ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Προχωρήστε στα μέτρα και είμαστε δίπλα σας

Θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο επιμήκυνσης εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή του συνάντηση με τον Α. Σαμαρά ο επικεφαλής της ΕΚΤ, υπό την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της

Σε ανακοίνωσή της, μετά τη συνάντηση Ντράγκι - Σαμαρά, η ΕΚΤ τόνισε ότι «οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Ελλάδα έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα προς τη δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά παραμένουν οι μεγ
Σε ανακοίνωσή της, μετά τη συνάντηση Ντράγκι - Σαμαρά, η ΕΚΤ τόνισε ότι «οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Ελλάδα έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα προς τη δημοσιονομική προσαρμογή, αλλά παραμένουν οι μεγάλες προκλήσεις»
Υπό την πίεση των ασφυκτικών πλέον χρονοδιαγραμμάτων που έχουν τεθεί, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα ως προς τα μέτρα, ο κ. Α. Σαμαράς συνεχίζει την προσπάθειά του, έτσι ώστε να προετοιμάσει το
έδαφος για την επίσημη κατάθεση του αιτήματος της χώρας για επιμήκυνση του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.
Χθες, 24 ώρες πριν από την κρίσιμη νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση για το «πακέτο» των 11,7 δισ. ευρώ, ο Ελληνας πρωθυπουργός απέσπασε από τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μ. Ντράγκι, μια κατ' αρχάς θετική γνώμη απέναντι στο ενδεχόμενο της επιμήκυνσης.
Η προϋπόθεση που και ο ανώτατος Ευρωπαίος τραπεζίτης έθεσε, προκειμένου να συζητηθεί επισήμως κάτι τέτοιο, ήταν η απαρέγκλιτη τήρηση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς κατά τις συνομιλίες που είχε στη Φρανκφούρτη πρότεινε τη μετάθεση των πληρωμών των ελληνικών ομολόγων που έχει στην κατοχή της η ΕΚΤ, κάτι που εάν συμβεί, θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που θα προκύψει από τη διετή επιμήκυνση, χωρίς να χρειαστούν άλλα χρήματα, αλλά ούτε και η επικύρωση από τα Κοινοβούλια των χωρών-μελών της Ευρωζώνης.
Η ΕΚΤ, εφόσον αποδεχθεί την ελληνική πρόταση, θα πρέπει να δεχθεί να μην πληρωθούν στην ώρα τους τα ομόλογα που λήγουν μεταξύ του 2013 και του 2016 -συνολικού ύψους 20,6 δισ. ευρώ-, αλλά μετά το 2020.
Ο κ. Ντράγκι δεν ήταν αρνητικός, αλλά σημείωσε, απευθυνόμενος στον κ. Σαμαρά, ότι προέχει η έκθεση της τρόικας, που θα καταγράφει την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής και των διαρθρωτικών αλλαγών. Σε ανακοίνωσή της η ΕΚΤ σημείωσε ότι «και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η Ελλάδα έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα προς τη δημοσιονομική προσαρμογή και τον εκσυγχρονισμό της οικονομίας, αλλά ότι παραμένουν οι μεγάλες προκλήσεις».
«Αποφασισμένοι»
Ο πρωθυπουργός διαβεβαίωσε τον κεντρικό Ευρωπαίο τραπεζίτη ότι θα υλοποιήσει απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί και στις δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση σημείωσε: «Είμαστε αποφασισμένοι να φανούμε συνεπείς στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει αλλά και παράλληλα να επιταχύνουμε την ανάκαμψη της οικονομίας μας».

Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι εξέφρασε τη στήριξή του για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει ο κ. Ντράγκι προκειμένου να δώσει σταθερότητα στη νομισματική ένωση, να δώσει διέξοδο στην κρίση χρέους και να σταματήσουν επιτέλους οι επιθέσεις των κερδοσκόπων.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα, θα συνεχίσει σήμερα τις επαφές του προκειμένου να υπάρξει το συντομότερο δυνατόν διέξοδος στο πρόβλημα που έχει ανακύψει με την αποδοχή των μέτρων από την τρόικα. Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη του κ. Σαμαρά με τους κ. Βενιζέλο και Κουβέλη, αλλά είναι αβέβαιο εάν θα προκύψει αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ανάγκη να υπάρξουν από τώρα σαφείς εγγυήσεις των εταίρων μας για την επιμήκυνση, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα προσέλθει στη συνάντηση με την πρόταση περί «ρήτρας ισοδύναμων» κι έχοντας απορρίψει οκτώ μέτρα που συζητούνται μεταξύ του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και της τρόικας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3