ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ η Κοινωνική Συμφωνία

Σε συμφωνία ελάχιστης προγραμματικής σύγκλισης για μία προοδευτική διακυβέρνηση κατέληξαν κατά τη σημερινή τους συνάντηση ο Αλέξης Τσίπρας και η Λούκα Κατσέλη. Τη συμπαράταξή της με τις «κοινωνικές δυνάμεις που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ», διατηρώντας την πολιτική αυτοτέλειά της, ανακοίνωσε σήμερα και η Ελληνική Οικολογική Αριστερά.
 
«Συμφωνήσαμε», τόνισε ο κ. Τσίπρας, «ότι το διακύβευμα των επερχόμενων εκλογών δεν είναι η παραμονή ή όχι της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη με έναν λαό που θα ζει με αξιοπρέπεια ή με έναν λαό λεηλατημένο, χωρίς δικαιώματα, χωρίς δυνατότητα να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο, χωρίς ελπίδα». Συμφωνία επίσης, πρόσθεσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε για την ανάγκη ανατροπής του μνημονίου και αντικατάστασής του από ένα εθνικό σχέδιο ανόρθωσης για την ανάπτυξη, για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη δίκαιη δημοσιονομική εξυγίανση.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσίπρας δεν παρέλειψε να επισημάνει πως ο διάλογος ΣΥΡΙΖΑ - Κοινωνικής Συμφωνίας γίνεται στη βάση προγραμματικών θέσεων και όχι ανταλλαγμάτων βουλευτικών εδρών ή αξιωμάτων. «Σε μια εποχή ιδεολογικής και πολιτικής φθήνιας, σε μια εποχή που ορκισμένοι εχθροί ενώνονται σε ανίερες συμμαχίες μη τυχόν και χάσουν τα οφίτσιά τους και την πρόσβασή τους στην εξουσία, αυτή είναι μια στάση που πιστεύω ότι θα εκτιμηθεί από τον ελληνικό λαό», εκτίμησε και παράλληλα έκανε λόγο για εγχώριες δυνάμεις που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εξωθεσμικά αλλά και θεσμικά κέντρα των Βρυξελλών, οι οποίες όπως είπε, αποτελούν το μεγαλύτερο εχθρό της χώρας.

Με τη σειρά της η κ. Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι απόφαση της Κοινωνικής Συμφωνίας είναι να στηρίξει «τις γνήσιες προοδευτικές δυνάμεις του τόπου που θέλουν κι αναζητούν μια προοδευτική διακυβέρνηση», βασική συνιστώσα των οποίων, όπως είπε, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό, συμπλήρωσε, «αποφασίσαμε να δουλέψουμε και να αγωνιστούμε και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια ελάχιστη προγραμματική σύγκλιση για την επόμενη μέρα, για τις 18 του Ιούνη, για μια προοδευτική διακυβέρνηση».

Σύμφωνα με τη κ. Κατσέλη, το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θέλουμε ή όχι μια ακηδεμόνευτη προοδευτική διακυβέρνηση για τον τόπο και στο πλαίσιο αυτό, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα οριστικοποιηθεί η προγραμματική συμφωνία με το ΣΥΡΙΖΑ, «ένα πρόγραμμα, ένα εθνικό σχέδιο ανόρθωσης, με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, το οποίο θα στοχεύει στην παραγωγική αναδιάρθρωση, στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην έξοδο της χώρας μας από την κρίση με αξιοπρέπεια».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3