ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Τσοχατζόπουλος: Βρήκαν κινητό στο κελί του



Τσοχατζόπουλος: Βρήκαν κινητό στο κελί του
Στο πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών θα παραπεμφθεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με απόφαση του διευθυντή φυλακών διότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε έλεγχο που έγινε στο κελί του βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο, κάτι που απαγορεύεται.
Εν τω μεταξύ, τέλος δεν έχουν οι αποκαλύψεις, στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου, από τα ημερολόγια και το αρχείο που κρατούσε ο πρώην υπουργός στο γραφείο του. Σε αιτήματα δικαστικών συνδρομών προκειμένου να ανοίξουν λογαριασμοί του εξωτερικού προσανατολίζονται οι δικαστικές αρχές, επιχειρώντας να ιχνηλατήσουν τον δρόμο του "μαύρου" πολιτικού χρήματος που φέρεται ότι έφτασε στον Άκη Τσοχατζόπουλο.
Στο προσωπικό αρχείο του πρώην υπουργού, γίνονται συνεχείς αναφορές σε εταιρίες μέσα από τις οποίες διακινήθηκαν υπέρογκα ποσά, όπως για παράδειγμα η Morelia, από όπου σύμφωνα με πόρισμα, πέρασε η μίζα των υποβρυχίων.
Σε ένα από τα έγγραφα, ο πρώην υπουργός φέρεται να γράφει: "Εισροή χρημάτων από την εταιρία Morelia Trading SA σε λογαριασμούς της Τorcaso Investment LTD στην Τράπεζα Κύπρου στη Λευκωσία και στην Ελλάδα, το ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα, πληρωμές της Ferostaal για δωροδοκία".
Οι δύο ανακριτές που έχουν αναλάβει την έρευνα σε συνδυασμό με την υπόθεση των υποβρυχίων και των εξοπλιστικών ΤορΜ1, μελετούν ένα προς ένα τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρώην υπουργού και της συζύγου του, σε έναν από τους οποίους υπάρχει σημείωση που αναφέρει "140.000 υπάρχουν στο κουτί της Γενεύης", γεγονός που παραπέμπει προφανώς σε ύπαρξη θυρίδας, η οποία πρέπει να αναζητηθεί.
Εξηγήσεις θα πρέπει να δοθούν και για τα σημειώματα του πρώην υπουργού προς τον Γιάννη, από τον οποίο ζητεί συνεχώς συνάντηση και χρήματα. "Έπείγον. Έρχομαι τώρα, σήμερα, στο σπίτι σου και στο γραφείο σου να βρούμε τρόπους διασφάλισης όσων συμφωνήσαμε και βάσει όσων μου είχες πει για διακίνηση και επιστροφή μέχρι και 2".
Στις συμπληρωματικές απολογίες τους, τόσο ο πρώην υπουργός όσο και η σύζυγός του, θα πρέπει να αιτιολογήσουν τον πολυτελή τρόπο διαβίωσής τους, ο οποίος φαίνεται να μην συμφωνεί με τα δηλωθέντα εισοδήματα τους.
Οι αποδείξεις που κρατούσε στο αρχείο του ο πρώην υπουργός, δίνουν το στίγμα της πλούσιας ζωής που ζούσαν από το 1996, όταν η κ. Σταμάτη νοίκιαζε το σπίτι που διέμενε στο Κολωνάκι έναντι 1.825 ευρώ, ενώ μόνο η διαμονή για ένα διήμερο στο Ναύπλιο τον Απρίλιο του 2009 κόστισε 2.447 ευρώ. Τον Ιούνιο του 2003, οι πιστωτικές κάρτες της κ. Σταμάτη παίρνουν... φωτιά, αφού μέσα σε μία ημέρα ξοδεύει 15.000 ευρώ για ρούχα και αξεσουάρ, ενώ 1.160 ευρώ κοστίζει το δωμάτιο το οποίο την φιλοξενεί στην Ρώμη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3