ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κλειδώνει» εντός της εβδομάδας το νέο πακέτο μέτρων


Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι την οριστικοποίηση των νέου πακέτου μέτρων, το οποίο πρόκειται να «κλειδώσει» αυτή την εβδομάδα ή το αργότερο στις αρχές της άλλης.
Τα μέτρα που απομένουν να συμφωνηθούν με την τρόικα είναι ύψους 4 δισ. ευρώ και στόχος της κυβέρνησης είναι να επιτευχθεί η συμφωνία το συντομότερο δυνατόν, ώστε να είναι έγκαιρα έτοιμη η έκθεση της τρόικας.
Ιδιαιτέρως σημαντικό θεωρείται το μέτρο για την αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη, ενώ φαίνεται να αποσύρονται από την τρόικα άλλα αιτήματα, όπως η ευελιξία στο ωράριο των εργαζομένων ή οι απολύσεις στο δημόσιο τομέα. 
Παράλληλα, εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί εκ νέου σύσκεψη των τριών πολιτικών εταίρων της κυβέρνησης, στην οποία το κλίμα θα είναι καλύτερο, καθώς τα μηνύματα από το Eurogroup είναι θετικά.
Το πακέτο πιθανότατα θα περιλαμβάνει την επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος κατά 2 χρόνια, έως το 2016. Σε αυτό το πλαίσιο στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει ψηφιστεί το πακέτο των μέτρων εντός του Σεπτεμβρίου, ώστε να κάνει θετική εισήγηση η τρόικα και να γίνει η σχετική συζήτηση από τους υπουργούς Οικονομικών στις 8 Οκτωβρίου.
Εφόσον το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί, αναμένεται να ληφθούν οι κρίσιμες για τη χώρα αποφάσεις στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στις 18 - 19 Οκτωβρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3