ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη

Στο τραπέζι τα «κλειδωμένα» μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ - Κυρίαρχο ερώτημα που θα προκύψουν διαφωνίες
Αρχισε η κρίσιμη σύσκεψη Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη 
Λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί της Τετάρτης ο κ. Κουβέλης πέρασε την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, όπου ακολουθεί η κοινή συνάντηση των τριών εταίρων της κυβέρνησης, για την οριστικοποίηση των μέτρων. Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του κ. Κουβέλη,  ακολούθησε εκείνη του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στο τραπέζι τα μέτρα που κλείδωσαν στην συνάντηση Σαμαρά - Στουρνάρα

Σημεία συμφωνίας για το πακέτο των νέων επώδυνων μέτρων καλούνται να βρουν την Τετάρτη στο πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου οι πολιτικοί αρχηγοί και κυβερνητικοί εταίροι, κ.κ.
Αντ. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη σύσκεψη οι πολιτικοί αρχηγοί αναμένεται να συζητήσουν το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ στο οποίο κατέληξε το οικονομικό επιτελείο και κυρίαρχο είναι το ερώτημα σε ποια μέτρα θα προκύψουν διαφωνίες, καθώς στη μετεκλογική προγραμματική συμφωνία δεν προβλέπονταν σχετικές μειώσεις.


Από το αποτέλεσμα της σημερινής σύσκεψης πολλά θα κριθούν και για την πορεία της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης, μετά και τη χθεσινή επιθετική ομιλία του προέδρου του ΠαΣοΚ και την κριτική που άσκησε και στον κ. Σαμαρά για τις κινήσεις του, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η στάση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, που δεν είναι διατεθειμένος να συναινέσει σε μειώσεις που θα τορπιλίσουν την κοινωνική συνοχή.


«
Καταλήξαμε στο πακέτο των μέτρων των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, συζητήσαμε τον συντονισμό της κυβερνητικής πολιτικής και το χρονοδιάγραμμα των δράσεων» ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα το βράδυ της Τρίτης, που έδωσε το σύνθημα για την τελική ευθεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» στη δίωρη σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον κ. Στουρνάρα, συζητήθηκαν επί μακρόν οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν και ποια μέτρα μπορεί να δεχθεί ή όχι η τρόικα, ενώ «κλείδωσαν» μειώσεις από 5% έως 20%.


Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι πως υπογραμμίστηκε η ανάγκη να γίνουν κλιμακωτές περικοπές στα ειδικά μισθολόγια των ένστολων, καθώς δεν εξευρέθηκαν ισοδύναμα μέτρα που θα έκανε αποδεκτά η τρόικα. Τα μεγάλα θύματα θα είναι οι δικαστές που θα υποστούν τις μεγαλύτερες μειώσεις, σε καλύτεροι μοίρα είναι οι ένστολοι, στους οποίους θα γίνουν οι μικρότερες περικοπές.


Το οικονομικό επιτελείο προσανατολίζεται να υπάρξει ειδική πρόνοια για μερικές κατηγορίες μάχιμων ένστολων (π.χ. ΜΑΤ, ομάδα ΔΙΑΣ, ΕΚΑΜ, κ.α.), ενώ θα εξαντληθούν τα περιθώρια διαπραγμάτευσης, ώστε να αποφευχθούν μειώσεις μισθών και στα χαμηλόβαθμα στελέχη όσων υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Μεγάλο «αγκάθι» είναι το πακέτο των περικοπών σε επιδόματα και συντάξεις και δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν τελικά υπάρξει μείωση 30 ευρώ ακόμα και στις αγροτικές συντάξεις, από 360 στα 330 ευρώ.

Εάν η σύσκεψη κυλήσει ομαλά, χωρίς αντεγκλήσεις και περάσουν τον…κάβο με το πακέτο των μέτρων, αναμένεται να τεθεί και το θέμα της επιτάχυνσης των αποκρατικοποιήσεων, μετά και τη χθεσινή συνάντηση που είχε ο κ. Στουρνάρας με τους επικεφαλής του ταμείου αποκρατικοποιήσεων, τους κ.κ.
Τ. Αθανασόπουλο και Ι. Εμίρη.

Εξάλλου, ο Πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή για ένα «σφιχτό χρονοδιάγραμμα» αποκρατικοποιήσεων και στη λίστα είναι για να προχωρήσουν άμεσα κινήσεις, η ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ και το Ολυμπιακό Κέντρο Τύπου (ΙΒC), ενώ στο Μέγαρο Μαξίμου ευελπιστούν ότι εντός του Σεπτεμβρίου θα προχωρήσει και η αποκρατικοποίηση των Κρατικών Λαχείων και του ΟΔΙΕ, ενώ για τον Οκτώβριο τοποθετείται η αντίστοιχη διαδικασία για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3