ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Αχαϊα: Το δείπνο κατέληξε σε διαζύγιο


Μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια του αποκάλυψε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!
Αχαϊα — Ο λόγος, για πασίγνωστο ζευγάρι της Πάτρας που ο χωρισμός τους αναμένεται να προκαλέσει δυσάρεστη έκπληξη και πολλές συζητήσεις στην πόλη.
Ειδικά, στους επιστημονικούς κύκλους από τους οποίους προέρχεται ο 50άρης σύζυγος ο οποίος είναι αρκετά προβεβλημένος στην τοπική κοινωνία. Οπως γράφει η τοπική εφημερίδα "Κόσμος", ο άντρας και η 45χρονη σύζυγός του, η οποία εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος, είχαν όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη εικόνα προς τα έξω. Μάλιστα από το σύνολο των φίλων και των γνωστών τους το ζευγάρι, που από τον γάμο του απέκτησε έναν γιο ηλικίας 12 ετών σήμερα, χαρακτηρίζεται ως αξιολάτρευτο και υποδειγματικό.
Δυστυχώς, όμως... ήρθαν τα πάνω κάτω και μάλιστα, με τον χειρότερο τρόπο, ειδικά μετά την αιφνιδιαστική αποκάλυψη «βόμβα» που έκανε η σύζυγος. Η οποία αποφάσισε να εξομολογηθεί στον άνδρα της ότι ο γιος του δεν είναι δικός του, αλλά... άλλου!
Όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγος έπεσε από τα σύννεφα και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του. Σύμφωνα με το dete.gr, στην αρχή προσπάθησε να μην το πιστέψει και μάλιστα στηρίχτηκε στο ότι την περίοδο στην οποία προσδιορίζεται χρονικά η σύλληψη του παιδιού, έμεναν σε άλλη πόλη και ήtαν μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Παρ' όλα αυτά, η σύζυγος επέμεινε στην αποκάλυψη ότι το παιδί δεν του ανήκει...
Το ζευγάρι έχει ήδη επισκεφθεί δικηγόρους και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την κατάθεση της αίτησης του διαζυγίου.

Κλιμακώνουν συσπειρωμένοι στο σωματείο τους
Νέα 48ωρη απεργία από σήμερα
Η χτεσινή γενική συνέλευση των εργαζομένων της ΦΑΓΕ
Μπροστά στις πύλες του εργοστασίου και αποφασισμένοι να νικήσουν, στάθηκαν και χτες, τρίτη μέρα απεργίας, οι εργαζόμενοι της ΦΑΓΕ, όπου όχι μόνο περιφρούρησαν οι ίδιοι τον αγώνα τους, αλλά επιπλέον, αποφάσισαν συνέχιση της απεργίας τους για σήμερα και αύριο. Σε μια μαζικότατη γενική συνέλευση χτες το πρωί - τη μαζικότερη που έχει γίνει στη ΦΑΓΕ - οι εργαζόμενοι δήλωσαν με συντριπτική πλειοψηφία την απόφασή τους για νέα 48ωρη απεργία, ενώ αμέσως μετά τη συνέλευση έβγαλαν συγκεκριμένες βάρδιες περιφρούρησης με στόχο να οργανωθεί ακόμη καλύτερα ο αγώνας με την ενεργή συμμετοχή όσο περισσότερων εργαζομένων. Την Παρασκευή, θα γίνει νέα γενική συνέλευση.
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στις τελευταίες 29 απολύσεις της εργοδοσίας, που ξεπέρασαν από το 2008 τις 200, απαιτούν να μη γίνει καμιά νέα απόλυση, να επαναπροσληφθούν οι απολυμένοι, να μη γίνει καμιά μείωση μισθών και υπογραφή διμερούς σύμβασης που να μην καταργεί τα δικαιώματα των κλαδικών συμβάσεων. Στο πλευρό των εργαζομένων στάθηκαν χτες τα Σωματεία Εργαζομένων της ΕΒΓΑ και της ΜΟΡΝΟΣ, εταιρειών που επίσης ανήκουν στον όμιλο Φιλίππου, εκφράζοντας την ενεργή συμπαράστασή τους στους απεργούς. Εκεί ήταν και εργαζόμενοι από την COCA - COLA, από τη Λαϊκή Επιτροπή Μεταμόρφωσης, καθώς και η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών, το Συνδικάτο της Αττικής και το ΠΑΜΕ.
Η εργοδοσία, δείχνοντας πως πιέζεται από τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων, χτες επιστράτευσε κάθε μέσο για να χτυπήσει την ενότητα των εργαζομένων. Ωστόσο, οι ίδιοι οι απεργοσπάστες απομονώθηκαν από τη συντριπτική πλειοψηφία και τους απεργούς συναδέλφους τους. Πήρε έτσι απάντηση και η τρομοκρατία, ο φόβος και η πίεση που επιστράτευσε η εργοδοσία για να χτυπήσει την απεργία.
Αιχμή του δόρατος του απεργοσπαστικού μηχανισμού, κάποιοι εργολάβοι οδηγοί φορτηγών που δε δίστασαν ακόμα και να προπηλακίσουν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών Κώστα Λιαπάτη. Τελικά, η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό, αφού τα φορτηγά που βγήκαν ήταν άδεια.
Ομως, ανήσυχη από τη συσπείρωση των εργατών στο σωματείο τους, η εργοδοσία δε σταμάτησε εκεί. Επιστράτευσε και στελέχη της εταιρείας, για να παρακολουθήσουν τη γενική συνέλευση. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσει εργαζόμενους των γραφείων της εταιρείας για να σπάσει την απεργία. Εστειλε τα παπαγαλάκια της να ασκήσουν πίεση για να φορτωθούν προϊόντα στα φορτηγά.
Ωστόσο, η στάση του σωματείου, αλλά και η αποφασιστικότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων να μην υποκύψουν στις πιέσεις της εργοδοσίας, έδωσε αποστομωτική απάντηση στις προβοκάτσιες. Ταυτόχρονα, η διοίκηση του σωματείου κατήγγειλε και την προχτεσινή προβοκάτσια, όταν άγνωστοι έκαναν ζημιές στα σταθμευμένα εντός του εργοστασίου φορτηγά με προφανή στόχο να στρέψουν τους εργολάβους ενάντια στους εργαζόμενους και το αντίστροφο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3