ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Κυριακή,20 Μαΐου 2012 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ

13:30 OTE SP2 Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ (Playoffs): Λαγκούν Άρο - Βαλένθια
13:30 ΟΤΕ SP1 Ποδόσφαιρο - Serie B: Τορίνο - Μόντενα
14:30 OTE SP3 MotoGP (Λε Μαν): Grand Prix
15:00 NS3 Διεθνές Meeting Στίβου IAAF World Challenge League (Ρίο ντε Τζανέιρο)
17:00 OTE SP2 Football league: Καλλιθέα - Αν. Επανομής
17:00 ΟΤΕ SP1 Football league: Παναχαϊκή - Καλλονή
19:00 ΟΤΕ SP1 Ποδόσφαιρο - Serie Β: Σαμπντόρια - Πεσκάρα
20:00 NS1-HD Superleague play off: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
20:00 OTE S2 Ισπανικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ (Playoffs): Μπάνκα Σίβικα - Ρεάλ Μαδρίτης
20:00 NS2 Superleague play off: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
21:30 NS4 World League Βόλεϊ: ΗΠΑ - Ιταλία
22:00 NS1-HD Coppa Italia (Τελικός): Γιουβέντους - Νάπολι
22:00 NS7 Ποδόσφαιρο - Ligue 1: Οσέρ - Μονπελιέ

Τελικός Champions League 2011-2012: Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι 3-4 πέναλτι (1-1 κανονική διάρκεια, παράταση)Έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση), η Τσέλσι επικράτησε 4-3 της Μπάγερν και κατέκτησε το πρώτο Champions League της ιστορίας της.

Μία μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε ο Ρομπέρτο ντι Ματέο, αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας. Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η επιλογή του Ράιαν Μπέρτραντ αντί του μπαρουτοκαπνισμένου Μικαέλ Εσιέν για την αριστερή πτέρυγα;

Ο Άγγλος μπακ έγινε ο πρώτος παίκτης που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League στον τελικό, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι θέλησε να ενισχύσει ανασταλτικά τον Άσλεϊ Κόουλ, που καλείτο να αντιμετωπίσει τους Ρόμπεν, Λαμ και Μίλερ. Από την πλευρά του, ο Γιουπ Χάινκες έκανε ό,τι ακριβώς αναμενόταν: ο Τόνι Κρόος οπισθοχώρησε στα χαφ, ώστε να προστεθεί ακόμα ένας δημιουργικός παίκτης στην επιθετική λειτουργία της Μπάγερν και ο Μίλερ συνέκλινε δεξιά για να βοηθάει τον Ρόμπεν. Στον τομέα της αμυντικής λειτουργίας, κατά κύριο λόγο ο Τίμοστσουκ αναλάμβανε το μαρκάρισμα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Στο πρώτο ημίχρονο, η Μπάγερν είχε την κατοχή της μπάλας (59%-41%), πραγματοποίησε πολύ περισσότερες τελικές προσπάθειες από την Τσέλσι (16-2), ελάχιστες εξ αυτών όμως, βρήκαν το στόχο. Η σημαντικότερη ευκαιρία χάθηκε στο 21ο λεπτό, όταν ο Ρόμπεν με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι, αφού προηγουμένως ο Τσεχ είχε αποκρούσει με το πόδι. Προς το τέλος του πρώτου μέρους, η βαυαρική ομάδα έχασε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες με τους Μίλερ και Γκόμεζ, ενώ στον αντίποδα, οι "μπλε" είχαν να αντιπαρατάξουν μόνο το δυνατό σουτ του Καλού στο 38ο λεπτό (μπλόκαρε ο Νόιερ).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ριμπερί παραβίασε την εστία του Τσεχ, ωστόσο ορθώς δεν μέτρησε το γκολ, αφού ο Γάλλος άσος βρισκόταν σε θέση οφ σάιντ. 'Εκτοτε, η Μπάγερν άρχισε να απειλεί την εστία του Τσεχ είτε με επελάσεις των Ριμπερί και Ρόμπεν είτε με τα πάμπολλα κόρνερ που κέρδισε. Η Μπάγερν είχε βάλει στα σχοινιά την Τσέλσι και όλα έδειχναν πως αν σημείωνε το πολυπόθητο γκολ, θα κατακτούσε και το Champions League. Γράψτε λάθος... Γιατί αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Έπειτα από σέντρα του Ριμπερί στο 83ο λεπτό, ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, Μίλερ έπιασε μία σκαστή κεφαλιά, ο Τσεχ δεν μπόρεσε να την εξουδετερώσει και η μπάλα αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα των "μπλε". Οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι των γηπεδούχων πίστεψαν ότι όλα έχουν τελειώσει FLASHBACK

Σε αυτό το σημείο, το 1999 στη Βαρκελώνη, όταν το χρονόμετρο έφτασε στο 90', οι παίκτες της Μπάγερν άρχισαν να κάνουν νοήματα στο κοινό τους να πανηγυρίσει. Τώρα το ίδιο έκανε ο Μίλερ κατά την αντικατάστασή του Όπως αναφέραμε προηγουμένως, η βαυαρική ομάδα κέρδισε πάμπολλα κόρνερ. Για την ακρίβεια, εκτέλεσε 17 μέχρι το 85ο λεπτό! Αυτό που μετράει όμως είναι ότι δεν εκμεταλλεύθηκε ούτε ένα. Αντίθετα, η Τσέλσι κέρδισε το πρώτο της στο 88ο λεπτό (!) και ο Ντρογκμπά με καρφωτή κεφαλιά εκτέλεσε τον Νόιερ, στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Ο Ιβοριανός ήταν ο ήρωας της τελευταίας στιγμής για την ομάδα του, εντούτοις, λίγο έλειψε να μετατραπεί σε αρνητικό πρωταγωνιστή στα πρώτα λεπτά της παράτασης, αφού ανέτρεψε άνευ λόγου εντός περιοχής τον Ριμπερί (αποχώρησε τραυματίας) και ο Προένσα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Ρόμπεν ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσεχ έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στα εναπομείναντα 25 λεπτά. Η Μπάγερν πίεσε στο μισό γήπεδο, ο νεοεισελθών Όλιτς αναστάτωσε τη δεξιά πτέρυγα της ομάδας του Λονδίνου, αλλά το δεύτερο γκολ δεν μπήκε ποτέ και το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

το άρθρο είναι από το contra.gr

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί υποδέχθηκαν την ΤσέλσιΔεκάδες χιλιάδες οπαδοί υποδέχθηκαν την Τσέλσι - Φωτογραφία 1

Δεκάδες χιλιάδες οπαδών της Τσέλσι κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ευρώπης

Για πρώτη φορά στην ιστορία ομάδα του Λονδίνου κατέκτησε το Champions League και δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι της Τσέλσι κατέκλυσαν τους δρόμους της πόλης για να υποδεχτούν τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Η ομάδα ήταν πάνω σε δύο ανοικτά λεωφορεία και έκανε τον γύρο της πόλης, με τους φιλάθλους να τραγουδούν "Happy Birthday" στους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Πετρ Τσεχ, αλλά βέβαια κυριάρχησε το "We are the Champions".

Ο αρχηγός, Τζον Τέρι πήρε το μικρόφωνο και άρχισε τα συνθήματα, ενώ αποθεώθηκε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τον οποίο όλοι θέλουν να μείνει στον πάγκο.

Η παρέλαση ξεκίνησε από το "Stamford Bridge", συνέχισε σε Fulham Road, Hortensia Road, King's Road, New King's Road,και Eel Brook Common.

Μετά από μία μικρή στάση η παρέλαση ολοκληρώθηκε στο Parsons Green ενώ στο δημοτικό συμβούλιο του Hammersmith και Fulham έκλεισε πολλούς κεντρικούς δρόμους.

«Στη φάκα» δύο γιατροί για παρατυπίεs

Φωτογραφία για «Στη φάκα» δύο γιατροί για παρατυπίες
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο γιατροί, για παραβάσεις σε βιβλία ασθενών. Μετά από ελέγχους που έκαναν οι αρμόδιες Αρχές... διαπιστώθηκε ότι ένας ενδοκρινολόγος στην Αγ. Παρασκευή δεν είχε περάσει τα βιβλία ασθενούς στα βιβλία σθενών και δεν είχε εκδώσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών, ενώ ένας οδοντίατρος στο Περιστέρι δεν είχε πραγματοποιήσει εγγραφές στις κανονικές ημερομηνίες επισκέψεων.

Σε βάρος των δύο γιατρών σχηματίστηκαν δικογραφίες και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες ΔΟΥ.

Ρακοσυλλέκτρια με καταθέσεις 16,4 εκατ. ευρώ!Ήταν ρακοσυλλέκτρια αλλά από το 2000 έως 2010 αύξησε τις τραπεζικές της καταθέσεις κατά 16,4 εκατ. ευρώ! Πάνω σε αυτή την απίστευτη αλλά ελληνική ιστορία έπεσαν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος κατά τον έλεγχο τραπεζικών καταθέσεων φορολογούμενων μετά από αξιοποίηση πληροφοριών.

Το άνοιγμα των λογαριασμών πραγματοποιήθηκε το περασμένο καλοκαίρι κατόπιν καταγγελιών ότι η εν λόγω «γιαγιά» διατηρούσε πολύ υψηλές καταθέσεις καθώς και περισσότερα από 15 ακίνητα. Όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τις τραπεζικές καταθέσεις της συγκεκριμένης ηλικιωμένης που είχαν από τις ελληνικές τράπεζες και τις αντιπαρέβαλαν με τις φορολογικές της δηλώσεις δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Κάθε χρόνο η «γιαγιά» δήλωνε είτε μηδενικό εισόδημα είτε μερικές χιλιάδες ευρώ με τη μεγαλύτερη φορολογική της δήλωση να εμφανίζεται το 2004 και να περιλαμβάνει εισόδημα περίπου 6.500 ευρώ. Ωστόσο, στους τραπεζικούς της λογαριασμούς εμφανίζεται το ίδιο χρονικό διάστημα τεράστια εισροή ποσών μέχρι και μια κατάθεση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η συγκεκριμένη φορολογούμενη απεβίωσε και κλήθηκε για εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ ο γιος της που είναι και ο μοναδικός της κληρονόμος. Αυτός ισχυρίστηκε ότι τα περισσότερα χρήματα προέρχονται από μια μεγάλη κληρονομιά που έλαβε η μητέρα τους από συγγενή της που ζούσε στην Αμερική καθώς και από την εργασία της ως πλασιέ καλλυντικών.

Επίσης, είπε ότι μέρος των καταθέσεων προέρχεται από τη σύνταξη που ελάμβανε λόγω του θανάτου του συζύγου της αλλά και από μισθώματα ακινήτων. Οι εξηγήσεις δεν έπεισαν τους ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η «γιαγιά» ασκούσε κατ’ εξακολούθηση το επάγγελμα του τοκογλύφου.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση του ελέγχου αναμένεται να επιβληθούν στον γιο και κληρονόμο της πρόσθετοι φόροι, πρόστιμα και προσαυξήσεις άνω των 3 εκατ. ευρώ για απόκρυψη εισοδήματος.

Να σημειωθεί ότι η «γιαγιά» στο τελευταίο διάστημα πριν το θάνατό της εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων, όπως υποστήριξε ο γιός της, ζούσε στους δρόμους ως ρακοσυλλέκτρια.



Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3