ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ Λιγότερες οι δόσεις για την Εφορία

Ο περιορισμός του αριθμού των δόσεων για την εξόφληση του φόρου συνοδεύεται και από μειώσεις στο εισοδηματικό όριο των δικαιούχων

Το κατώφλι για την κάθε δόση θα είναι τα 300 ευρώ, αλλά το σύνολο του φόρου θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσό της δόσης θα εξαρτάται από το ύψο
Το κατώφλι για την κάθε δόση θα είναι τα 300 ευρώ, αλλά το σύνολο του φόρου θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσό της δόσης θα εξαρτάται από το ύψος του φόρου που πρέπει να καταβληθεί
Νέα ρύθμιση με «ψαλιδισμένες» δόσεις και με χαμηλότερο
εισοδηματικό πλαφόν για την τμηματική καταβολή του φόρου εισοδήματος, που προκύπτει από τα φετινά εκκαθαριστικά σημειώματα, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών μετά την απόρριψη από την τρόικα του αρχικού κυβερνητικού σχεδίου, το οποίο, σύμφωνα με τους δανειστές, θα άνοιγε νέα «τρύπα» στα φετινά έσοδα του Δημοσίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο για τη νέα ρύθμιση που θα παρουσιάσει το υπουργείο Οικονομικών στην τρόικα, ευελπιστώντας να πάρει τελικά το «πράσινο φως», προβλέπει περιορισμό των δόσεων για την εξόφληση του φετινού εκκαθαριστικού μέχρι σε 7 μηνιαίες αντί των 10, που ήταν αρχικά, ενώ το εισοδηματικό οικογενειακό πλαφόν για την ένταξη στο μέτρο κατεβαίνει κάτω από τις 100.000 ευρώ και τοποθετείται μεταξύ 60.000 και 80.000 ευρώ.
Το κατώφλι για την κάθε δόση θα είναι τα 300 ευρώ, αλλά το σύνολο του φόρου θα πρέπει να έχει εξοφληθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2013, πράγμα που σημαίνει ότι το ποσό της δόσης θα εξαρτάται από το ύψος του φόρου που πρέπει να καταβληθεί.
Για παράδειγμα, αν με βάση το εκκαθαριστικό σημείωμα ο συνολικός φόρος ανέρχεται σε 3.000 ευρώ, η κάθε μηναία δόση θα είναι 428,5 ευρώ και όχι 300 ευρώ, αφού το ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί σε επτά ισόποσες δόσεις (3.000:7=428,5 ευρώ). Αν ο συνολικός φόρος είναι 10.000 ευρώ, η κάθε μία από τις επτά δόσεις θα ανέρχεται σε 1.428,5 ευρώ.
Αν το ποσό του φόρου είναι 1.500 ευρώ, τότε θα εξοφληθεί σε πέντε και όχι σε επτά δόσεις, αφού η κάθε δόση δεν θα μπορεί να είναι χαμηλότερη από 300 ευρώ.
Υπάρχει και η σκέψη ο αριθμός των δόσεων να συνδυαστεί και με την εισοδηματική κατάσταση του φορολογούμενου, δηλαδή όσοι έχουν εισοδήματα πάνω από ένα ορισμένο ύψος να καταβάλλουν τον φόρο σε λιγότερες από επτά δόσεις, που θα ισχύουν για τους υπολοίπους.
Για όσους έχουν καταβάλει ήδη την πρώτη δόση του φόρου, στη νέα ρύθμιση θα ενταχθεί το υπολειπόμενο από το συνολικό ποσό του φόρου, αλλά παραμένει ακόμα αδιευκρίνιστο αν ο διακανονισμός για την καταβολή του φόρου σε δόσεις θα γίνεται αυτόματα από την Εφορία με την αποστολή νέου εκκαθαριστικού ή θα πρέπει οι φορολογούμενοι να πάνε στην Εφορία και να υποβάλουν σχετική αίτηση.
Με τη μείωση των δόσεων και το χαμήλωμα του εισοδηματικού πλαφόν το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να περιορίσει το εύρος των απωλειών στα δημόσια ταμεία το 2012 και έτσι να παρακάμψει τις αντιρρήσεις της τρόικας για τις δημοσιονομικές επιπτώσεις του μέτρου.
Στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έλεγε ότι οι οριστικές αποφάσεις για τη νέα ρύθμιση αναμένεται να ληφθούν εντός της εβδομάδας, σημειώνοντας με νόημα ότι η τελική μορφή της ρύθμισης θα εξαρτηθεί και από την αποδοχή από την τρόικα των νέων προτάσεων της κυβέρνησης για τα ισοδύναμα μέτρα του 2012.
ΕΛΗΞΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΤΥΠΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ
Πρόστιμα και προσαυξήσεις για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις

Eληξε σήμερα στις 8.00 το πρωί η άτυπη παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων και ενώ η πύλη του TAXISnet θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το τέλος του έτους, όσοι υποβάλουν εκπρόθεσμα τη δήλωση θα πληρώνουν πρόσθετο κεφαλικό φόρο 500 ευρώ, προσαύξηση 1% επί του οφειλόμενου φόρου για κάθε μήνα καθυστέρησης, ενώ θα χάσουν και το δικαίωμα ένταξης στη ρύθμιση για την τμηματική καταβολή του φόρου.
Παράγοντας του υπουργείου άφηνε χθες το βράδυ ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχιστεί για ακόμη λίγες μέρες η παράταση, τονίζοντας ότι μέχρι χθες το μεσημέρι επρόκειτο να μπουν στο σύστημα 100.000 φορολογικές δηλώσεις, ενώ άλλες 140.000 δηλώσεις ήταν στις εφορίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3