ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ατέλειωτος Γολγοθάς μιας οικογένειας… Σήμερα στις 15:30


Ο ατέλειωτος Γολγο
θάς μιας οικογένειας…
Δεν έχουν τέλος τα βάσανα της πενταμελούς οικογένειας της 33χρονης Γαρυφαλλιάς, η οποία μόλις πριν από ένα μήνα εντοπίστηκε από συμπολίτες της απέναντι από το Τάλως στο Ηράκλειο Κρήτης να διαμένει στο μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο, ένα αυτοκίνητο.

Τότε, μετά από κινητοποίηση των συνανθρώπων της, η Γαρυφαλλιά κατάφερε να βρει ένα μικρό δωμάτιο για να στεγαστεί η οικογένειά της, ωστόσο το… όνειρο δεν κράτησε ούτε ένα μήνα για την ίδια, το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 16,14 και 9 ετών.

Η ίδια, που ήταν επί χρόνια καθαρίστρια, κι ο άνδρας της επαγγελματίας οδηγός, ζουν όχι μόνο με την αγωνία για μια δουλειά κι ένα πιάτο φαΐ, αλλά και με τον εφιάλτη της στέγης.

Μοναδικό έσοδο για την οικογένεια, το επίδομα της Πρόνοιας, που κι αυτό έχει καθυστερήσει για πάνω από 6 μήνες. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στα Καμίνια, διαπιστώνοντας ότι η οικογένεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της και να πληρώσει το νοίκι, τους ζητάει εδώ και μέρες, επιτακτικά, να εγκαταλείψουν το σπίτι.


Ένα κινητό τηλέφωνο (6986051100) κι ένα λογαριασμός της Alpha Bank (664-0021-173385) είναι οι σανίδες σωτηρίας της. Το πρώτο, αν χτυπήσει από κάποιο συμπολίτη μας, που θα προσφέρει βοήθεια και ο λογαριασμός για όσους από εμάς έχουμε περιθώριο να ενισχύσουμε την οικογένεια.


Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Με πληροφορίες από το cretalive.gr


http://www.trelostwnfm.com/t14224-topic#16806
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3