ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Τον Οκτώβριο το iPad mini


Η τιμή του δεν θα ξεπερνάει τα 250 δολάρια

Είναι γνωστό ότι ο Steve Jobs είχε απορρίψει την ιδέα ενός iPad μικρότερου μεγέθους καθώς θεωρούσε ότι δεν έχει θέση στην αγορά. Δεδομένης όμως της αγάπης του κόσμου για τα προϊόντα της Apple, θα ήταν απίθανο κάποιο από αυτά να αποτύχει εμπορικά.
Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν τα στελέχη της εταιρείας και έτσι αποφάσισαν να διαθέσουν στην αγορά και ένα iPad μικρότερου μεγέθους από τα κανονικά. Πρόκειται για το iPad mini του οποίου η κυκλοφορία συζητείται εδώ και αρκετούς μήνες.

Για τα χαρακτηριστικά του δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Ενώ αρχικά είχαμε μάθει ότι δεν θα έχει οθόνη retina, τώρα ακούγεται το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του θα είναι αρκετά χαμηλή. Τόσο που οι αντίστοιχες συσκευές Android θα δυσκολευτούν αρκετά να το ανταγωνιστούν.
Αναφέρεται δηλαδή ότι δύσκολα θα ξεπεράσει τα 250 δολάρια.
Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν εικασίες. Η ίδια η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει το παραμικρό οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το φθινόπωρο για να δούμε αν ευσταθούν οι φήμες. 

Μην ξεχνάτε να κοιμάστε!


Η έλλειψη ύπνου είναι επικίνδυνη για την υγεία
O ύπνος κάνει καλό… Οι επιστήμονες επισημαίνουν τις ευεργετικές επιδράσεις που έχουν στην υγεία τόσο ο νυχτερινός ύπνος όσο και η μεσημεριανή σιέστα.
Αντίθετα η έλλειψη ύπνου έχει συνδεθεί με διάφορα προβλήματα υγείας, ακόμη και με ψυχολογικές διαταραχές και συμπτώματα κατάθλιψης. Επιπλέον όταν δεν κοιμόμαστε αρκετά ή ο ύπνος μας δεν είναι ικανοποιητικός, κινδυνεύουμε να πάθουμε σοβαρά ατυχήματα λόγω της υπνηλίας και της αδυναμίας συγκέντρωσης, που αισθανόμαστε στη διάρκεια της ημέρας.

Ας δούμε όμως 5 σοβαρούς κινδύνους που μπορεί να κρύβει η στέρηση ύπνου.

1 Κίνδυνος για συνεχή εκνευρισμό, κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας
Ένας βαθύς και αναζωογονητικός ύπνος είναι άκρως απαραίτητος για να αισθάνεστε ξεκούραση και ευεξία. Όταν δεν κοιμάστε αρκετά, είναι πολύ πιθανό να αισθάνεστε εκνευρισμό και θλίψη και να έχετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν πρόκειται για μια χρόνια κατάσταση, η κατάθλιψη μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σκέψεις αυτοκτονίας.

2 Κίνδυνος να πάρετε βάρος
Η παχυσαρκία δεν συνεπάγεται προβλήματα μόνο από αισθητικής απόψεως αλλά και από πλευράς υγείας, αφού αυξάνει τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα και εγκεφαλικά επεισόδια. Αν και οι κακές διατροφικές συνήθειες ευθύνονται κατά κύριο λόγο για την παχυσαρκία, η έλλειψη ύπνου είναι ένας επιπλέον αρνητικός παράγοντας.
Η ορμόνη λεπτίνη έχει σημαντική επίδραση στην όρεξη για φαγητό. Τα αυξημένα επίπεδα της λεπτίνης καταστέλλουν την όρεξη. Υπάρχουν ενδείξεις ότι η έλλειψη ύπνου μειώνει τα επίπεδα λεπτίνης στον οργανισμό. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της όρεξης και συνακόλουθα σε αύξηση του σωματικού βάρους. Φροντίστε λοιπόν να κοιμάστε αρκετά, αν θέλετε να χάσετε –ή τουλάχιστον να μην πάρετε- κιλά.

3 Αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης σακχαρώδη διαβήτη
Ο διαβήτης σχετίζεται με αυξημένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Είναι η νούμερο ένα αιτία τύφλωσης στη Βρετανία και προκαλεί πολλά άλλα σοβαρά προβλήματα, όπως καρδιακές προσβολές, εγκεφαλικά επεισόδια και νεφρική ανεπάρκεια.
Έρευνες έχουν δείξει ότι η στέρηση ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε μεταβολικές αλλαγές, που προκαλούν σακχαρώδη διαβήτη.

4 Κίνδυνος ατυχήματος στη δουλειά
Η επαγγελματική σας απόδοση εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το αν κοιμάστε και ξεκουράζεστε επαρκώς. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να μειώσει την απόδοσή σας και τελικά τις προοπτικές επαγγελματικής –αλλά και μισθολογικής- σας ανέλιξης.
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος όμως ελλοχεύει αν η δουλειά σας συνεπάγεται χρήση βαρέων μηχανημάτων ή οδήγηση μηχανοκίνητων οχημάτων, οπότε κινδυνεύετε όχι μόνο να μην κριθείτε επαγγελματικά επαρκείς αλλά και να πάθετε κάποιο ατύχημα, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα ή ακόμη και την ίδια τη ζωή σας.

5 Κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος
Σημαντικός αριθμός τροχαίων ατυχημάτων αποδίδεται στην υπνηλία την ώρα της οδήγησης, που βέβαια οφείλεται στην έλλειψη ύπνου. Εξαιτίας της υπνηλίας μπορεί να συμβούν ακόμη και θανατηφόρα δυστυχήματα.

Κίνημα «δεν εισπράττω» από ΔΕΚΟ και εφορίες


Έντονο προβληματισμό εκφράζουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών

Την ταμειακή στενότητα του Δημοσίου επιτείνει η υστέρηση των εσόδων που τον Απρίλιο παρουσίασαν εικόνα κατάρρευσης. Εισπράχθηκαν 556 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011 καθώς τα έσοδα σημείωσαν κατακόρυφη πτώση 13,4% Καθημερινά στα ταμεία του Δημοσίου εισρέουν 25 εκατ. λιγότερα σε σχέση με πέρυσι.

Στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου, το σύνολο των τακτικών προ επιστροφών φόρων εσόδων παρουσιάζει μείωση 3,6% όταν ο ετήσιος στόχος του αναθεωρημένου προς τα κάτω τακτικού προϋπολογισμού προβλέπει αύξηση των φορολογικών εσόδων κατά 1,3%. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι εισπράξεις από το ΦΠΑ παρουσίασαν μείωση 13,5%.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το Έθνος, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν έντονο προβληματισμό για τις κρατικές εισπράξεις και εκτιμούν ότι έπαιξε ρόλο και η προεκλογική περίοδος, καθώς πολλοί ήταν οι φορολογούμενοι που επέλεξαν να μεταθέσουν για αργότερα την πληρωμή οφειλών προς το Δημόσιο.

Στο μεταξύ, απώλειες εσόδων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ προκαλούν οι καθυστερήσεις στην αποστολή των εκκαθαριστικών για τους φόρους στα ακίνητα καθώς και η μετάθεση των προθεσμιών για την υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος από επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Δημοσκόπηση Kapa Research --> ΣΥΡΙΖΑ: 20,5%., ΝΔ: 18,1%, ΠΑΣΟΚ: 12,2% .


Σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Kapa Research,
για λογαριασμό της εφημερίδας το Βήμα της Κυριακής και θα δημοσιευτεί αύριο 13 Μαίου,
φέρνει το ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτο κόμμα.
Τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου είναι τα εξής:…


ΣΥΡΙΖΑ: 20,5%

ΝΔ: 18,1%
ΠΑΣΟΚ: 12,2%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: 8,4%
ΚΚΕ: 6,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 5,8%
ΔΗΜΑΡ: 5,0%


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3