ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Διεστραμμένος καθηγητής κατέγραφε με κάμερα μαθήτριες!

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη ότι καθηγητής γυμνασίου είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών την ώρα μάλιστα του μαθήματος. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρήκαν 80 βίντεο από τις κρυφές λήψεις την ώρα του μαθήματος στα οποία ακούγονταν ο καθηγητής και οι μαθητές να μιλάνε ελληνικά και να φαίνονται τα εσώρουχα των παιδιών.

Η αποκάλυψη δεν αφορά σε καινούργια περίπτωση διεστραμμένου καθηγητή, αλλά μια παλιά υπόθεση με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο άνδρα ο οποίος, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Τότε, από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν βρεθεί αρχεία (βίντεο) παιδικής πορνογραφίας, με πρωτότυπες βιντεοσκοπήσεις εφήβων μέσα σε αίθουσα διδασκαλίας. Τα αρχεία αυτά είχαν κατασχεθεί στο πλαίσιο παλαιότερης υπόθεσης, που αφορούσε τη σύλληψη 42χρονου καθηγητή για παιδική πορνογραφία.

Ειδικότερα, τον Ιανουάριο του 2010 συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία περιείχαν πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας.


Ψάχνοντας στον υπολογιστή, πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί βρήκαν τα 80 αυτά βίντεο. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, καθηγητής παγιδεύει με τετρακάμερο χάι τεκ σύστημα αίθουσα σχολείού και χωρίς να γίνεται αντιληπτός από τους μαθητές καταγράφει απόκρυφα σημεία κυρίως μαθητριών και τα εσώρουχα τους. Η λήψη των αρχείων είχε γίνει μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και αυτό που ερευνούν πλέον οι αξιωματικοί είναι αν ο 42χρονος εκπαιδευτικός είχε προχωρήσει σε ανταλλαγή πορνογραφικού υλικού με άλλους παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο ή πούλαγε το συγκεκριμένο πορνογραφικό υλικό με αποτέλεσμα τα 80 συγκεκριμένα βίντεο να είναι διασκορπισμένα στο διαδίκτυο. Αξίζει να τονισθεί ότι το πορνογραφικό υλικό που είχε ο συγκεκριμένος καθηγητής στο αρχείο του ήταν τόσο μεγάλο σε όγκο που οι αστυνομικοί έκαναν δυόμισι χρόνια για να το αναλύσουν. Τα αποτελέσματα της εργαστηριακής εξέτασης αλλά και της έρευνας που συνεχίζεται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υποβλήθηκαν άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα ο καθηγητής, κυκλοφορεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως με τα νέα στοιχεία που προέκυψαν αλλά και το ενδεχόμενο να ασκηθούν συμπληρωματικές διώξεις θα τον οδηγήσουν και πάλι στη φυλακή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3