ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ακόμα μία δημοσκόπηση

Δευτέρα, 14 Μαΐου Βραχεία κεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ευθύνες στον Αλ. Τσίπρα για την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης και σταθερή παραμονή στο ευρώ, καταγράφει η  δημοσκόπηση της εταιρείας RASS για τον Ελεύθερο Τύπο, που διεξήχθη την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία των διερευνητικών εντολών.

Σύμφωνα με την έρευνα της RASS στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα με 20,5% και ακολουθούν: Ν.Δ. με 19,4%, ΠΑΣΟΚ με 11,8%, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,8%, Δημοκρατική Αριστερά με 6,2%, ΚΚΕ με 4,8%, Χρυσή Αυγή με 3,8%, Δημοκρατική Συμμαχία με 2,4%, Δημιουργία Ξανά με 2,3%, ΛΑ.Ο.Σ. με 2%, Οικολόγοι Πράσινοι με 1,8%. Αλλο κόμμα ψηφίζει το 3,7%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος φθάνει το 11,3% και το άκυρο/λευκό το 2,2%.

Στο ερώτημα «Είστε υπέρ ή κατά της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ;», η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (81,4%) τάσσεται υπέρ και το 16,3% κατά.

Στο ερώτημα «Πιστεύετε ότι ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του οδηγεί τη χώρα εκτός ευρώ;», το 58,7% των ερωτηθέντων απαντά «ναι» και «μάλλον ναι», έναντι 33,9% που απαντά «όχι» και «μάλλον όχι».

Στο ερώτημα «Ποιος πολιτικός αρχηγός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για το μη σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές;» (με αυθόρμητη απάντηση), ο Αλέξης Τσίπρας έχει την πρωτιά με 39%, ενώ το 20,2% απαντά «όλοι», το 19,3% ο Αντώνης Σαμαράς και το 8,3% ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Στο ερώτημα «Ποιος πολιτικός αρχηγός έχει τηρήσει τη χειρότερη στάση στη διάρκεια των διαβουλεύσεων για το σχηματισμό κυβέρνησης;» προηγείται ο Αλέξης Τσίπρας με 37,1% και ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με 19,6% και η Αλέκα Παπαρήγα με 10,7%.

Οι πολίτες με ποσοστό 66,1% επιθυμούν να βρεθεί τρόπος να σχηματιστεί κυβέρνηση, ενώ σε ποσοστό 32,4% θέλουν ξανά εκλογές. Εξάλλου, το 46% αυτών που ψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να βρεθεί ο τρόπος για να σχηματιστεί κυβέρνηση.

Τελευταίο χαρτί Παπούλια: Κυβέρνηση προσωπικοτήτων ολιγόμηνης διάρκειας
Μετά από έντεκα ώρες επίσημων διαβουλεύσεων του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς και αδιάλειπτες συζητήσεις στο παρασκήνιο, η χώρα εξακολουθεί να μην έχει κυβέρνηση οκτώ ημέρες μετά τις εκλογές.

Θεωρητικά, τα περιθώρια να υπάρξει κάποια συμφωνία έχουν εκλείψει, ωστόσο οι αισιόδοξοι ελπίζουν σε ένα… καλάθι της τελευταίας στιγμής που θα φέρει την ανατροπή – αρκεί να βρεθεί ο «Πρίντεζης» που θα ανακόψει τον δρόμο προς τις νέες κάλπες.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο «τραπέζι» παρέμενε μία μόνο πρόταση – αυτή που φέρεται να έχει προβάλλει από το Σάββατο ο Κάρολος Παπούλιας: Τον σχηματισμό κυβέρνησης εκ προσωπικοτήτων (πολιτικών, ακαδημαϊκών ή τεχνοκρατών) διάρκειας «λίγων μηνών» που θα αντιμετωπίσει τα κρίσιμα (ανοικτά) ζητήματα και θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές – ενδεχομένως το φθινόπωρο.

Κατά ορισμένες πληροφορίες μάλιστα, έχουν γίνει «επαφές» με πρόσωπο ευρωπαϊκού κύρους «που είχε εγείρει εγκαίρως ενστάσεις για την αποτελεσματικότητα της μνημονιακής συνταγής» για να αναλάβει πρωθυπουργός. Παρά την… πλούσια ονοματολογία που συνόδευσε την πληροφορία, το εν λόγω πρόσωπο παραμένει «μυστικό».
 
Στην εκδοχή μίας τέτοιας λύσης ο κ. Παπούλιας οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο Λουκάς Παπαδήμος τον επισκέφθηκε και του παρέδωσε «λίστα» των καυτών εκκρεμοτήτων για το επόμενο διάστημα.
Αυτή τη λίστα, μάλιστα, την παρουσίασε και στους πολιτικούς αρχηγούς σε μία (ακόμη) προσπάθεια να βρεθεί λύση.
Νέα σύσκεψη χωρίς Τσίπρα
Παρά το χθεσινό ναυάγιο της σύσκεψης και των κατ΄ιδίαν συζητήσεων, η Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε αργά τη νύχτα ότι σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει άλλη μία σύσκεψη των «τριών» (Α. Σαμαρά, Αλ.Τσίπρα, Ευ. Βενιζέλου) αλλά αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και του Φ. Κουβέλη. Λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο, έγινε γνωστό ότι ο κ.Τσίπρας αρνείται να προσέλθει διότι, κατ΄ουσίαν, δεν υπάρχει κάτι επιπλέον να πεί.

«Εχετε 168 βουλευτές»
Πώς εξελίχθηκε ο χθεσινός μαραθώνιος; 
---  Ο Αλέξης Τσίπρας κατέστησε σαφές, τόσο στη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο όσο και,. αργότερα, σε εκδήλωση του κόμματός του, ότι δεν θα συμπράξει ούτε με συμμετοχή σε κυβέρνηση, ούτε με στήριξη, ούτε με ανοχή: «Δεν θα συναινέσω στο έγκλημα», είπε, και αναρωτήθηκε προς τι η πίεση στον ΣΥΡΙΖΑ αφού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ διαθέτουν τον απαιτούμενο αριθμό εδρών (168) να συγκυβερνήσουν, δεδομένου ότι οι θέσεις τους για το έργο μίας τέτοιας κυβέρνησης συμπίπτουν απολύτως. Εθεσε μάλιστα ερωτήματα για το πώς θα παγώσουν όροι του Μνημονίου που τίθενται άμεσα σε ισχύ, όπως η σημερινή κατάργηση της μετενέργειας για τις συλλογικές συμβάσεις.

 «Σημείο μηδέν για την πατρίδα», αλλά…
--- Αντώνης Σαμαράς και Ευ.Βενιζέλος «ό,τι είχαν να δώσουν το έδωσαν», σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις. Στις δηλώσεις τους μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο εξαπέλυσαν και οι δύο «πυρ ομαδόν» στον κ.Τσίπρα, χρεώνοντάς του το ναυάγιο – ο κ. Σαμαράς, μάλιστα, κατέληξε «δεν ξέρω πού το πάει».

--- Ο Φώτης Κουβέλης εμφανίσθηκε αμετακίνητος στην θέση περί οικουμενικής – δηλαδή, με τη συμμετοχή ή στήριξη «οπωσδήπιοτε» του ΣΥΡΙΖΑ – παρά το γεγονός ότι η ΔΗΜΑΡ, ως έκφραση της «κυβερνώσας Αριστεράς», μπορεί αριθμητικά και πολιτικά να δώσει κυβερνητική λύση με ένα τριμερές σχήμα. Ο κ. Κουβέλης πρωτίστως και οι αρχηγοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ δευτερευόντως δείχνουν να φοβούνται το πολιτικό κόστος μίας μεταξύ τους συνεργασίας, παρά το γεγονός ότι και οι τρεις έχουν σηκώσει τους τόνους για το «σημείο μηδέν που βρίσκεται η πατρίδα».

Σλάλομ Καμμένου
--- Από νωρίς το πρωί χθες κυκλοφόρησαν «φήμες» ότι ο Πάνος Καμμένος είχε μεταβάλλει άποψη και από το προεκλογικό «ούτε νεκρός» θα προσερχόταν στο Προεδρικό με κυβερνητική πρόταση. Πράγματι, σε δηλώσεις που έκανε πριν ξεκινήσει η σύσκεψη του ΚΞάρολου Παπούλια με τους Σαμαρά-Τσίπρα-Βενιζέλο, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» πρόβαλλε για πρώτη φορά την «ανάγκη συνεννόησης», ωστόσο το απόγευμα, όταν μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο, έθεσε τέτοιους όρους για να συνδράμει που το «παραθυράκι» κάποιας λύσης έκλεισε (σ.σ. άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ, καταστατικός έλεγχος της ΤτΕ, καταγγελία των συμβάσεων του Μνημονίου, λογιστικό έλεγχο του χρέους, γερμανικές αποζημιώσεις).

Μέχρι χθες τη νύχτα δεν είχαν επιβεβαιωθεί και κάποιες άλλες «φήμες», σύμφωνα με τις οποίες ένας αριθμός βουλευτών του κ. Καμμένου προσανατολιζόταν σε διαφοροποίηση προτάσσοντας την ανάγκη στήριξης μίας κυβέρνησης συνεργασίας…
 
--- Η Αλέκα Παπαρήγα, χωρίς … πολλά-πολλά, απέκλεισε εκ νέου κάθε συμμετοψή του ΚΚΕ στην αναζήτηση κυβερνητικής λύσης καλώντας ευθέως σε νέες εκλογές.



Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3