσία. Εγώ το πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα δείξουν χαρακτήρα στις δύσκολες στιγμές. Ετσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες".
- Από ποια στοιχεία δεν έχετε μείνει ευχαριστημένος;
"Εγώ δεν είμαι εδώ για να κάνω μια προσωπική άμυνα. Να σας πω τι ζήτησα και τι δεν έκαναν. Αυτό θα το πω στους παίκτες στα αποδυτήρια. Εκεί θα τα συζητήσουμε. Δεν λέγονται αυτά σε συνέντετυξη Τύπου. Πάντως, θα πρέπει να βελτιώσουμε την ταχύτητα στη σκέψη μας όταν θα έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας και να είμαστε πιο πιεστικοί όταν δεν θα την έχουμε".
- Τώρα θα έχετε και τον Παπασταθόπουλο στη διάθεσή σας. Τα πλάνα σας;
"Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, ώστε να φρεσκαριστεί η ομάδα και να κάνουμε αυτά που είπα σχετικά με την πίεση και την ταχύτητα σκέψεις. Εχουμε μπροστά μας κάποιες προπονήσεις. Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και στα δύο παιχνίδι και θα πρέπει να δούμε το επίπεδο φρεσκάδας τους, ώστε αν χρειαστεί να παίξουν κάποιοι άλλοι".
- Ενα σχόλιο για τον Χαλκιά και αν πιστεύετε ότι η εικόνα του Χολέμπας οφείλεται στο γεγονός ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει τόση πίεση, όσο στο Euro.
"Ο Χαλκιάς πριν από λίγο έκανε ιατρικές εξετάσεις, δεν γνωρίζουμε ακριβώς την κατάστασή του. Οσον αφορά τον Χολέμπας μπορεί να είναι ένας λόγος, αλλά εμείς προετοιμαστήκαμε με βάση την αμυντική λειτουργία της ομάδας και αυτό κάνουμε και εδώ. Πάντα μετά το παιχνίδι όλες οι επιλογές είναι διαθέσιμες. Γενικά μετά από ήττες οι καλύτεροι είναι αυτοί που δεν έχουν παίξει και οι χειρότεροι αυτοί που έχουν παίξει. Αυτό σκέφτονται και οι προπονητές μετά από ήττες: τι θα μπορούσαν να είχαν κάνει διαφορετικά. Πολλές φορές σκεφτόμαστε ότι αν ξανάρχιζαν τα παιχνίδια θα κάναμε άλλες επιλογές και πάλι αν κάτι δεν πήγαινε καλά, πάλι το ίδιο θα σκεφτόμασταν. Το παιχνίδι με την Τσεχία είναι αυτής της λογικής. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Πολωνία έπαιξε μια ομάδα πολύ καλά και θεώρησα ότι με την προσθήκη του Φωτάκη θα τα πηγαίναμε πολύ καλά με την Τσεχία. Είναι μια λογική σκέψη. Αν έβαζα άλλους, θα λέγαμε γιατί δεν επέλεξα αυτούς που τελείωσαν το παιχνίδι με την Πολωνία".
- Προς τι ο αιφνιδιασμός με τους τσέχους και γιατί μας έλειψε η καλή κυκλοφορία που είχαμε με την Πολωνία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε παιχνίδι κατοχής με την Ρωσία;
"Δεν αιφνιδιαστήκαμε. Θα λέγαμε ότι θα γινόταν αυτό αν βλέπαμε κάτι που δεν περιμέναμε. Ξέραμε την Τσεχία και περιμέναμε ότι θα μπει έτσι στο παιχνίδι. Πράγματι στον επιθετικό τομέα είχαμε μια δυσλειτουργία. Θα έπρεπε να κυνηγήσουμε περισσότερο κάποια πράγματα στο ματς με την Τσεχία. Οσον αφορά την καλή κυκλοφορία που κάναμε στο ματς με την Πολωνία, κυνηγώντας το γκολ, δεν το πετύχαμε στην Τσεχία, γιατί ήταν λογικό μια ομάδα η οποία προηγείται από νωρίς 2-0 να κλείσει τους διαδρόμους στην άμυνά της. Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία λεπτά παίξαμε περισσότερο με την καρδιά, παρά με καθαρό μυαλό. Νωρίτερα προσπαθήσαμε με τα επιθετικογενή μπακ, κάτι που μας έλειψε όταν μπήκε ο Μήτρογλου, τον οποίο θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Αν λοιπόν το γεγονός αυτό ότι δεν μας πέτυχε η αλλαγή αυτή, θα μπορούσα να κάνω μια άλλη αλλαγή και να ήμασταν πάλι εδώ και να συζητούσαμε τα ίδια. Αν το ήξερα πριν μπορεί να έκανα άλλη αλλαγή, αφού ήταν η τελευταία. Και στους δύο αγώνες είχα περιορισμένες επιλογές, λόγω τραυματιών και αποβολών".
- Από το ένα μέχρι το 10 ποια είναι η φυσική κατάσταση της ομάδας, πόσο ταχύτητα έχει στη σκέψη της και πώς ξεπέρασε ο Φωτάκης τη θλάση μέσα σε μία ημέρα;
"Ο Φωτάκης ποτέ δεν είχε θλάση. Ηταν ένα χτύπημα σε μια κόντρα στον τετρακέφαλο. Θλάση σε εκείνο το σημείο είναι 2-3 μήνες έξω. Θεώρησα αρκετά λογικό να τον βάλω στο παιχνίδι με την Τσεχία, αφού έχει καλή μεταβίβαση και καλό σουτ. Ουσιαστικά δικαιωθήκαμε, έφτασε κοντά στην περιοχή, έβαλε κι ένα γκολ, το οποίο κακώς δεν μέτρησε. Οσον αφορά τη φυσική κατάσταση των παικτών είναι αυτή που ήταν πάντα, θα έλεγα γύρω στο 8. Και στα δύο παιχνίδια αντιδράσαμε και αυτό το κάνει μια ομάδα με γερά πνευμόνια. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην ποδοσφαιρική ταχύτητα, σκέψης κτλ. Είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε. Αυτό μαθαίνεται στη βάση ενός ποδοσφαιριστή, όταν είναι νέος. Και δεν το λέω ως κριτική, αλλά υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα θα πρέπει να παίζουμε με βάση τα χαρακτηριστικά που έχουμε ως παίκτες και όχι με αυτά που δεν έχουμε. Να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συμπαγής ομάδα για να κρύβουμε τα προβλήματά μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα αφήσουμε όλα πίσω και να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Ρωσία. Να βγάλουμε όλο το πάθος μας στο γήπεδο. Να το πιστέψουμε όλοι, όπως το πιστέψαμε στο παιχνίδι με την Κροατία και να κάνουμε χαρούμενο τον ελληνικό λαό".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3