ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ
Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα το χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλών του ΕΟΠΥΥ

Εν αναμονή των εξαγγελιών του υπουργείου Υγείας για την αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς βρίσκονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι, ώστε να μπορούν και πάλι να προμηθεύονται τα φάρμακά τους.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς αναμένεται να ανακοινώσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα πληρωμών του ΕΟΠΥΥ προς τους φαρμακοποιούς με βάση, όπως ο ίδιος υποστήριξε, « τις δυνατότητες εισφορών από τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι το τέλος του έτους».
Ερωτηθείς μάλιστα αν στο χρονοδιάγραμμα του υπουργείου θα προβλέπονται σταθερές ημερομηνίες πληρωμής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είχε απαντήσει ότι θα δοθούν « συγκεκριμένα χρήματα με βάση τον κρατικό προϋπολογισμό και τις ασφαλιστικές εισφορές που όμως βαίνουν μειούμενες λόγω της αύξησης της ανεργίας».
Ο κ. Σαλμάς είχε καλέσει την Παρασκευή τους φαρμακοποιούς μετά τις εξαγγελίες της Δευτέρας να ανοίξουν τα φαρμακεία τους, καθώς συνεχίζουν την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του Οργανισμού. Σε επίσχεση εργασίας παραμένει και η Ένωση Ιατρών του ΕΟΠΥΥ μέχρι την Τετάρτη, οπότε και οι γιατροί αναμένεται να επανεκτιμήσουν τη στάση τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3