ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αναβάθμιση στα Windows 8 Pro με €15 για τους χρήστες νέων PC με Windows 7

Τα Windows 8 λειτουργούν το ίδιο καλά με πληκτρολόγιο και mouse, όσο και με οθόνες αφής. Τα All-One-PC με οθόνες αφής είναι πιθανό να έχουν την τιμητική τους με την έλευση της νέας έκδοσης.
Τα Windows 8 λειτουργούν το ίδιο καλά με πληκτρολόγιο και mouse, όσο και με οθόνες αφής. Τα All-One-PC με οθόνες αφής είναι πιθανό να έχουν την τιμητική τους με την έλευση της νέας έκδοσης. 
Η Ελλάδα περιλαμβάνεται στην λίστα των χωρών στις οποίες οι χρήστες θα δικαιούνται αναβάθμιση με 14,99 ευρώ (με ΦΠΑ) στα Windows 8 Professional όταν αυτά κυκλοφορήσουν, εφόσον αγοράσουν «ενδεδειγμένο» υπολογιστή  με προεγκαταστημένα Windows 7 από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013.

Η Microsoft Ελλάς επιβεβαιώνει στο tech.in.gr ότι η προσφορά Windows Upgrade ισχύει σε 131 αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Έτσι, όσοι επιθυμούν να αγοράσουν άμεσα υπολογιστή μπορούν να το κάνουν με την διαβεβαίωση ότι θα έχουν την αναβάθμιση με σχετικά μικρό κόστος.


Η προσφορά ισχύει για συστήματα με Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional ή Ultimate και έγκυρο πιστοποιητικό αυθεντικότητας του λειτουργικού για τον κατασκευαστή. Δείτε αναλυτικότερα τα στοιχεία επιλεξιμότητας.


Στοιχεία επιλεξιμότητας


Η προσφορά αφορά σε πρόσωπα (όπως π.χ. οικιακούς χρήστες, μαθητές ή ερασιτέχνες) τα οποία θα προμηθευτούν αποδεκτό υπολογιστή. Αποδεκτός υπολογιστής είναι ένας νέος υπολογιστής η αγορά του οποίου έχει γίνει κατά το διάστημα που ισχύει η προσφορά με έγκυρο πιστοποιητικό γνησιότητας και κωδικό προϊόντος Windows 7 OEM για τις παρακάτω εκδόσεις προεγκατεστημένες στον υπολογιστή:

  • Windows 7 Home Basic,
  • Windows 7 Home Premium,
  • Windows 7 Professional, ή
  • Windows 7 Ultimate
  • Το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter Edition δεν είναι επιλέξιμο για αυτή την προσφορά
Η τιμή της προσφοράς περιορίζεται σε μία προσφορά αναβάθμισης ανά αγορά υπολογιστή με μέγιστο όριο τις πέντε προσφορές αναβάθμισης ανά πελάτη.

Τα PC με Windows 7 πρέπει να έχουν αγοραστεί από τις 2 Ιουνίου 2012 έως τις 31 Ιανουαρίου 2013 και οι χρήστες να αξιοποιήσουν την προσφορά για το πρόγραμμα αναβάθμισης πριν το τέλος Φεβρουαρίου 2013.


Οι χρήστες που εγγράφονται στο πρόγραμμα Windows Upgrade Offer θα μπορούν να κατεβάσουν τα Windows 8 από την πρώτη κιόλας μέρα που αυτά θα καταστούν διαθέσιμα.


  • Η αγορά της αναβάθμισης περιλαμβάνει δωρεάν υποστήριξη εγγύησης από τη Microsoft για 90 ημέρες. Το διάστημα των 90 ημερών ξεκινά με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και της ενεργοποίησης των Windows 8
Όσοι εγγραφούν στο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς μίας έκδοσης των Windows 8 Pro με δυνατότητα λήψης (μέσω Διαδικτύου). Υπάρχει διαθέσιμο προαιρετικό DVD εγκατάστασης έναντι πρόσθετης χρέωσης, πλέον των εξόδων αποστολής και φόρων ή δασμών που ενδέχεται να ισχύουν. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους αντίγραφο εγκατάστασης σε δίσκο DVD ή μονάδα USB, μετά τη λήψη των Windows 8.


  • Κάθε άδεια αναβάθμισης θα ισχύει μόνο για έναν υπολογιστή και θα μπορεί να εγκαθίσταται σε υπολογιστές με έγκυρη άδεια βάσης για το λειτουργικό σύστημα το οποίο επιδέχεται αναβάθμισης (δηλαδή Windows XP SP3, Windows Vista ή Windows 7).
  • Παρ' όλο που η προσφορά θα περιορίζεται σε επιλέξιμους πελάτες οι οποίοι θα αγοράσουν αποδεκτό υπολογιστή, η αναβάθμιση μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή κατάλληλο για Windows, με κατάλληλο λειτουργικό σύστημα της επιλογής του πελάτη.
Προς το παρόν, η δυνατότητα εγγραφής στο Windows Upgrade Offer στην διεύθυνση https://windowsupgradeoffer.com/el/ δεν είναι διαθέσιμη (ξεκινά στις 2 Ιουνίου 2012). Η Microsoft δέχεται ήδη προεγγραφές ώστε να επιστρέψουν οι χρήστες για την εγγραφή και την επικύρωση του προγράμματος.
Δείτε όλες τις απαντήσεις της Microsoft στα πιο συχνά σχετικά ερωτήματα (στα ελληνικά)
Πέραν της προσφοράς Windows Upgrade που απευθύνεται στους καταναλωτές που θα αγοράσουν PC με προεγκατεστημένα Windows 7, η Microsoft θα ανακοινώσει εντός των επόμενων μηνών επιπλέον προσφορές που θα δώσουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές που ήδη έχουν υπολογιστή με Windows 7 να αναβαθμίσουν σε Windows 8, ταυτόχρονα με την ευρεία διάθεσή τους.
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μια μεγαλη προσφορα απο τους αετους και το rapidshare το εξασφαλισαμε για για ολους εσας για μικρο χρονικο διαστημα θα ισχυει η προσφορα
Τα νέα πακέτα συνδρομών περιλαμβάνουν
  • Απεριόριστο Download Traffic
  • Απεριόριστο χώρο αποθήκευσης (storage)
  • SSL Connection
  •  
    Posted Image

    RapidGreece.com - Κατέβασε όσες ταινίες θες μόνο με 3 Ευρώ άμεσα και γρήγορα! Πατήστε εδώ
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Ακολουθήστε μας στο twitter

    ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

    wibiya widget

    φφφφφφφ

    24ores.enimerosi@gmail.com

    Δημοφιλείς αναρτήσεις

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Sign by Danasoft - Get Your Sign

    OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

    Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3