ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Διασώζονται μόνον δύο επιδόματα

Κλιμακωτές περικοπές στα επιδόματα προωθεί η κυβέρνηση – Με αυστηρά κοινωνικά κριτήρια η χορήγησή τουςΚλιμακωτές περικοπές στα επιδόματα και κυρίως στα εισοδήματα άνω των 20.000 ευρώ προωθεί η κυβέρνηση, θέλοντας έτσι να αποφύγει ένα νέο πλήγμα σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.


Η χορήγηση των κοινωνικών επιδομάτων θα γίνεται με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, ώστε να εξοικονομηθούν τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων ύψους 11,5 δισ. ευρώ τη διετία 2013-2014.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», το οικονομικό επιτελείο εξετάζει εναλλακτικά σενάρια για το ύψος του εισοδήματος που θα έχουν οι δικαιούχοι, ώστε να μην υποστούν νέο πλήγμα όσοι διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα και στη συνέχεια οι μειώσεις να είναι κλιμακωτές, ανάλογα με την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου. Δηλαδή, θα μπορούσαν να καταβάλλονται τα επιδόματα χωρίς περικοπές για όσους έχουν εισόδημα 12.000 ευρώ και στη συνέχεια κλιμακωτές περικοπές μέχρι και 50% για όσους έχουν εισόδημα άνω των 20.000 ευρώ.


Από το «μαχαίρι» αυτό διασώζονται μόνον δύο επιδόματα, ήτοι το ανεργίας και το ΕΚΑΣ, ενώ αναζητείται φόρμουλα για τα πολυτεκνικά επιδόματα, χωρίς να αποκλείεται και η καθιέρωση οικογενειακού τεκμηρίου.


Διαχωρισμός σε δύο κατηγορίες


Τα υπόλοιπα επιδόματα θα διαχωριστούν σε δύο κατηγορίες, α. τα ανταποδοτικά, για τα οποία έχουν καταβληθεί ασφαλιστικές εισφορές και που στόχος είναι να υπάρξουν μικρότερες παρεμβάσεις (π.χ. επίδομα ασθενείας) και β. τα προνοιακά, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί εισφορές (π.χ. επιδόματα τυφλότητας, σύνταξη ανασφάλιστων), στα οποία το «ψαλίδι» αναμένεται ότι θα είναι μεγαλύτερο.


Συνολικά για τα επιδόματα διατίθενται 14,1 δισ. ευρώ. Στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω των περικοπών η εξοικονόμηση 2 δισ. ευρώ, ενώ συνολικά το υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να περικόψει 4 δισ. ευρώ από συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ.


Πλαφόν στις συντάξεις


Στα πλαίσια αυτά, βέβαιη θεωρείται η επιβολή «πλαφόν» στις συντάξεις, από τα 2.400 ευρώ. Οι μεγάλοι χαμένοι θα είναι κυρίως οι τραπεζοϋπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, οι δημόσιοι υπάλληλοι κι όσοι καλύπτονται από τα ταμεία των επιστημόνων (ΕΤΑΑ).


Επίσης, τα μέτρα θα πλήξουν όσους λαμβάνουν δύο συντάξεις, καθώς και γιατροί, μηχανικοί και δικηγόροι που πλήρωναν εισφορές σε δύο τα
μεία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3