ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Αγαπητό ΑΠΘ, θέλω να βοηθήσεις σε κάτι...



Αγαπητό ΑΠΘ, θέλω να βοηθήσεις σε κάτι... - Φωτογραφία 1Δημοσιότητα για το Πανεπιστήμιο τους φαίνεται ότι έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν οι διοικητικές ηγέτες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς για ακόμα μια Κυριακή το ακαδημαϊκό ίδρυμα "διαφημίζεται" μέσω μιας υπόθεσης διαφθοράς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ έστειλε δώρο στη δημοφιλή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη ένα iphone, το κόστος ... αγοράς του οποίου χρεώθηκε στα έξοδα του ιδρύματος.

Αν και δεν υπήρξα φοιτητής του Αριστοτελείου, κρίνω ότι ως Έλληνας φορολογούμενος θα μπορούσα να ζητήσω μια μικρή χάρη από το γενναιόδωρο ίδρυμα. Τον τελευταίο καιρό διατηρώ έναν μονομερή τηλεοπτικά πλατωνικό έρωτα με την κ.Νάντια Μπουλέ την οποία και βρίσκω εξαιρετικά ελκυστική. Θα μπορούσε το ΑΠΘ να της αποστείλει ένα iPhone ή ένα iPad στο όνομα μου;

Αν το φλερτ τελεσφορήσει, θα μπορούσα να καλύψω αναδρομικά να καλύψω μέρος του ποσού. Φοβάμαι όμως ότι το κόλπο δεν θα πιάσει καθώς η παροχή υλικών αγαθών μου μοιάζει ένας μάλλον ακατάλληλος και υποτιμητικός τρόπος να προσεγγίσεις μια γυναίκα.

Από τη στιγμή όμως που πληρώνει άλλος, θα μπορούσα να δοκιμάσω. Λοιπόν, θα βάλεις πλάτη ΑΠΘ;
Parapolitiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3