ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο, 2 Ιουνίου 2012

Μεγάλες καταστροφές από τη χαλαζόπτωση στη Θεσσαλία


Επλήγησαν πάνω από 200.000 στρέμματα

Ευρεία σύσκεψη για τις καταστροφές που υπέστησαν χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών στη Θεσσαλία από χαλάζι, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπό τον αρμόδιο υπουργό Ν. Μαραβέγια.

Οι φορείς της περιοχής έθεσαν προς τον υπουργό σειρά αιτημάτων όπως, την ένταξη της Θεσσαλίας στο σύστημα αντιχαλαζικής προστασίας, την καταβολή άμεσα από τον ΕΛΓΑ του συνόλου του ποσού της αποζημίωσης που αφορά στην επανασπορά βάμβακος ως προκαταβολή, καθώς και το 50% όλων των υπολοίπων αποζημιώσεων, την άμεση ενίσχυση του γεωτεχνικού προσωπικού του υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Λάρισας από άλλες περιοχές και την επιστροφή του ΦΠΑ στους αγρότες το συντομότερο δυνατό.

Με βάση πρόχειρους υπολογισμούς στη Θεσσαλία, από το χαλάζι επλήγησαν περί τα 200.000 στρέμματα με σιτηρά, ντομάτα, ψυχανθή και βαμβάκι.

Όπως ειπώθηκε στη σύσκεψη, μέσω του ΕΛΓΑ θα ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την αποζημίωση των πληγέντων, καθώς και οι διαδικασίες για τη συνδεδεμένη ενίσχυσης βάμβακος.

«Εξετάσαμε όλα τα αιτήματα που τέθηκαν και θα κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο, για να έχουν την καλύτερη μεταχείριση όσοι υπέστησαν ζημιές» δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3