ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Δεν θα γίνει η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια - Καμμένου, στις 13:00 Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια, με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι, υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης



Δεν θα γίνει η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια - Καμμένου, στις 13:00
Δεν θα γίνει η κατ' ιδίαν συνάντηση Παπούλια - Καμμένου, στις 13:00
Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια, με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι, υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης

Δεν θα γίνει κατ' ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, στις 13:00, όπως αρχικά ειχε προγραμματισθεί, έγινε γνωστό νωρίς το πρωί από την Προεδρία της Δημοκρατίας, καθώς ο κ. Καμμένος κλήθηκε να συμμετάσχει στη σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγων από κοινού με τους κκ Σαμαρά, Τσίπρα , Βενιζέλο και Κουβέλη στις 14:00, όπου έχει τεθεί ως πρόταση από τον κ. Παπούλια, να σχηματισθεί και να στηριχθεί κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων.

Εν τω μεταξύ, αργά χθες το βράδυ, ο κ. Καμμένος εξέφρασε δημόσια τη διαμαρτυρία του για δημοσιοποίηση του περιεχομένου εγγγράφου που παρέδωσε στον Κάρολο Παπούλια, προχθές το βράδυ, όπου αναφέρει τους όρους και τις προϋποθέσεις για να στηρίξει μια τέτοια πρόταση.
Στο έγγραφο, για το οποίο επιμένει η Προεδρία της Δημοκρατίας ότι το παρέδωσε χέρι με χέρι ο κ. Καμμένος στον κ. Παπούλια, με την παράκληση να δοθεί και στους άλλους αρχηγούς των κομμάτων, περιγράφονται οι όροι, υπό τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, για την αντιμετώπιση άμεσου κινδύνου εθνικής ασφάλειας, εξηγώντας και ποιοι θα μπορούσαν να θεωρηθούν τέτοιοι κίνδυνοι.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται από την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με το έγγραφό του, σημείωνε ότι οι επτά όροι που έχει θέσει ισχύουν, παρά ταύτα μπορεί να στηρίξει μία κυβέρνηση προσωπικοτήτων αν συντρέχουν τρεις λόγοι: Αν υπάρχει κίνδυνος εξόδου από το ευρώ, αν υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος και εάν υπάρχει εθνικός κίνδυνος. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι η κυβέρνηση αυτή θα πρέπει να είναι ορισμένου σκοπού και ορίζοντα, καθώς θέτει και τον όρο ο υπουργός 'Αμυνας και οι δύο αντιπρόεδροι να είναι πολιτικά πρόσωπα.
Νέο χαράτσι 600 ευρώ παραπάνω φόρος με τα εκκαθαριστικά
Εκκαθαριστικά σημειώματα - «φωτιά» θα λάβουν το καλοκαίρι εκατομμύρια νοικοκυριά. Ήδη τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκκαθάριση των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά, δείχνουν αύξηση της μέσης φορολογικής επιβάρυνσης κατά 560 ευρώ ανά φορολογούμενο.

Εκκαθαριστικά σημειώματα - «φωτιά» θα λάβουν το καλοκαίρι εκατομμύρια νοικοκυριά. Ήδη τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκκαθάριση των πρώτων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων, οι οποίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά, δείχνουν αύξηση της μέσης φορολογικής επιβάρυνσης κατά 560 ευρώ ανά φορολογούμενο.

Η πρώτη επεξεργασία που έκανε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών σε ένα δείγμα 12.500 δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που έχουν ήδη υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω του Taxisnet έδειξε, ότι η συνολική επιβάρυνση των φορολογουμένων που υπέβαλαν τις συγκεκριμένες δηλώσεις είναι φέτος υψηλότερη κατά 7 εκατ. ευρώ σε σχέση με πέρυσι.
Παρά το γεγονός ότι τα εισοδήματα των περισσότερων φορολογούμενων έχουν μειωθεί η φορολογική επιβάρυνση έχει αυξηθεί λόγω της μείωσης του αφορολογήτου ορίου εισοδήματος από τις 12.000 στις 5.000 ευρώ, της μείωσης των πρόσθετων αφορολόγητων ορίων για τις οικογένειες με παιδιά, της αύξησης κατά 33% έως και 70% των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες και Ι.Χ. αυτοκίνητα, της αύξησης των φορολογικών συντελεστών για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, της περικοπής των φοροαπαλλαγών και της αύξησης από 300 σε 400-500 ευρώ του τέλους επιτηδεύματος.



Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπεται να εκδηλωθούν την Τρίτη στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που κατά τόπους κυρίως στα βορειοανατολικά θα είναι ισχυρές, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετετεωρολογικής Υπηρεσίας θα πνέουν με δυτικές διευθύνσεις, τοπικά στα νότια έως 7 μποφόρ.
Η αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ για κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως σε κεντρική-ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Εξασθένηση των φαινομένων κυρίως μετά το απόγευμα.Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι το μεσημέρι.Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και ύφεση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα παροδικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Αττική
Καιρός: παροδικές νεφώσεις. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός την Τετάρτη 16-05-2012
Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και από τις απογευματινές ώρες βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 και τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3