ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

544.000 ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ



ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΠΡΩΤΙΜΟΥΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥΣ


Το e-shop.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, με 12 χρόνια εμπειρίας στο ελληνικό e-commerce, πάνω από 15 προϊόντικές κατηγορίες και χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες. Υπολογίζεται ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων που έχουν αγοράσει on line, έχουν ψωνίσει τουλάχιστον μία φορά από το e-shop.gr
 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
E-shop - Κεντρική σελίδα Πατήστε εδώ
                                                                         Eshop Εργαλεία Πατήστε εδώ

              E-shop - Crazy Sundays Πατήστε εδώ
                                                   
 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Name:  louis.jpg
Views: 171
Size:  12.2 KB

Σε δημοπρασία που έγινε σήμερα από τον Οίκο Κρίστις του Λονδίνου το κύπελλο του Σπύρου Λούη που κατέκτησε στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 πουλήθηκε στην τιμή των 544.000 ευρώ! Η τιμή εκκίνησης ήταν 144.000 ευρώ και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και πολλών Ελλήνων. Τελικώς η προσφορά έγινε τηλεφωνικά και για τον λόγο αυτό το όνομα του αγοραστή παραμένει άγνωστο.

 Πέμπτη,19 Απριλίου 2012
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ


11:30 NS1-HD Τουρνουά Τένις Monte Carlo Rolex
15:30 EUROSPORT Ποδηλασία GIRO DEL TRENTINO, 3η διαδρομή
19:00 NET Α1 Μπάσκετ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
21:00 OTE Sport 3 Beach Volley World Tour Brasilia semifinal
21:30 Sport TV Βελγικό πρωτάθλημα ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ
22:00 OTE Sport 3 Beach Volley World Tour Brasilia semifinal
22:05 ΑΝΤ1 Europa League: Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια
22:05 NS1-HD Europa League: Σπόρτινγκ - Μπιλμπάο


ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΗ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΓΙΑ 700.000 ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Name:  misthos.jpg
Views: 167
Size:  10.8 KB

Συνάντηση έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι των εμπόρων (ΕΣΕΕ) και των επαγγελματοβιοτεχνών (ΓΣΕΒΕΕ) με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων και αντικείμενο την υπογραφή κλαδικής σύμβασης.
Η εργοδοτική πρόταση προβλέπει μειώσεις μισθών από 7% έως 10%, με ταυτόχρονη κατοχύρωση του 13ου-14ου μισθού και των επιδομάτων και τη δέσμευση να μη....
γίνουν απολύσεις.
Αν και η κλαδική σύμβαση στο εμπόριο - μαζί με τη μετενέργεια - θα είναι σε ισχύ έως τον Μάρτιο του 2013, οι εκπρόσωποι των εργοδοτών θεώρησαν καλύτερο οι διαπραγματεύσεις να γίνουν τώρα που υπάρχει μία σύμβαση σε ισχύ, ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα ραγδαίας μείωσης των μισθών.
-----------

ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Name:  kalpes.jpg
Views: 163
Size:  8.0 KB

Μετά την επιμονή των πολιτικών κομμάτων να διατηρηθεί στο ακέραιο το ύψος της εκλογικής ενίσχυσής τους από τον κρατικό προϋπολογισμό, βάσει των όσων ίσχυσαν το 2009, χωρίς καμία περικοπή λόγω της οικονομικής κρίσης, η Διακομματική Επιτροπή υπό τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση αποφάσισε την Τετάρτη να λάβουν τα κόμματα 10 εκατ. ευρώ.
Κατά τη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής ορισμένοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων ζήτησαν από τον....

υπουργό Εσωτερικών να δοθεί το σύνολο της εκλογικής ενίσχυσης πριν από τις εκλογές και όχι το 60% όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, επικαλούμενοι αυξημένες ανάγκες.

Στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής αποφασίσθηκε ακόμη να εκδοθεί η Υπουργική Απόφαση για την κατανομή του ραδιοτηλεοπτικού χρόνου στα πολιτικά κόμματα. Οι εκπρόσωποι των μικρών κομμάτων επέμειναν ότι ο χρόνος θα πρέπει να κατανεμηθεί ισόποσα ανεξάρτητα από την κοινοβουλευτική δύναμη, σε αντίθεση με τους εκπροσώπους των δύο μεγάλων κομμάτων που επέμειναν να εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, το 75% του τηλεοπτικού χρόνου μοιράζεται μεταξύ των «μεγάλων» κομμάτων και το 25% μεταξύ των «μικρών». Ο Τάσος Γιαννίτσης διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία.
Στη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής δεν συζητήθηκαν τελικά οι τηλεοπτικές μονομαχίες (debate) μεταξύ των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, θέμα για το οποίο θα αποφασίσει το υπουργείο Επικρατείας μετά από συνεννόηση με τα πολιτικά κόμματα.
-------------

Τα σινεμά ρίχνουν τις τιμές των εισιτηρίων

Αθήνα
Βλέποντας την κρίση να μειώνει όλο και περισσότερο τα εισιτήρια, οι κινηματογράφοι άρχισαν –επιτέλους- ο ένας μετά τον άλλο να ρίχνουν τις τιμές. Ξανασυστήνοντας έτσι το σινεμά ως τη φτηνή διασκέδαση που ήταν πάντα.

Εισιτήρια των 6 και των 7 ευρώ, προσφορές, δύο εισιτήρια δώρο στην τιμή του ενός, ειδικές τιμές για φοιτητές και οικογένειες. Οι αιθουσάρχες κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνουν ανταγωνιστικοί σε μια εποχή που ακόμα και το να δεις μια ταινία σε αίθουσα μοιάζει με πολυτέλεια.


Συγκεκριμένα, η γενική τιμή εισιτηρίου στα Village Cinemas μειώθηκε στα 7 ευρώ για όλες τις ημέρες και τις ώρες. Η νέα τιμή ισχύει για όλες τις αίθουσες και τις προβολές, εκτός από τις 3D προβολές και εκείνες για τις αίθουσες Gold Class και Comfort.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η γενική είσοδος στα Village Cinemas ήταν 8,5 ευρώ τις καθημερινές και 9,5 ευρώ την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο.


Παράλληλα, τα σινεμά διατηρούν τις ισχύουσες προσφορές τους, όπως το φοιτητικό εισιτήριο των 5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το οικογενειακό πακέτο, αλλά και προσφορά με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός, δίνοντας την ευκαιρία στους κινηματογραφόφιλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ταινία, μόνο με 3,5 ευρώ κάθε Τετάρτη.


Αλλά και οι κινηματογράφοι Odeon αποφάσισαν τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στα 7,5 ευρώ και τη μείωση των 3D προβολών στα 10 ευρώ.


Παράλληλα, τα μέλη του Club Cineφίλοι της Odeon, οι φοιτητές και τα παιδιά θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση ενός ευρώ στις καινούργιες τιμές (6,5 ευρώ για τις κανονικές και 9 ευρώ για τις 3D προβολές).


Οι κινηματογράφοι Αθήναιον (σε Γλυφάδα και Αμπελόκηπους) έχουν γενική είσοδο από Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 7,5 ευρώ και τις υπόλοιπες ημέρες 8 ευρώ. Την Τετάρτη το σινεμά έχει γενική είσοδο 4,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 8,5 ευρώ για τις ταινίες 3D.


Ωστόσο, για παιδιά, μαθητές, φοιτητές, για άτομα άνω των 60 ετών και για όλες τις προβολές πριν από τις 18:30 η τιμή είναι 6,5 ευρώ. Το σινεμά διαθέτει προσφορά και για τις προβολές 3D για παιδιά και φοιτητές (αντί 10,5 πληρώνουν 8,5 ευρώ).


Τα Ster Cinemas διαθέτουν εισιτήριο 6,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 10 ευρώ για τις ταινίες 3D, ενώ διοργανώνει και ladies night (δύο γυναίκες πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο).


Το Αελλώ Cinemax στην Πατησίων και το Νιρβάνα Cinemax προσφέρουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο, ενώ διαθέτουν οικογενειακό πακέτο με 5 ευρώ (ισχύει καθημερινά για οικογένειες με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 12 ετών, εκτός 3D προβολών), ενώ οι παρέες μπορούν να δουν σινεμά με 5 ευρώ το εισιτήριο (ισχύει καθημερινά για παρέες 3 ατόμων μέχρι τις προβολές των 19:00, εκτός 3D.


Τα Κηφισιά Cinemax προσφέρουν κάθε Πέμπτη στα δύο εισιτήρια, το ένα δώρο.


Δεν είναι μόνο τα multiplex που κάνουν εκπτώσεις. Για παράδειγμα, στον κινηματογράφο Ιντεάλ μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταινία κάθε Δευτέρα, δίνοντας 10 ευρώ για δύο άτομα.


Η γενική είσοδος στον κινηματογράφο Έλλη είναι 6 ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη ο Δαναός έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.


Το νέο Gazarte Cinema στο Γκάζι ρίχνει ακόμα περισσότερο τις τιμές. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη το εισιτήριο κοστίζει 4,5 ευρώ, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες ο κινηματογράφος έχει γενική είσοδο 8 ευρώ και 6 ευρώ το φοιτητικό εισιτήριο.


Το Άστυ διαθέτει φοιτητικό εισιτήριο και για θεατές άνω των 65 ετών (στην τιμή των έξι ευρώ εκτός Σαββάτου και Κυριακής).


Στο κλασικό Σινεάκ στον Πειραιά, κάθε Δευτέρα το εισιτήριο για δύο άτομα κοστίζει 5 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες ισχύουν εκπτώσεις για ΑΜΕΑ (5 ευρώ το εισιτήριο) και φοιτητές (6 ευρώ το εισιτήριο).


Έτσι, το αίτημα για φτηνό σινεμά που είχαν εκφράσει πολλοί σινεφίλ γίνεται, πλέον, πραγματικότητα, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς θεατές να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία σε μια σκοτεινή αίθουσα: εκεί όπου η εμπειρία του να βλέπεις μια ταινία παραμένει μοναδική.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3