ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Μέσα στον Ιούνιο τα Windows 8 Release Preview


Η τελική έκδοση αναμένεται τον Οκτώβριο
Την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2012 αναμένεται να κυκλοφορήσει η Release Preview των Windows 8. Η ανακοίνωση έγινε στην Ιαπωνία κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την ανάπτυξη εφαρμογών για νέα έκδοση των Windows από τον επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης των Windows 8 και η είδηση μεταδόθηκε άμεσα μέσω tweet από το @BuildWindows8.
Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει κάποια πληροφορία για το πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση των Windows 8, οι περισσότεροι αναλυτές εκτιμούν ότι θα είναι διαθέσιμα περί τον Οκτώβριο του 2012. Στόχος είναι φυσικά να προλάβει την εορταστική περίοδο στην οποία και παραδοσιακά γίνονται πάρα πολλές πωλήσεις υπολογιστών.
Τα Windows 8 αποτελούν πολύ σημαντικό κεφάλαιο για την Microsoft, καθώς πρόκειται για την πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος η οποία θα χρησιμοποιηθεί εκτός από υπολογιστές γραφείου και laptops και σε tablet. H έκδοση για tablet θα ονομάζεται Windows RT (Real Time).

Η Release Preview που θα δούμε τον Ιούνιο είναι το τελικό στάδιο στην μακρά πορεία ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος και ακολουθεί τα Consumer Preview, τα οποία μπορούσε κανείς να κατεβάσει δωρεάν από την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου.

Χαμός με το βίντεο της Κατερίνας Μουτσάτσου (BINTEO)

Απάντηση σε όλους εκείνους που μιλούν άσχημα για την Ελλάδα για την κρίση έδωσε με δυναμικό τρόπο η Κατερίνα Μουτσάτσου. Με φόντο την Ελλάδα, τη Δημοκρατία, τη θάλασσα, την οικογένεια, η Κατερίνα Μουτσάτσου εξηγεί με το δικό της τρόπο τι σημαίνει «Ελλάδα» και «Έλληνας», ενώ φωνάζει: «Είμαι Ελληνίδα».
Η ηθοποιός μέσα από ένα καλοφτιαγμένο και συγκινητικό βίντεο που ανέβασε στο youtube υπενθυμίζει σε όλους τον πολιτισμό και την κουλτούρα των Ελλήνων κάτι που έχουμε ξεχάσει επειδή χρωστάμε και «παρεμπίπτοντος δεν είμαστε οι μόνοι», όπως αναφέρει.
Η Κατερίνα Μουτσάτσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες.

Οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα


Εφιαλτικά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζει η Ελληνική Στατιστική Αρχή που καταδεικνύουν σταθερή αύξηση σε όλα τα βασικά αγαθά εν μέσω βαθιάς ύφεσης.

Παρά το γεγονός ότι ο πληθωρισμός υποχωρεί διαρκώς ( 1,7% το Μάρτη), η ανάλυση των δεδομένων ανά κατηγορία προϊόντων εμφανίζει «καλπασμό» στην ακρίβεια.


Πέραν των τιμών των καυσίμων, που παρουσιάζουν κατακόρυφη αύξηση λόγω της υψηλότερης φορολογικής επιβάρυνσης, μέσα σε ένα χρόνο αυξήθηκαν (και μάλιστα υψηλότερα του πληθωρισμού):


- Ηλεκτρισμός 13,9%


- Φρούτα 11,8%


- Τέλη κυκλοφορίας 9,7%


- Χυμοί φρούτων 9,3%


- Αναψυκτικά 8,4%


- Καφές 7,1%


- Νοσοκομεία-κλινικές 4,7%


- Ζάχαρη-γλυκά/παγωτά 3,9%


- Εστιατόρια-Καφενεία 3,3%


- Νωπά λαχανικά 3%


- Ψάρια 2,9%


- Γαλακτοκομικά-αυγά 2,7%


- Δημητριακά 2,6%


- Ασφάλιστρα 1,9%


- Είδη ατομικής φροντίδας 1,8%


- Βιβλία-εφημερίδες 1,7%


Από την άλλη πλευρά, ευχάριστη έκπληξη είναι η κατακόρυφη πτώση της τιμής της πατάτας (24,6%), μετά την ενεργοποίηση του γνωστού κινήματος και των φαρμάκων κατά 5,1%.

Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι και γιατί άρχισαν να κάνουν φρονιτστήρια Σοκ και δέος προκαλεί η πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης να περάσουν από αξιολόγηση όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.
Τα κριτήρια μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί αφού οι συζητήσεις με τους γάλλους εμπειρογνώμονες δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά κάποιοι φρόντισαν να πάρουν από νωρίς τα μέτρα τους.
Έτσι, σκέφτονται να αρχίσουν την προγύμναση σε ειδικά φροντιστήρια που έχουν αρχίσει να διαφημίζουν την πραμάτια τους και τις γνώσεις που προσφέρουν .
Το Διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από τέτοιες διαφημίσεις φροντιστηρίων με ειδικά πακέτα επιμόρφωσης και υποσχέσεις για απόλυτη επιτυχία στα γραπτά τεστ, ενώ το πλέον φοβερό είναι ότι υπόσχονται και μαθήματα εξʼ αποστάσεως για όσους εργάζονται στην επαρχία.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι που έχουν αρχίσει να το σκέπτονται πιστεύουν ότι με τον τρόπο αυτό θα έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους συναδέλφους τους και δε θα δουν την πόρτα της εξόδου.
:3D_emoticon_128:

 

Ευχαριστησε  ΚΑΙ Ανταμειψε τον κοπο με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  εστω και  
 ΜΕ ENA LIKE μεσα στα ΘΕΜΑΤΑ
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
Posted Image



 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3