ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΛ.ΑΣ: Ομολόγησε ο συλληφθείς για την υπόθεση κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο

Ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός άνδρας που συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, για την υπόθεση της κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, είπε ότι αρχικά είδε την κοπέλα να
ακούει με ακουστικά μουσική και την πλησίασε για να της αρπάξει το κινητό της τηλέφωνο. Η κοπέλα τότε αντέδρασε και εκείνος χτύπησε το κεφάλι της στα βράχια με αποτέλεσμα να την αφήσει αναίσθητη. Στη συνέχεια, ασέλγησε σε βάρος της και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Ακόμη υπέδειξε σημείο στο οποίο είχε πετάξει το κινητό τηλέφωνο της 15χρονης για τον εντοπισμό του οποίου γίνονται έρευνες.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Χ.Μανούρας κατά τη διάρκεια των επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛ.ΑΣ. και ερωτώμενος σχετικά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός.

Ο 21χρονος, όπως και άλλοι δυο συμπατριώτες του που βρέθηκαν στο σπίτι όπου εντοπίστηκε ο δράστης στη Νέα Χαλκηδόνα διαπιστώθηκε, επίσης, ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.


Ο 21χρονος ταξιδεύει το απόγευμα του Σαββάτου για τη Σύρο, όπου αναμένεται το βράδυ ή το αργότερο το πρωί της Κυριακής να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του νησιού.


Νωρίτερα, είχαν ταυτοποιηθεί και τα δύο δείγματα DNA του νεαρού άνδρα που κρατείτο από το πρωί του Σαββάτου στην Ασφάλεια Αττικής. Τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τον νεαρό είναι ίδια με αυτά που βρέθηκαν στο σώμα και τα ρούχα της κοπέλας.


O 21χρονος εθεάθη στο σημείο της επίθεσης, στην παραλία της Χρυσής Ακτής, και λίγες ώρες αργότερα αναχώρησε εσπευσμένα από το νησί με προορισμό την Αθήνα.


Ο 21χρονος εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση. Αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη.


Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο.


Η μητέρα του θύματος είχε πει ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένας νεαρός με λευκό παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο, ρούχα που ταιριάζουν με αυτά που φορούσε την ημέρα εκείνη, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρησή του από το νησί, επικαλέστηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3