ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Σε εξέλιξη η συνάντηση Στουρνάρα - Σόιμπλε

Τις ελληνικές θέσεις και την εφαρμοζόμενη πολιτική μεταρρυθμίσεων παρουσιάζει αυτή την ώρα στον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Ο κ. Στουρνάρας θα ενημερώσει τον ομόλογό του για το πακέτο των μέτρων που έχει δρομολογήσει η ελληνική κυβέρνηση και περιέχει μέτρα περιστολής των δαπανών κατά 11,9 δισ. ευρώ, όπως επίσης και για την αποφασιστικότητά της να
υλοποιήσει όλες τις δεσμεύσεις της έναντι των εταίρων της και να παραμείνει η χώρα στο ευρώ [EUR=X] Σχετικά άρθρα .
Γερμανοί αναλυτές, τους οποίους επικαλείται η Deutsche Welle, εκτιμούν ότι στόχος της ελληνικής πλευράς είναι να προλειάνει το έδαφος προκειμένου να καταστεί μεσοπρόθεσμα δυνατή η διατύπωση του αιτήματος της παραχώρησης περισσότερου χρόνου προς την Αθήνα.
Αναμένουν ότι ο κ. Στουρνάρας θα προσπαθήσει «να θεμελιώσει με αριθμούς» το αίτημα για επιμήκυνση του χρόνου εφαρμογής του προγράμματος προσαρμογής επικαλούμενος την ύφεση που πλήττει την ελληνική οικονομία και τις συνέπειες της.
Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται ότι ο Έλληνας υπουργός θα ζητήσει από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τη γερμανική υποστήριξη σε αναπτυξιακά μέτρα αλλά και τη βελτίωση του ψυχολογικού κλίματος που επηρεάζεται έντονα από τη διαρκή φιλολογία περί επιστροφής της Ελλάδας στη δραχμή, με αποτέλεσμα να αποστασιοποιούνται δυνητικοί επενδυτές και να καρκινοβατεί το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων.
Η συνάντηση, η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενής επικοινωνίας των δύο πλευρών, που και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Βερολίνο.
Κύκλοι του Βερολίνου αξιολογούν την συνάντηση Στουρνάρα-Σόιμπλε ως ένδειξη γερμανικής στροφής στην αντιμετώπιση της Αθήνας. «Βαθμιαία αποκαθίσταται η εμπιστοσύνη και ανοίγουν δίαυλοι ειλικρινούς συνεργασίας, ωστόσο είμαστε ακόμη στην αρχή», επισημαίνουν.
Νωρίτερα, ο κ. Στουρνάρας συναντήθηκε με τον Γερμανό υπουργό Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε, με τον οποίο συζήτησε για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη και την προσπάθεια Ελλάδας και Γερμανίας για την αντιμετώπισή της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3