ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

«Ηχηρές» αποκαλύψεις για Σταμάτη και Ζήγρα


 
Νέα διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου καθώς η ΕΛ.ΑΣ σε ερευνά της εντόπισε τραπεζικούς λογαριασμούς της Βίκυς Σταμάτη και του Νίκου Ζήγρα στην Ελβετική τράπεζα UBS.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «το Βήμα» στους δύο λογαριασμούς εμβάζονται μεγάλα χρηματικά ποσά, κυρίως την περίοδο 2006-2007, που πιθανότατα εκπονήθηκαν από μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Η αποκάλυψη αυτή οδηγεί σε άλλοι δρόμο τις έρευνες τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, σε ότι αφορά τις παράνομες ενέργειες και για το «ξέπλυμα χρήματος», αφού εντοπίζονται πλέον και ύποπτοι τραπεζικοί λογαριασμοί στην Ελβετία στα ονόματα της συζύγου του πρώην υπουργού αλλά και του ξαδέλφου του.
Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, τα οποία παραδόθηκαν στις δικαστικές αρχές, η σύζηγος Βίκυ Σταμάτη είναι δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού με αριθμό «240-205752» στην UBS ενώ στην ίδια ελβετική τράπεζα -με έδρα στη Γενεύη- ο κ. Νίκος Ζήγρας είναι δικαιούχος του λογαριασμού με αριθμό «240-205575». Οι δύο τραπεζικοί λογαριασμοί φέρεται να έχουν ανοιχθεί την ίδια χρονική περίοδο ενώ σύμφωνα με κάποιους πρώτους υπολογισμούς τα χρήματα αυτά, την περίοδο 2005-2007, στον λογαριασμό της κυρίας Βίκυ Σταμάτη υπολογίζονται σε 500.000 περίπου ευρώ ενώ στον αντίστοιχο λογαριασμό του κ. Ζήγρα εμβάζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ.Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε τράπεζες και άλλων ευρωπαϊκών χωρών υπάρχουν σειρά άλλων λογαριασμών του κ. Νίκου Ζήγρα.

«Πρωτοπόρος» στο χασίςΣούπερ τεχνολογία χρησιμοποιούσε ένας 35χρονος από το Τυμπάκι Ηρακλείου για την καλλιέργεια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Μεσαράς, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε θερμοκήπιο που βρίσκεται στον οικισμό Κόκκινου Πύργου του Δήμου Φαιστού, ιδιοκτησίας του 35χρονου και μέσα σ αυτό βρέθηκαν 4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μια νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε 58 σπόρους κάνναβης.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του υπόπτου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έκπληκτοι τις πρωτοποριακές μεθόδους καλλιέργειας που χρησιμοποιούσε ο αγρότης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: είκοσι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 50 έως 120 εκ, τα οποία διατηρούσε σε δώμα, για την σωστή ανάπτυξη των οποίων ο 35χρονος είχε τοποθετήσει 3 προβολείς όπου σε συνδυασμό με ηλεκτρικό υγραντήρα, ψηφιακό θερμόμετρο και εξαερισμό, θα πετύχαινε τις κατάλληλες συνθήκες για την σωστή ανάπτυξη των δενδρυλλίων.

Ακόμη στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ένα τετράδιο σημειώσεων στο οποίο αναγράφονταν οδηγίες και παρατηρήσεις σχετικά με την καλλιέργεια κάνναβης.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών ενώ ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ CARREFOUR ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΣκληρή απάντηση σε όλους όσοι υποστηρίζουν ότι η συμμετέχει σε εικονικών τιμολογίων, έδωσε η εταιρεία CARREFOUR – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Σε ανακοίνωση-καταπέλτης για τους κάθε λογής λασπολόγους, επισημαίνεται ότι η εταιρεία αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα super market στην Ελλάδα.
«Είναι καταξιωμένη επί σειρά ετών στην ελληνική αγορά για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της και προσφέρει μόνιμη και σταθερή εργασία σε 14.000 περίπου εργαζόμενους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σύμφωνα με την CARREFOUR – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στο πλαίσιο των ανωτέρω δραστηριοτήτων της λαμβάνει, καθημερινά, μεταξύ άλλων, και χιλιάδες τιμολόγια προμηθευτών της για την αγορά προϊόντων τα οποία μεταπωλεί λιανικώς.
Σε όλες ανεξαιρέτως τις οικονομικές συναλλαγές της, συνεχίζει η ανακοίνωση, η εταιρεία ακολουθεί απαρέγκλιτα τις νόμιμες διαδικασίες.
Ως εκ τούτου, και η συνεργασία με την εταιρεία «ΟΡΜΠΙΚΟΜ», εταιρία η οποία συναλλασσόταν και με πολλές άλλες γνωστές εταιρίες της αγοράς, ήταν μια καθόλα συνήθης, έως ποσοτικά ασήμαντη, εμπορική συνεργασία.

«Οι δε μεταξύ μας οικονομικές συναλλαγές ήταν απολύτως σύννομες και τυπικές, διεκπεραιώνονταν δε με βάση τις απαιτήσεις του νόμου. Αφορούν εξάλλου, εμπορεύματα που αγοράστηκαν και στη συνέχεια μεταπωλήθηκαν από την εταιρεία μας λιανικώς, κατά συνέπεια, οι περί του αντιθέτου αιτιάσεις περί δήθεν «εικονικών συναλλαγών» καταρρίπτονται συλλήβδην», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η CARREFOUR – ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. διευκρινίζει ότι σε όλη τη διάρκεια του διεξαχθέντος ελέγχου συνεργάστηκε πλήρως και προθύμως με τις αρμόδιες Αρχές, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχει λάβει γνώση των πορισμάτων τους.

«Ευθύς ως τούτο συμβεί θα προβεί σε αξιολόγησή τους και θα διενεργήσει ότι νόμιμο ενδεχομένως απαιτείται. Σε κάθε περίπτωση επαναλαμβάνουμε ότι η εταιρεία μας ήταν και παραμένει απολύτως σύννομη σε κάθε της συναλλαγή» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Πήρε μπροστά ο Τόρες και έκανε χατ-τρικ στο 6-1 της Τσέλσι

Ερχόμενη με κεκτημένη ταχύτητα από την πρόκριση στον τελικό του Champions League, εις βάρος της Μπαρτσελόνα μάλιστα, η Τσέλσι συνέτριψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κουΐνς Παρκ Ρέιντζερς με το εμφατικό 6-1, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής στην premier league.

Πρωταγωνιστής των «μπλε» ήταν ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος μετά το γκολ της ισοφάρισης στο «Καμπ Νου» φαίνεται ότι ξαναβρήκε την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.


Ο Ισπανός άσος σημείωσε χατ-τρικ (19΄, 25΄, 64΄), ενώ τα υπόλοιπα τέρματα της Τσέλσι πέτυχαν οι Στάριτζ (1΄), Τέρι (13΄) και Μαλουντά (80΄), πριν μειώσει για τους φιλοξενούμενους ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 84΄. Οι γηπεδούχοι Λονδίνου πλησίασαν στον ένα βαθμό την 4η Νιούκαστλ, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στη «διακεκαυμένη ζώνη» του υποβιβασμού.
Μεταφέρθηκαν οι πρώτοι μετανάστες στην Αμυγδαλέζα
Σε λειτουργία στο κέντρο κράτησης έχουν τεθεί προς το παρόν τρεις πτέρυγες με 52 οικίσκους χωρητικότητας περίπου 200 ατόμων
Παρά τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις τόσο μέσα στην κυβέρνηση από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, όσο και των κατοίκων, το κέντρο κράτησης της Αμυγδαλέζας τέθηκε από τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής σε λειτουργία και ήδη μεταφέρθηκαν εκεί οι πρώτοι 56 μετανάστες. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 7 το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής. Σε μήνυμά του μέσω Facebook ο Μ.Χρυσοχοΐδης τονίζει ότι οι αγωνίες και οι φόβοι των τοπικών κοινωνιών θα καταλαγιάσουν μόλις ζήσουν στην πράξη τη λειτουργία των κέντρων, ενώ ξεκαθαρίσει ότι η Πολιτεία δεν θα κάνει πίσω.

Συναυλία των Encardia για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου την Πρωτομαγιά

Το συγκρότημα encardia
Αθήνα
Μια ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου.

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι Encardia με τραγούδια της ιταλικής αντίστασης των αρχών του 20ού αιώνα, ο Ηλίας Λογοθέτης, οι ballo del mare και η ομάδα κρουστών του ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση.


Αντί εισιτηρίου, όσοι βρεθούν στη συναυλία μπορούν να δώσουν ένα κουτί αντιβίωση για ενήλικες ή παιδιά, ή ένα κουτί παυσίπονο ή ένα κουτί γάλα για τις ανάγκες των Γιατρών του Κόσμου.



Ευχαριστησε με τον 
τροπο σου αυτων/ους που σου το προσφερουν  
 
Σᾶς ἄρεσε;
  Δηλῶστε πρῶτος/-η ὅτι σᾶς ἀρέσει.
-------------------------------------------
ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3