ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

Καύσωνας σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι χωρίς νέο Μεσοπρόθεσμο δεν θα μπορέσει να κλείσει ο προϋπολογισμός του 2012 και να καταρτιστεί αυτός του 2013. Επιμένει στον σχηματισμό εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, με ανοικτή πρόσκληση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει τη συμπεριφορά της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Θέλουμε την κυβέρνηση αυτή μακράς πνοής, τετραετίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του στην πολιτική γρα
«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει τη συμπεριφορά της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Θέλουμε την κυβέρνηση αυτή μακράς πνοής, τετραετίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος στην ομιλία του στην πολιτική γραμματεία του κόμματος
Υψηλές θερμοκρασίες επικρατούν στα ηγετικά επιτελεία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ εν όψει της αυριανής σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του πρωθυπουργού Αν. Σαμαρά, του Ευ. Βενιζέλου και του Φ. Κουβέλη όπου θα αποφασιστούν τα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής 11,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014 καθώς και τα ισοδύναμα μέτρα για το 2012 με στόχο να αποφευχθούν οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια.
Οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας θα κληθούν να λάβουν σημαντικές αποφάσεις με βάση τα στοιχεία των περικοπών που θα τους προσκομίσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας. Με δεδομένη την άρνηση αρκετών υπουργών να «βάλουν βαθιά» το μαχαίρι των περικοπών στις δαπάνες των υπουργείων τους, δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός και οι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να αναζητήσουν εναλλακτικά σενάρια μειώσεων κρατικών δαπανών που θα τους φέρουν αντιμέτωπους με τις δεσμεύσεις που περιγράφονται στην προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης.
Ο Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας χτες στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος κατέστησε σαφές ότι εάν δεν γίνει επικαιροποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος δεν θα μπορεί να «κλείσει» ο προϋπολογισμός του 2012 και δεν θα μπορεί να καταρτιστεί ο προϋπολογισμός του 2013.
Καύσωνας σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
Διαθέτοντας πολύτιμη εμπειρία από τη θητεία του ως υπουργός Οικονομικών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι μόνο με επιμήκυνση του προγράμματος τουλάχιστον για 2 χρόνια -μέχρι το τέλος του 2016- θα μπορούσε να αναθεωρηθεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. «Χωρίς αυτό το επικαιροποιημένο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, που θα λάβει υπόψη του τα νέα μακροοικονομικά δεδομένα και ιδίως τη βαθύτερη ύφεση, δεν μπορεί ούτε ο προϋπολογισμός του 2012 να κλείσει, ούτε ο προϋπολογισμός του 2013 να καταρτιστεί και να κατατεθεί ως προσχέδιο την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα», αναφέρει σε ένα από τα σημεία της εισήγησής του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Γνωρίζοντας την τακτική που ακολουθεί στις διαπραγματεύσεις η τρόικα, η οποία δεν δέχεται μέτρα εφάπαξ περικοπών αλλά μόνο όσα μπορούν να αποδώσουν μόνιμα και μακροπρόθεσμα, ο κ. Βενιζέλος επιδιώκει να υπολογιστεί η παράμετρος «ύφεση» προκειμένου να θεμελιωθεί η πρόταση για επαναδιαπραγμάτευση και επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής.
Χαρακτήρισε ως κεντρική πολιτική επιλογή τον σχηματισμό εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης υπογραμμίζοντας ότι η πρόσκληση στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα παρούσα και ανοικτή. Ο Ευ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει τη συμπεριφορά της ΝΔ στην κυβέρνηση Παπαδήμου. «Θέλουμε την κυβέρνηση αυτή μακράς πνοής, τετραετίας. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση και λειτουργεί σε σχέση με αυτήν προτρεπτικά, υποστηρικτικά, ελεγκτικά», επισήμανε ο Ευ. Βενιζέλος.
Η Πολιτική Γραμματεία ασχολήθηκε και με οργανωτικά θέματα. Το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με εκπροσώπους των κοινωνικών και παραγωγικών φορέων (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΤΕΕ, ΓΣΕΒΕ) προκειμένου να ακούσει προτάσεις και σκέψεις για την πορεία της κυβέρνησης. Κατόπιν επισκέφτηκε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Οργανωτικής Γραμματείας του κόμματος με θέμα την πορεία ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ.
ΝΙΚΟΣ Β. ΤΣΙΤΣΑΣ
ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Δίκαια μέτρα προσαρμογής
«Οδηγός» η προγραμματική συμφωνία

Με «οδηγό» την προγραμματική συμφωνία που έχει επιτευχθεί μεταξύ των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας αλλά και βασική αρχή να ληφθούν δίκαια μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής θα προσέλθει ο Φ. Κουβέλης στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Στελέχη της Δημοκρατική Αριστεράς αναφέρουν ότι το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου είναι αντικείμενο συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί σε υψηλό πολιτικό επίπεδο, το Σεπτέμβριο, στην ερχόμενη Σύνοδο Κορυφής.
Εκτιμούν, ωστόσο, ότι η επιμήκυνση του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής για ακόμα δύο χρόνια μπορεί να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές. Τα όπλα της κυβέρνησης για την επίτευξη του στόχου, σύμφωνα με κομματικές πηγές, θα είναι το υψηλό ποσοστό ύφεσης που «χτυπά» την ελληνική οικονομία για πέμπτη χρονιά καθώς και η άμεση εφαρμογή προοδευτικών μεταρρυθμίσεων, κυρίως στο Δημόσιο, και αποκρατικοποιήσεων, όπως περιγράφονται στο κείμενο προγραμματικής σύγκλισης.
Ο κ. Κουβέλης και οι συνεργάτες του επιμένουν ότι δεν μπορούν να υποστούν νέες μειώσεις οι υπάλληλοι των ειδικών μισθολογίων και θα υποστηρίξουν μέχρι τέλους την εύρεση ισοδύναμων μέτρων, προκειμένου να μην υποστούν περικοπές οι χαμηλόμισθοι ένστολοι, οι οποίοι αμείβονται με βασικό μισθό 899 ευρώ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τονίζει διαρκώς το θέμα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου εκτιμούν ότι αποτελεί μία σημαντική νίκη η θέση της κυβέρνησης ότι θα σεβαστεί τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για τον κατώτατο μισθό. Στη ΔΗΜΑΡ υπάρχει η πίστη ότι έχει αλλάξει το κλίμα στην Ευρώπη και ότι οι εταίροι είναι έτοιμοι να συζητήσουν αλλαγές στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3