ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Κλειστήκατε στο ασανσέρ; Ψυχραιμία!



Είναι σημαντικό για την προσωπική μας ασφάλεια να γνωρίζουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε σε περίπτωση εγκλωβισμού, γιατί θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους που χρειάζονται βοήθεια.
Πολλοί από εμάς εργαζόμαστε ή μένουμε σε κτίρια όπου χρησιμοποιούμε τον ανελκυστήρα καθημερινά και σε πολλές περιπτώσεις περισσότερο από μια ή δυο φορές. Η σκέψη του να βρεθεί κανείς παγιδευμένος σε ένα ασανσέρ έχει περάσει από το μυαλό όλων σε κάποιο σημείο. Η κακή συντήρηση ή μια απλή διακοπή ρεύματος είναι λόγοι που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία ενός ανελκυστήρα και ευθύνονται για τυχόν εγκλωβισμό.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση εγκλωβισμού:

- Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Το συναίσθημα της κλειστοφοβίας που

θα σας δημιουργηθεί θα σας κάνει να πανικοβληθείτε και είναι δυνατόν να επηρεάσει την κρίση σας.
- Δοκιμάστε να πατήσετε το κουμπί για άλλο όροφο από εκείνο που είχατε αρχικά επιλέξει.
Αν το ασανσέρ δεν έρθει σε λειτουργία τότε καλέστε βοήθεια πιέζοντας τον κώδωνα κινδύνου και κάντε θόρυβο χτυπώντας τη μεταλλική πόρτα καλώντας σε βοήθεια . Σε περίπτωση

που δε σας ακούσει κανείς χρησιμοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο και επικοινωνήστε με την πυροσβεστική. Σε καμία περίπτωση να μην επιχειρήσετε να βγείτε μόνοι σας (τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται όταν το ‘θύμα’ προσπαθεί να βγει από την οροφή ή από το θάλαμο που βρίσκεται ανάμεσα στους ορόφους).
- Αποδεχθείτε το γεγονός ότι παρόλο που έχετε ακολουθήσει τις παραπάνω ενέργειες θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο έως ότου σας απεγκλωβίσουν. Όσο περιμένετε να κάνετε θετικές σκέψεις, να μιλήσετε στο κινητό σας, τραγουδήστε αν χρειαστεί… Να κάνετε ότι εσείς κρίνετε πως θα σας βοηθήσει στο να παραμείνετε ήρεμοι.

Ευχαριστησε με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν 

Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
-------------------------------------------

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3