ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Θερμό επεισόδιο στην κυβέρνηση Παρ’ ολίγον μίνι κρίση λόγω της απροθυμίας Σαμαρά να συναντηθούν οι αρχηγοί για να συζητήσουν τα μέτρα

Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε μίνι κυβερνητική κρίση -παραμονές της άφιξης της τρόικας - με αφορμή την εκκρεμότητα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, την οποία αξίωναν μετ' επιτάσεως Βενιζέλος και Στο παρά πέντε αποφεύχθηκε μίνι κυβερνητική κρίση -παραμονές της άφιξης της τρόικας - με αφορμή την εκκρεμότητα της συνάντησης των πολιτικών αρχηγών, την οποία αξίωναν μετ' επιτάσεως Βενιζέλος και Κουβέλης προκειμένου να συζητηθεί ο τελικός κατάλογος των μέτρων.
Η κατάσταση οδηγήθηκε σε εκτόνωση χθες το βράδυ καθώς έπειτα από καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσε το
ΠΑΣΟΚ, το Μέγαρο Μαξίμου επικοινώνησε με την Ιπποκράτους και ανακοίνωσε ότι η σύσκεψη των τριών κυβερνητικών εταίρων θα γίνει την Κυριακή το απόγευμα, δηλαδή πριν από την κρίσιμη συνάντηση Στουρνάρα - τρόικας με αντικείμενο το πακέτο των 11,88 δισ. ευρώ.
Είναι πάντως η πρώτη φορά, δυόμισι μήνες μετά τη συγκρότηση του κυβερνητικού σχήματος, κατά την οποία παρατηρήθηκε... χάσμα μεταξύ των τριών - πρωτίστως μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.
Το κλίμα ήταν εκρηκτικό χθες το απόγευμα, με την Ιπποκράτους να κατακεραυνώνει το Μαξίμου για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Η δυσφορία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ είχε εκδηλωθεί ήδη το βράδυ της Πέμπτης, μετά την απροθυμία που επέδειξε ο Αντώνης Σαμαράς να συγκαλέσει τη σύσκεψη των τριών πριν από την έλευση των τροϊκανών, και οξύνθηκε έπειτα από δημόσια παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με την οποία διαμήνυσε στον Πρωθυπουργό ότι «δεν ζούμε σε καθεστώς μονοκομματικής κυβέρνησης» και «στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι δυνατόν να καθόμαστε σιωπηλοί».
Μάλιστα, ανάλογα σχόλια έκανε ο Βαγγέλης Βενιζέλος και σε σύσκεψη που συγκάλεσε το μεσημέρι στην Ιπποκράτους, τονίζοντας σε στελέχη του κόμματος ότι η στάση του Μαξίμου που αποφεύγει τη συνάντηση των αρχηγών, «δείχνει έλλειψη σεβασμού προς το ΠΑΣΟΚ και προς τη Βουλή».


«ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ». Η κατάσταση έφτασε στα άκρα όταν «διαρροείς» του Μαξίμου φέρονται να σχολίασαν με ενόχληση ότι ο κ. Βενιζέλος βγάζει «εσωκομματική ανασφάλεια» και ότι ο Πρωθυπουργός «παίρνει όλο το πολιτικό βάρος και δεν θέλει να τελεί υπό κηδεμονία». Επίσης έλεγαν ότι η σύνθεση της κυβέρνησης και ο ορισμός αντιπροέδρων ή η εναλλαγή του προσώπου του πρωθυπουργού δεν αποτελούν αντικείμενο συζήτησης, απαντώντας ουσιαστικά στη χθεσινή διευκρίνιση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ (Real) ότι δεν προτίθεται να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου ούτε να ρίξει το κόμμα πιο ενεργά στην κυβέρνηση δυόμισι μήνες μετά τον σχηματισμό της. Οι διαρροές αυτές αποτέλεσαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε στο γραφείο του στενούς συνεργάτες του, στους οποίους φέρεται να είπε ότι πρέπει να υπάρξει απάντηση για να μην πιστέψει η Νέα Δημοκρατία ότι το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί στο θέμα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών.
Λίγες ώρες πριν, η Φώφη Γεννηματά είχε προειδοποιήσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου ότι σε περίπτωση που δεν «μαζευτούν» οι διαρροές του Μαξίμου, θα υπάρξει σκληρή απάντηση από την Ιπποκράτους. Ο κ. Κεδίκογλου πάντως εμφανίστηκε να μη γνώριζε για τις διαρροές, οι οποίες μεταξύ των άλλων ανέφεραν ότι «πολύ αργά, έπειτα από δυόμισι μήνες, έπιασε πόνος το ΠΑΣΟΚ για τα ισοδύναμα μέτρα».
Στην ανεπίσημη ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ απαντούσε σε συνεργάτες του κ. Σαμαρά, που πιστεύουν ότι όλο το πολιτικό βάρος το αναλαμβάνει ο Πρωθυπουργός, πως «κάνουν μεγάλο λάθος και αγνοούν βασικούς δημοκρατικούς και κοινοβουλευτικούς κανόνες». Επίσης υπενθύμιζε ότι η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική, χαρακτηρίζοντας «αφελείς» όσους προσδοκούν άμεσα πολιτικά οφέλη που νομίζουν ότι θα κεφαλαιοποιήσει η ΝΔ. Ελεγε ότι η συνεργασία Σαμαρά με τους αρχηγούς των δύο κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση δεν συνιστά «κηδεμονία» αλλά δημοκρατική υποχρέωση και τόνιζε πως οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης ζητούν συναντήσεις στρατηγικού και όχι αποσπασματικού χαρακτήρα. Στην ίδια ενημέρωση η Ιπποκράτους μιλούσε για νευρικότητα των κύκλων του Μαξίμου σε σχέση με τη σύνθεση της κυβέρνησης θυμίζοντας ότι τα άλλα κόμματα θα μπορούσαν να έχουν αξιώσει να μην είναι ο κ. Σαμαράς πρωθυπουργός, καλώντας τον να διατηρήσει το κλίμα συνεργασίας για μια σταθερή κυβέρνηση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3