ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Δραματική έκκληση: «Το μικρό μας αγγελούδι πρέπει να χειρουργηθεί, βοηθήστε μας»


Posted Image

Δραματική έκκληση μέσω του thebest.gr απευθύνει η οικογένεια Γαλάνη από την Πάτρα, προκειμένου να σώσει το 35 μόλις ημερών αγοράκι της. Το βρέφος πάσχει από μια σπάνια καρδιακή πάθηση και οι γιατροί του «Ωνασείου», διέγνωσαν πως πρέπει να χειρουργηθεί.

Όμως, η οικογένεια Γαλάνη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και γι’ αυτό απευθύνει έκκληση σε όποιον θέλει να τη συνδράμει οικονομικά, ώστε να ανταπεξέλθει στο υψηλό κόστος της επέμβασης και να δώσει στο μικρό αγόρι της οικογένειας, την ευκαιρία να μεγαλώσει φυσιολογικά.
Το thebest.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με την κλινική του «Ωνάσειου», όπου νοσηλεύεται το βρέφος και επιβεβαίωσε την ιστορία της οικογένειας.
Το 35 ημερών βρέφος, σύμφωνα με τους γιατρούς πάσχει από «απουσία αορτομιτροειδικης συνεχειας, απουσια απόφραξης υποβαλβιδικα της αορτης, υπερτροφια δεξιάς και αριστεράς κοιλίας».
Μιλώντας στο thebest.gr o πατέρας του βρέφους Κώστας Γαλάνης, ανέφερε ότι το «Ωνάσειο» είναι το μόνο νοσοκομείο του αναλαμβάνει να προχωρήσει στην επέμβαση.
Όσο για το κόστος της, σύμφωνα με τον κ. Γαλάνη, ακόμη δεν τους έχει γίνει γνωστό, ωστόσο η τετραμελής οικογένεια βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση. Βέβαια, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε, το ΙΚΑ αναλαμβάνει ένα μέρος του απαιτούμενου ποσού, ωστόσο, η οικογένεια δεν είναι σε θέση να βρει τα υπόλοιπα χρήματα.
Για το λόγο αυτό η οικογένεια καλεί όποιον θέλει να βοηθήσει να συνεισφέρει ό,τι μπορεί στους εξής λογαριασμούς:

Αρ. λογ. τραπεζης κυπρου:24560089 i.b.a.n:gr 9207300620000000024560089. Κωνσταντακοπούλου Ελευθερία του Αντωνίου (Μητέρα).

Εθνική τράπεζα αρ. λογ. 789/607473-15 i.b.a.n:gr 2701107890000078960747315. Παπακωνσταντινου Ευάγγελος του Χρήστου (θειος).

Για την προσπάθεια δημοσιοποίησης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, οι φίλοι της οικογένειας Γαλάνη έχουν δημιουργήσει προφίλ στο facebook www.facebook.com/ooloi

thebest.gr

http://www.thebest.g...iewStory/126829



Posted Image

Posted Image
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3