ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΣΗΜΑΙΟΣΤΟΛΙΣΜΟΣ (02/2012)




Artist : Μιχάλης Δημητριάδης
Album : Σημαιοστολισμός
Released : 02/2012
Genre : Έντεχνο Λαϊκό
Number of tracks : 17
Audio Format : Mp3 - 320 kbps
Covers : Full









Με ένα νέο πολύ δυνατό δίσκο επιστρέφει στη δισκογραφία ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Μιχάλης Δημητριάδης.
"Σημαιοστολισμός" o τίτλος του και κυκλοφορεί εντός των ημερών από τη Lyra με 16 νέα τραγούδια σε μουσική του Ανδρέα Λάμπρου, ενός νέου συνθέτη, σε στίχους Λευτέρη Παπαδόπουλου, Μάνου Ελευθερίου, Λίνας Δημοπούλου, Βάσως Αλαγιάννη, Θάνου Παπανικολάου, Ρεβέκκας Ρούσση, Ελεάνας Βραχάλη, Άρη Δαβαράκη, Νίκου Μωραίτη, Αντώνη Παπά, Ποσειδώνα Γιαννόπουλου, Αντώνη Ανδριανού και του ίδιου του συνθέτη. Υπάρχουν ακόμη ανέκδοτοι στίχοι του Οδυσσέα Ελύτη, της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και του Αλέκου Σακελλάριου. Ένα τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους Ελεάνας Τσεσμελή.
Αρκετές και σημαντικές και οι συμμετοχές του δίσκου. Μαζί με τον Μιχάλη Δημητριάδη συμμετέχουν ο Γιώργος Νταλάρας σε μια μπαλάντα σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, με τίτλο "Δώσε στη χαρά". Επίσης, η Κατερίνα Κούκα που τραγουδάει μαζί του το "Ραντεβού στο ΝΕΟΝ", σε στίχους Ανδρέα Λάμπρου, η Λένα Αλκαίου που τραγουδά μαζί με τον Δημητριάδη το «Ας πληρώνω νοίκι» της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με ανέκδοτους στίχους Αλέκου Σακελλάριου στο ζεϊμπέκικο "Ρίξε μου φίλε δυο πενιές" . Αξίζει να σημειωθεί πως αυτοί οι στίχοι είχαν μελοποιηθεί το 1972-73 από το Γιώργο Χατζηνάσιο και πάλι στο ρυθμό του ζεϊμπέκικου, το τραγούδι ηχογραφήθηκε από το Στράτο Διονυσίου, για άγνωστους όμως λόγους, δεν κυκλοφόρησε ποτέ.
Ακούγοντας λοιπόν αυτό το νέο δίσκο, διαπιστώνω με χαρά και χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής, πως το λαϊκό τραγούδι είναι ακόμα ζωντανό. Τραγούδια γραμμένα σε λαϊκούς δρόμους και ρυθμούς και ερμηνευμένα από έναν ακμαιότατο, αν και με 30 χρόνια δισκογραφίας στην πλάτη του, τραγουδιστή.
Με σεμνή και διακριτική παρουσία στο χώρο ο Μιχάλης Δημητριάδης έχει συνεργαστεί με δημιουργούς, όπως οι Θόδωρος Δερβενιώτης, Σταύρος Κουγιουμτζής, Χρήστος Νικολόπουλος, Τάκης Σούκας, Γιώργος Κατσαρός, Σπύρος Παπαβασιλείου, Tάσος Γκρους, Μάνος Ελευθερίου, Λίνα
Νικολακοπούλου, Ηλίας Κατσούλης, Δημήτρης Ιατρόπουλος, Πάνος Φαλάρας, Θεόδωρος Ποάλας και πολλοί άλλοι. Σταθμός στην πορεία του τραγουδιστή ο δίσκος αφιέρωμα στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου το 1996, με δώδεκα ανέκδοτους στίχους της «γριάς» του στίχου, μελοποιημένους από ισάριθμους μπουζουξήδες.





:3D_emoticon_128:


Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε τον κοπο τους με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και 
ΜΕ Ενα LIKE μεσα στα θεματα 
 

:3D_emoticon_128: Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
-------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

ΟΠΟΙΟΣ/ΟΙΑ ?ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΙΝΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ -ΥΠΑΡΞΕ  ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ LINK ΜΕΣΩ MAΙΛ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ MAIL.
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΤΟ MAIL ΣΑΣ- 
 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ   ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
 ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ MAIL     oi.aetoi.toy.net@gmail.com
-ΓΡΑΨΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ  ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΕΤΑΙ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ  ΤΑ ΝΕΑ ΘΕΜΑΤΑ AΠΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ  THN ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ 
ΤΟ mail μας   oi.aetoi.toy.net@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3