ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Συνάντηση πολιτικών αρχηγών: Δεν «έπεσαν στο τραπέζι» τα μέτρα

Για  ένα συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό που θα βγάλει τη χώρα απ' την κρίση συζήτησαν οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως δήλωσαν οι ίδιοι εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου.

«Προσπαθούμε να βρούμε το άριστο μίγμα μέτρων», δήλωσε ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας και σημείωσε ότι η τρόικα θα μείνει στη χώρα μας όσο χρειαστεί. Επισήμανε ότι το ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε να είμαστε στο ευρώ και τόνισε ότι δεν

υπάρχει αλλαγή στρατηγικής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόθεση της κυβέρνησης είναι τα μέτρα να προχωρήσουν παράλληλα με την επαναδιαπραγμάτευση.


Ωστόσο οι ίδιες πήγες τονίζουν με έμφαση ότι τα «μέτρα είναι μέτρα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πρέπει να αποφασισθούν και να ψηφισθούν το συντομότερο δυνατό.


Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Διαμορφώνουμε ένα συνολικό στρατηγικό πλαίσιο που έχει ως στόχο να βγάλει τη χώρα από την κρίση, τόνισε ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας «κακώς μιλάτε για μέτρα».


Παράλληλα τόνισε ότι και οι τρεις αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμφωνούν στην ανάγκη να προωθηθεί το στρατηγικό πλαίσιο.


Σχετικά με το πακέτο των 11,5 δισ. είπε πως είναι μία από τις τρεις παραμέτρους που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μαζί με τους σταθερά θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την ισχύ του ίδιου ονομαστικού βάρους του χρέους.


Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι το ζήτημα είναι εθνικό και επεσήμανε ότι χρειάζεται εθνική συσστράτευση, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «επενδύει στην καταστροφή και το αδιέξοδο».


«Η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει άλλα βάρη», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.


Σημείωσε ότι η διαβούλευση δεν έχει ολοκληρωθεί και οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν και νέα συνάντηση.


Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι δε συζήτησαν ούτε για περικοπές, ούτε για τη λήψη μέτρων, αλλά συμφώνησαν «απόλυτα» στον στρατηγικό σχεδιασμό της επίλυσης των προβλημάτων.


Αντιδράσεις για τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών


«Το θέατρο του μνημονιακού παράλογου συνεχίζεται από την τρικομματική κυβέρνηση. Έχουν ήδη αποφασίσει τα επώδυνα και αντικοινωνικά μέτρα και απλώς διαφωνούν στο πότε και πώς θα τα ανακοινώσουν» σημείωσε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια.


«Για τον κ. Βενιζέλο και τις δηλώσεις του το μόνο που μπορούμε να σχολιάσουμε είναι την πολιτική του εμμονή να επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κάθε μέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος διαχειρίζεται, με καταστροφικό τρόπο, τις τύχες της χώρας και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.


Αντί το οικονομικό επιτελείο να επιτίθεται σε μισθωτούς και συνταξιούχους, να εισπράξει άμεσα από την Siemens τα 2 δισ. ευρώ τα οποία οφείλει στο Ελληνικό Δημόσιο για το γνωστό σκάνδαλο, σχολίασε νωρίτερα ο Νότης Μαριάς απο τους Ανεξάρτητους Έλληνες.


«Αυταπάτη» χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα το ότι τα βάρβαρα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι προσωρινά και θα ισχύουν μόνο για την περίοδο της κρίσης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3