ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ - ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

Από το Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι “Σείστρον” και το ΔΗΜΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
Το επετειακό CD «Το ολοκαύτωμα των Ανωγείων» κυκλοφόρησε από το Κρητικό μουσικό εργαστήρι «Σείστρον» και το δήμο Ανωγείων.
Αναφέρεται στο τρίτο ολοκαύτωμα των Ανωγείων, τον Αύγουστο του 1943 από τους Γερμανούς, και είναι ηχογράφηση του σχετικού αφιερώματος για την 65η επέτειο του γεγονότος που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2009 στο θέατρο Ν.Ξυλούρης, στα Ανώγεια.
Η εκδήλωση αυτή που ήταν μια μουσικοποιητική βραδιά, οργανώθηκε από τον Δ. Ανωγείων, στο πλαίσιο των καθιερωμένων πολιτιστικών δράσεων, και αποτέλεσε κατάθεση ψυχής στη μνήμη των θυμάτων του τραγικού αυτού ιστορικού γεγονότος, και αφορμή για μια γόνιμη κοινωνική και πνευματική περισυλλογή για τους νεότερους.
Με αρκετό πάθος και ανάλογη ευαισθησία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και με το αναγκαίο μαχητικό φρόνημα, εκφράζεται αποτελεσματικά μέσα στο λίγο χρόνο αυτής της εκδήλωσης η σκληρή και συνάμα περήφανη μοίρα των Ανωγείων.
Το πρόγραμμα της βραδιάς, τα κείμενα, τα ποιήματα και η αφήγηση, έγιναν από το Γιώργη Καράτζη, ενώ τη μουσική επιμέλεια, διασκευές και πρωτότυπες συνθέσεις, είχε ο Πάρις Περυσινάκης.
Το έργο αυτό ευτύχησε να έχει εξαιρετικούς συντελεστές, από τους μουσικούς μέχρι τους ερμηνευτές, ώστε όλοι αυτοί να αποτελούν εγγύηση για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα αντάξιο του περιεχόμενού του και της σημασίας του.
Αναλυτικότερα, τα τραγούδια ερμηνεύουν οι: Βασίλης Σκουλάς, Νικηφόρος Αεράκης, Ψαραντώνης, Μαρίνα Δακανάλη, Βασίλης Δραμουντάνης και ο Νικόλας Καράτζης.
Σε μουσική Πάρι Περυσινάκη
Τη μουσική έγραψε ειδικά για την εκδήλωση ο Πάρις Περυσινάκης, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της ορχήστρας, στην οποία άλλωστε συμμετείχε με λύρα, μαντολίνο, λαούτο στεριανό, μαζί με τους: Άρη Χατζησταύρου: κιθάρα, Ράνια Λιαρμακοπούλου: τσέλο, Αντώνη Παπαδάκη: λαούτο κρητικό, Μίμη Ντούτσουλης: κοντραμπάσο, Νίκο Παραουλάκη: νέυ, Σταύρο Αλεξόπουλο: κρουστά. Την ευγενική χορηγία έκαναν οι: Γιαννάκος Ξυλούρης (του Ανάστο), Νικολάτσος Ξυλούρης (του Μανταλιώτη), Νίκος Ξυλούρης (του Ανάστο), Θανάσης Σταυρακάκης (Μερτζάνης), Λεωνίδας Σταυρακάκης (Ζαχαράκης), Μανώλης Σταυρακάκης (του Μερτζανογιάννη), Ιάσωνας Μανούσος, Δημήτρης Ηλιάκης, Ανώνυμος Ανωγειανός.




Posted Image
Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε τον κοπο τους με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και 
ΜΕ Ενα LIKE μεσα στα θεματα 
  

Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
-------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!







Κώδικας:
http://www.easybytez.com/6jh0h7b65knb




Κώδικας:




















































































http://ul.to/wps73ely
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3