ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ (2012) DVD 12ο NEO *ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19-20* ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ


Posted Image


Ένα ευχαριστώ είναι αρκετό
Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και 
ΜΕ Ενα LIKE μεσα στα θεματα 
 

Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.

Posted Image


Ο «Μοιραίος Έρωτας», (Unutulmaz), είναι ένα ερωτικό δράμα τούρκικης παραγωγής με πρωταγωνιστές τρείς νέους ανθρώπους -τον Χαρούν, τη Μέλντα και την Έντα– και με φόντο την πανέμορφη Κωνσταντινούπολη. Ο Χαρούν κάνει πρόταση γάμου στη Μέλντα, συνάδελφο στη ναυτιλιακή εταιρία της οικογένειάς του. Ενώ περιμένει την απάντησή της, η οποία καθυστερεί, γνωρίζει τυχαία τη Έντα. Το φλερτ μεταξύ τους φουντώνει και καταλήγει σε μια νύχτα πάθους...
Ο έρωτάς τους, όμως, είναι καταδικασμένος όταν έρχεται η αποκάλυψη... η Μέλντα και η Έντα είναι αδελφές...
Λίγα λόγια για τους βασικούς χαρακτήρες:


Χαρούν Αρσλανλί (Serhan Yavas)
Ο Χαρούν είναι ένας περιζήτητος εργένης, μάνατζερ στην εφοπλιστική εταιρεία του πατέρα του. Είναι αφοσιωμένος στην οικογένεια του και πιστός στις αρχές του. Αποφασιστικός, δυναμικός αλλά και ρομαντικός είναι έτοιμος να κάνει οποιαδήποτε θυσία για τον μεγάλο έρωτα. Νομίζει ότι στο πρόσωπο της Μέλντα, συναδέλφου του στην εταιρία, έχει βρει το ταίρι που ψάχνει αλλά η μοίρα έχει άλλη άποψη και φέρνει στο δρόμο του μια άλλη γυναίκα...

Μέλντα Γκιουλέρ (Sinem Oztufan)
Η Μέλντα, μορφωμένη και εργατική, κάνει μεγάλες προσπάθειες για να καταξιωθεί επαγγελματικά στην εφοπλιστική εταιρεία όπου εργάζεται. Εκεί θα γνωρίσει τον Χαρούν, θα τον ερωτευτεί και εκείνος θα της κάνει πρόταση γάμου. Τότε η Μέλντα θα προβληματιστεί γιατί αρχικά του είχε πει ψέματα σχετικά με την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Τελικά θα του αποκαλύψει την αλήθεια και θα δεχτεί την πρότασή του, χωρίς να ξέρει ότι η μοίρα τής έχει στήσει ένα αλύπητο παιχνίδι που θα την οδηγήσει στα άκρα.
Έντα Γκιουλέρ (Ozlem Yilmaz)
Η μικρή αδελφή της Μέλντα έχει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Είναι μια μοντέρνα κοπέλα γεμάτη ζωντάνια και κέφι για τη ζωή. Σπουδάζει σχέδιο μόδας, ασχολείται με το χορό, ενώ εργάζεται και σε μια μπουτίκ ρούχων. Έχει φίλους, παρέες και είναι παντού αγαπητή. Η ζωή της Έντα θα αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, όταν θα ερωτευτεί παράφορα έναν άντρα που γνώρισε τυχαία, χωρίς να ξέρει ότι είναι ο αγαπημένος της αδελφής της.

Τόλγκα (Bugra Gulsoy)
Ο Τόλγκα είναι συμφοιτητής και φίλος της Έντα. Ευαίσθητος και ειλικρινής, είναι ερωτευμένος με την Έντα χωρίς να της έχει αποκαλύψει τα αισθήματά του - αισθήματα που δεν είναι αμοιβαία από τη δική της πλευρά. Εκείνος την αγαπάει τόσο πολύ που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να της συμπαρασταθεί όταν η νεαρή κοπέλα θα βρεθεί σε αδιέξοδο.

Σεβάλ (Roksen Lulu)
Η Σεβάλ είναι συνάδελφος και κολλητή φίλη της Έντα. Μετά από τη γνωριμία της Έντα με τον Χαρούν, η Σεβάλ παροτρύνει τη φίλη της να ακούσει την καρδιά της και να διεκδικήσει τον μυστηριώδη αυτόν άντρα, κάτι που τη βολεύει κιόλας γιατί η ίδια είναι ερωτευμένη κρυφά με τον Τολγκά που έχει μάτια, όμως, μόνο για τη φίλη της.
Φέρντα Γκιουλέρ (Didem Yal?nay)
Η Φέρντα είναι η μεγαλύτερη αδελφή της Μέλντα και της Έντα. Έχει παντρευτεί και έχει δύο παιδιά. Δυστυχώς, όμως, δεν έχει ευτυχίσει στο γάμο της. Κακοποιείται από τον σύζυγό της και προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση χωρίς, όμως, να πληγώσει τα παιδιά της και την οικογένειά της.

Κερέμ Γκιουλέρ (An?l Celik)
Ο βενιαμίν της οικογένειας, ο μικρός αδελφός των τριών κοριτσιών. Ένας κλασικός έφηβος με τις ανησυχίες και τον ενθουσιασμό της ηλικίας του.

Φεγιάζ Αρσλανλί (Fikret Hakan)
Ο πατέρας του Χαρούν. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχτισε μια πετυχημένη εφοπλιστική εταιρεία χάρη στην εργατικότητά του. Δεν ξεχνά ποτέ από πού ξεκίνησε γιατί είναι άνθρωπος με ταπεινοφροσύνη και φιλότιμο.

Σααντέτ Αρσλανλί (Deniz Gocer)
Η μητέρα του Χαρούν. Μια καλόκαρδη γυναίκα που, δυστυχώς, πάσχει από άνοια και ορισμένες φορές χάνεται στο σκοτάδι του μυαλού της και επιστρέφει στο παρελθόν. Η κατάστασή της είναι δυσβάσταχτη για τον σύζυγό της Φεγιάζ, που την αγαπά πολύ και της συμπαραστέκεται.

Ισίλ (Aylin Aras?l)
Η αδελφή του Χαρούν, που δουλεύει επίσης στην εταιρεία. Δεν συμπαθεί τη Μέλντα και την οικογένειά της, καθώς σνομπάρει τη λαϊκή τους καταγωγή.

Μπατού (Mert Yavuzcan)
Ο Μπατού, είναι στενός φίλος του Χαρούν και υπεύθυνος μάρκετινγκ στην εφοπλιστική εταιρεία.

Τζεμίλ Γκιουλέρ (Ahmet Uz)
Ο πατέρας της Μέλντα. Ένας καλός πατέρας και βιοπαλαιστής που έχει αυστηρές αρχές σχετικά με την ανατροφή των παιδιών του. Δεν βλέπει με καλό μάτι το συμπεθεριό με μια οικογένεια τόσο πλούσια όσο αυτή του Χαρούν αλλά προκειμένου να ευτυχήσει η κόρη του, θα υποχωρήσει και θα δεχτεί τον επικείμενο γάμο τους.

Τουρκάν Γκιουλέρ (Aliye Uzunatagan)
Η σύζυγος του Τζεμίλ. Μια στοργική μάνα που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες μεταξύ των παιδιών της και του άντρα της. Όπως και ο σύζυγός της, στεναχωριέται πολύ για το δράμα που ζει η μεγάλη της κόρη Φέρντα λόγω του βίαιου και αλκοολικού άντρα της.


Posted Image



Ένα ευχαριστώ είναι αρκετό
Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και 
ΜΕ Ενα LIKE μεσα στα θεματα 
 

Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.


Posted Image





Posted Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3