ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Μέγα σκάνδαλο: Η Εθνική Τράπεζα σώζει τον Παναθηναϊκό!

Μέγα σκάνδαλο: Η Εθνική Τράπεζα σώζει τον Παναθηναϊκό! - Φωτογραφία 1Σύμφωνα με ρεπορτάζ οικονομικών ιστοσελίδων ο διοικητής της Εθνικής, Απόστολος Ταμβακάκης, άναψε... πράσινο για το δάνειο Αλαφούζου μέσα σε κύμα αντιδράσεων!  Σύμφωνα με όσα «κυκλοφορούν» τις τελευταίες ώρες σε ιστοσελίδες που ασχολούνται με το οικονομικό ρεπορτάζ ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας και πρώην μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Απόστολος Ταμβακάκης ενέκρινε το δάνειο των 5 εκατομμυρίων ευρώ που έχει ζητήσει για το «τριφύλλι» ο Γιάννης Αλαφούζος. Μια απόφαση που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. . Οι πληροφορίες θέλουν τον Ταμβακάκη, να έχει δώσει το "οκ", για την άμεση εκταμίευση του δανείου και επειδή, η κατάσταση είναι οριακή, πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από καλά ενημερωμένες πηγές, ο Ταμβακάκης, αγνοώντας τις ενστάσεις που υπήρχαν από στελέχη της Τράπεζας, αποφάσισε να τείνει χείρα βοηθείας προς την νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Καταδίωξη ληστών με τραυματισμό, ύστερα από ληστεία σε τράπεζα στην ΗλιούποληΚαταδίωξη ληστών με τραυματισμό, ύστερα από ληστεία σε τράπεζα στην Ηλιούπολη - Φωτογραφία 1

 Σε εξέλιξη βρίσκεται καταδίωξη ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν νωρίτερα σε τράπεζα στην Ηλιούπολη και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό Εξώ από την τράπεζα είχαν παρκαρισμένη μια μοτοσικλέτα με την οποία και θα διέφευγαν, αλλά δεν πήρε μπροστά με αποτέλεσμα να σταματήσουν μια γυναίκα με ασήμι αυτοκίνητο, το οποίο αφαίρεσαν προκειμένου να διαφύγουν.

Στη διάρκεια της καταδίωξης οι δράστες αφαίρεσαν άλλα δύο οχήματα από οδηγούς, τραυμάτισαν έναν από αυτούς, ο οποίος είναι οδηγός ταξί, και πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομά

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στον Παναθηναϊκό ο Δώνης!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στον Παναθηναϊκό ο Δώνης! - Φωτογραφία 1

 επιβεβαιώνεται σήμερα με τον πλέον επίσημο τρόπο Ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, Γιάννη Αγγελόπουλο, από τον οποίο ζήτησε διορία για να απαντήσει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Η διοίκηση δεν αποδέχθηκε το αίτημα του Έλληνα τεχνικού κι έτσι προέκυψε το «διαζύγιο», που πάντως ήταν «αναίμακτο» αφού οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά, όπως δηλώνει και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Δώνη. Στη σημερινή συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας Γιάννη Αγγελόπουλου και του προπονητή αποφασίστηκε από κοινού η μη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, που διήρκησε τρία ολόκληρα χρόνια και συνδυάστηκε με τις δύο συνεχόμενες συμμετοχές του Ατρόμητου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και την εκπληκτική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, την καλύτερη στα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του Μάκη Αγγελίννα, Μίοτραγκ Μένταν, Γρηγόρη Γεωργίτσα για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Γιώργος Δώνης κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας σε 96 παιχνίδια πρωταθλήματος και play offs με απολογισμό 32 νίκες, 34 ισοπαλίες και 30 ήττες. Στο Κύπελλο Ελλάδας και σε 15 αγώνες, ο απολογισμός είναι 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με κορυφαίες βέβαια στιγμές τις δύο συμμετοχές της ομάδας μας στον τελικό του θεσμού πέρσι και φέτος. Συνολικά κοουτσάρισε τον Ατρόμητο σε 111 αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου».

Η συνάντηση με τον Αλαφούζο

Πλέον, η εξέλιξη αυτή δρομολογεί γρηγορότερα απ' ότι ήταν αναμενομενο την επίσημη συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον νέο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece ήδη έχει υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών και μόλις διευθετηθεί το θέμα της αδειοδότησης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η συνάντησή τους δια ζώσης.

Ελλάδα - Σλοβενία το Σάββατο στο MEGA



H αντίστροφη μέτρηση για την συμμετοχή της Ελλάδας στο Euro 2012 έχει αρχίσει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τα κρίσιμα τεστ της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου λίγο πριν την έναρξη της διοργάνωσης των κορυφαίων ευρωπαϊκών Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ, στις 21:30 σε περιγραφή του Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ - σχόλιο του Γιάννη Θειακού.

Ο αγώνας θα γίνει στη πόλη Κουφστάιν της Αυστρίας.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3