ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το λάπτοπ του Τάσου Θεοφίλου έκρυβε σημαντικά στοιχεία

Μεγαλύτερα γράμματα
Το λάπτοπ του Τάσου Θεοφίλου έκρυβε σημαντικά στοιχεία
Ο 30χρονος θεολόγος, Τάσος Θεοφίλου, κρίθηκε χθες προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, τόσο για τη ληστεία και τη δολοφονία στην Πάρο όσο και για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.
Ο υπολογιστής εξετάστηκε και αποκάλυψε μια
«ηλεκτρονική βιβλιοθήκη» με σημαντικά αρχεία .
Το laptop που βρέθηκε στο κρησφύγετο στην πόλη της Λαμίας «μίλησε» στους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. και έχει ήδη δώσει στοιχεία.

Ωστόσο, οι ειδικοί επί των ηλεκτρονικών υπολογιστών περιμένουν περισσότερα αποτελέσματα από τη διερεύνηση της συσκευής, καθώς διαπιστώθηκε πως πολλά στοιχεία του σκληρού δίσκου είχαν σβηστεί με ειδικό πρόγραμμα μη επαναφοράς αρχείων.

Ετσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. δουλεύουν πάνω σε προγράμματα επαναφοράς σβησμένων αρχείων με εξειδικευμένο λογισμικό.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της Αντιτρομοκρατικής, στο laptop του Τάσου Θεοφίλου βρέθηκαν τα εξής: αρχεία με κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης για ανίχνευση κρυφών καμερών, παραβίαση κλειδαριών, κλοπή αυτοκινήτου και συντήρηση πυροβόλων όπλων, λογισμικό διαγραφής αρχείων, στρογγυλές σφραγίδες αστυνομικών υπηρεσιών, στοιχεία και υπογραφές διαφόρων ατόμων, αποσπάσματα από χάρτες διαφόρων περιοχών, εγχειρίδιο εκστρατείας του ΓΕΣ για συντήρηση πιστολιών μάχης όπως 45άρια, Glock 17 των 9 mm, στρατιωτικών όπλων G3 και A3 των 7,62 mm, εγχειρίδιο ελεύθερων σκοπευτών, εγχειρίδιο χρήσης αμυντικών χειροβομβίδων, αθόρυβων υποπολυβόλων κ.ά., δελτία ταυτοτήτων πολιτών, δελτίο ταυτότητας αστυνομικού, φωτογραφίες ατόμων τύπου διαβατηρίου, φωτογραφίες ατόμων μεταξύ των οποίων και νεκρών αστυνομικών, κενά δελτία ταυτοτήτων, άδειες οδήγησης, δελτία ταυτότητας σε διάφορα στάδια επεξεργασίας, φωτογραφίες γενειάδων και μουστακιών, σκίτσο ατόμου, το λογότυπο του blog του Τάσου Θεοφίλου, αρχεία εικόνων με πυροβόλα όπλα, κείμενα με διάφορες μυθοπλασίες, διάφορα αρχεία με κείμενα γραμματοσειρών για ταυτότητες.

Ωστόσο, τα σημαντικά για την Αντιτρομοκρατική ευρήματα είναι χάρτες τοποθεσιών, κυρίως τμήματα από μεγάλα αστικά κκέντρα της χώρας, αλλά και η επαγγελματική κάρτα που βρέθηκε αποθηκευμένη στον υπολογιστή του 29χρονου θεολόγου.

Αυτά τα δύο ευρήματα προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν στην Αντιτρομοκρατική, καθώς μπορεί να κρύβουν κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα που θα εκδήλωναν στο μέλλον τα ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Η επαγγελματική κάρτα ίσως να εξασφάλιζε την πρόσβαση σε έναν συγκεκριμένο χώρο και για τον λόγο αυτό στην Αντιτρομοκρατική κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο εύρημα μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Οσον αφορά τους χάρτες, αυτοί θα ελεγχθούν από τους αστυνομικούς, καθώς ίσως κρύβουν τοποθεσίες στις οποίες ενδεχομένως θα πραγματοποιούνταν στο μέλλον κάποια τρομοκρατική επίθεση.

Στο μεταξύ, χθες το πρωί ο 29χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, όπου απολογήθηκε για την υπόθεση της Πάρου λέγοντας πως το διάστημα εκείνο δεν ήταν καν στο νησί, ωστόσο κρίθηκε προφυλακιστέος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, προκειμένου να εξεταστεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3