ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αφαιρείται η αστυνομική φύλαξη από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Μετωπική είναι πλέον η αντιπαράθεση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη Χρυσή Αυγή, ύστερα από τις εφόδους βουλευτών και υποστηρικτών του κόμματος εναντίον μικροπωλητών σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.

Αφαιρείται η αστυνομική φύλαξη από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
Με απόφασή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας αφαίρεσε από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής τους αστυνομικούς που είχαν αναλάβει τη φύλαξή τους ύστερα από τις ωμές εξαγγελίες του κόμματος ότι οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής θα συνεχιστούν.
Τέλος στη φύλαξη των βουλευτών
Στην ανακοίνωση του υπουργείου τονίζεται ότι «η απόφαση αποσκοπεί στο να αποφεύγεται, η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων.Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος».

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη διαμηνύει προς όλες τις πλευρές ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την
υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τις Αστυνομικές Αρχές, ώστε τα άτομα που προετοιμάζουν τέτοιου είδους ενέργειες ή συμμετέχουν σε αυτές να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη», καταλήγει η ανακοίνωση το υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σε διαθεσιμότητα η διοικητής του Α.Τ Ραφήνας
Το μάρμαρο των χρυσαυγίτικων επιθέσεων πλήρωσε επίσης και η διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας «για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος», σύμφωνα με την ανακοίνωση στην οποία τονίζεται επίσης ότι για το ίδιο ζήτημα «διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση».
Την αντίδραση των θεσμικών οργάνων της πολιτείας απέναντι στους αυτόκλητους υπερασπιστές της τάξης συμπληρώνει η εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε να επισπευθεί η προανάκριση για τις εφόδους της Χρυσής Αυγής.

Καταγγέλλουν με εξώδικο αστυνομική πολιορκία
Η απάντηση της Χρυσής Αυγής ήρθε με εξώδικο προς τον αρχηγό της ΕΛΑΣ. Ν. Παπαγιαννόπουλου.
Στην εξώδικη δήλωση η Χρυσή Αυγή ζητάει να ληφθούν «όλα τα μέτρα που θα αποκαταστήσουν τη διαταραχθείσα νομιμότητα από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο που υφίστανται τα μέλη μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος», με την επισήμανση ότι επιφυλάσσεται παντός νόμιμου δικαιώματός της.

Το πλήρες κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας έχει ως εξής: «Η απαράδεκτη και συκοφαντική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα 10/9/2012 ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ., αναφερόμενος σε διαστρεβλωμένες δήθεν δηλώσεις του κόμματός μας, είχε ως συνέχεια την πρωτοφανή εν τοις πράγμασι κατάργηση της ελεύθερης λειτουργίας των γραφείων του κόμματός μας.
Με προφανή πολιτική εντολή της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, από σήμερα το μεσημέρι (10/9/2012) κλούβες και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., βρίσκονται προκλητικά σταθμευμένα έξω από τα κεντρικά πολιτικά γραφεία του κόμματος επί της οδού Δηλιγιάννη 50, διενεργώντας ελέγχους σε όσους εισέρχονται ή εξέρχονται από αυτά. Η υπό την «αίρεση» της εγκρίσεως της εκτελεστικής εξουσίας, λειτουργία των θεμελιωδών δικαιωμάτων του Ελληνικού Συντάγματος περί ελεύθερης συμμετοχής και δράσης σε πολιτικό κόμμα (άρθρο 29 παρ.1) καθώς και περί ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας (άρθρο 5 παρ.1), αποτελεί καταφανή συνταγματική εκτροπή, που δεν πρέπει να γίνει ανεκτή.
Η εκτελεστική εξουσία, υπερβαίνοντας εκδικητικά, για προφανείς λόγους «πολιτικού μάρκετινγκ» τη δικαιοδοσία της και φαλκιδεύοντας έμπρακτα κάθε έννοια συνταγματικής τάξης και νομιμότητας, μετά την προαναγγελία ποινικών διώξεων για τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής που έπραξαν το νόμιμο καθήκον του κάθε πολίτη (275 ΚΠΔ) στη διεκδίκηση του κράτους δικαίου, οδηγεί το Πολίτευμα, εν έτει 2012, σε πρωτοφανή μονοπάτια.
Επειδή η Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να αποτελέσει το εύκολο άλλοθι για την αμνήστευση των διαρκών εγκλημάτων που έχουν διαχρονικά τελεστεί εις βάρος του Ελληνικού λαού και εξ ονόματός του, σε κάθε κρίσιμο πεδίο της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.
Επειδή η Χρυσή Αυγή θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να πρυτανεύσει η νομιμότητα, πέρα από κομματικές σκοπιμότητες, συμφέροντα και δουλείες που επιβάλλονται διαχρονικά από το κομματικό κατεστημένο.

Επειδή η Χρυσή Αυγή δεν θα εκχωρήσει την εντολή που τιμητικά της έδωσε ο Ελληνικός λαός για την προάσπιση των συμφερόντων του, στον άνισο πόλεμο που επιβάλουν στην πατρίδα μας, οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες του και τα μίσθαρνα όργανά τους. Για τους λόγους αυτούς ζητάμε:
Να ληφθούν όλα τα μέτρα που θα αποκαταστήσουν τη διαταραχθείσα νομιμότητα, από την αυθαίρετη πρωτοβουλία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. για τον έλεγχο που υφίστανται τα μέλη μας στα κεντρικά γραφεία του κόμματός μας
Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματός μας»
.

Ντου και στην Καλαμάτα
Σήμερα επίσης έγινε γνωστή μία ακόμη πρωτοφανής «δράση» της Χρυσής Αυγής εναντίον αλλοδαπών, αυτή τη φορά στην Καλαμάτα. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν εκφοβιστική έφοδο σε μετανάστες που βρίσκονταν στα φανάρια της Καλαμάτας καθαρίζοντας παρμπρίζ αυτοκινήτων. Κάποιες πληροφορίες μιλούσαν για ξυλοδαρμό μεταναστών, ισχυρισμό που απορρίπτει όμως η Χρυσή Αυγή και δεν επιβεβαιώνουν οι τοπικές Αρχές.

«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες). Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.
Σημειωτέον ότι στη Μεσσηνία, η Χ.Αυγή είχε προαναγγείλει τη σύσταση Tαγμάτων Εφόδου, με την ονομασία ομάδες περιφρούρησης «Ελλήνων στην καταγωγή» κατά της εγκληματικότητας του «λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα», μία κίνηση που είχε προκαλέσει την αντίδραση του αστυνομικού διευθυντή του Νομού.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3