ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

«Κάθε σελίδα από το ημερολόγιο του Άκη είναι και ένα έγκλημα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Μαΐου 2012,

Το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου που βρίσκεται πλέον στα χέρια του ανακριτή «καίει» τόσο τον ίδιο, που εξακολουθεί να παραμένει προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό, όσο και τους υπόλοιπους 14 συγκατηγορουμένους του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναλυτικές σημειώσεις που κρατούσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος ως ημερολόγιο, όχι μόνο αποκαλύπτουν τον τρόπο που δρούσε η οργάνωση για το ξέπλυμα των χρημάτων που προέρχονταν από τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά καταρρίπτουν τον επαναλαμβανόμενο από όλους τους κατηγορουμένους ισχυρισμό ότι δεν γνώριζαν τίποτα.


Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής, με τη βοήθεια από σήμερα, λόγω του όγκου της δικογραφίας και του επίκουρου ανακριτή κ. Σταυρόπουλου μελετά πολύ προσεκτικά το ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου το οποίο θεωρείται ότι δίνει πολύ σημαντικές πληροφορίες για τις διαδρομές των ύποπτων χρημάτων.


«Κάθε σελίδα είναι και ένα έγκλημα», τόνιζαν χαρακτηριστικά δικαστικές πηγές σημειώνοντας παράλληλα ότι όσα αναφέρονται σ’ αυτό «δένουν» επιπλέον τους κατηγορουμένους. Και αυτό γιατί φαίνεται ότι «όλοι ήταν γνώστες των εγκληματικών πράξεων» παρά την άρνηση τους ενώπιον του ανακριτή.


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως παρουσιάζουν και τα υπόλοιπα έγγραφα που κατασχέθηκαν σε σπίτια και γραφεία των κατηγορουμένων τα οποία έχουν φτάσουν στο ανακριτικό γραφείο. Η αξιολόγηση των εγγράφων αυτών εκτιμάται ότι θα καθορίσει τις επόμενες κινήσεις των ανακριτών, μεταξύ των οποίων είναι αιτήματα δικαστικής συνδρομής αλλά και άρση τραπεζικού απορρήτου για το άνοιγμα λογαριασμών.


Πολλές απαντήσεις ωστόσο σε πιθανά σκοτεινά σημεία αναμένεται να δώσει η ενδελεχής μελέτη και η διασταύρωση των Ε9 που υποβάλλουν οι εμπλεκόμενοι. Δεν αποκλείεται μάλιστα να οδηγήσει τις αρχές σε νέες δεσμεύσεις περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων. Μέχρι στιγμής υπενθυμίζεται ότι έχει δεσμευτεί μόνο το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Παράλληλα, στα χέρια των ανακριτών διαβιβάστηκαν και οι δικογραφίες που αφορούν τα ΤΟR M1 αλλά και τα μη πολιτικά πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση των υποβρυχίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάκριση για τα περιουσιακά στοιχεία του Άκη Τσοχατζόπουλου θα έχει ολοκληρωθεί εντός 4μηνου όπως προβλέπει ο νέος νόμος, με τις συμπληρωματικές απολογίες των ήδη κατηγορουμένων. Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα περατωθεί μέσα σε τέσσερις μήνες και ο κύκλος των ανακρίσεων για τα υποβρύχια και τα TOM M1 οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν.
Σε δίκη για υπεξαίρεση ο Β. Παπαγεωργόπουλος


Σε δίκη για υπεξαίρεση ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης θα καθίσει ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος μαζί με τρεις πρώην αντιδημάρχους του, τον πρώην γενικό γραμματέα του δήμου και στενό συνεργάτη του και άλλα 13 άτομα για το σκάνδαλο της μεγάλης υπεξαίρεσης στα ταμεία του δήμου.

Για το σκάνδαλο, από το οποίο προέκυψε μία «μαύρη τρύπα» ύψους 51,4 εκατ. ευρώ, βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών στέλνει στο «σκαμνί» συνολικά 18 κατηγορούμενους, που θα δικαστούν για υπεξαίρεση και πλαστογραφία κατ΄εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Ανάμεσά τους, πρώην αντιδήμαρχοι και ο πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Λεμούσιας. Για την υπόθεση αυτή είναι ήδη προφυλακισμένοι ο πρώην ταμίας του δήμου Παναγιώτης Σαξώνης και ο πρώην γενικός γραμματέας Μιχάλης Λεμούσιας.
Εγγύηση
Το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε για το Β. Παπαγεωργόπουλο να μη προφυλακιστεί, αλλά να του επιβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 300.000 ευρώ, καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ το ίδιο αποφάσισε και για τον πρώην αντιδήμαρχο Μ. Ζορπίδη. Μειοψήφησε ο πρόεδρος του Δικαστικού Συμβουλίου, που τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης και των δύο.
Ο Β. Παπαγεωργόπουλος έκανε λόγο χθες για «σκευωρία που κατασκευάσθηκε από γνωστά κέντρα».
Παράλληλα, έχει σχηματιστεί δικογραφία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατά του Β. Παπαγεωργόπουλου για συνολικό ποσό ένα εκατ. ευρώ, για το Μ. Ζορπίδη για έξι εκατ. ευρώ, για το Μ. Λεμούσια για 800.000 ευρώ και για τον πρώην προϊστάμενο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου για 160.000 ευρώ.
Το επόμενο διάστημα οι παραπάνω αναμένεται να κληθούν να απολογηθούν και γι' αυτό το θέμα, ενώ ήδη έχει παραπεμφθεί να δικαστεί ο Π. Σαξώνης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ποσού 1.065.554 ευρώ.
Ελλειμμα
Για την τρίτη υπόθεση του σκανδάλου της «Παγίας Προκαταβολής», που αφορά ένα έλλειμμα συνολικού ποσού 534.000 ευρώ για το διάστημα 1999-2007, έχουν ασκηθεί διώξεις για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το Β. Παπαγεωργόπουλο και άλλα είκοσι άτομα. Γι' αυτό το θέμα ο πρώην δήμαρχος έχει απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή, ενώ η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα εφετών και αναμένεται η εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο.

 Τετάρτη,16 Μαΐου 2012 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ
13:00 NS4 Διεθνές Meeting Στίβου IAAF World Challenge League
17:00 ET1 Μπάσκετ Α1 πλέι οφ: Κολοσσός - Πανιώνιος
17:00 OTE SP1 Football League: Πανσερραϊκός - Παναχαΐκή
17:00 OTE SP2 Football League: Αναγέννηση Επανομής - Πανθρακικός
17:45 NS1-HD Superleague play off: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
19:00 OTE Sport 1 Football League Θρασύβουλος-Λάρισα
20:00 NS1-HD Superleague play off: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
-------------------------------------------------
Φωτογραφία για Θα ζητηθεί απο τον Λ.Παπαδήμο να συνεχίσει η ίδια κυβέρνηση μέχρι τις εκλογές
Συνεδριάζει εκ νέου στις 13.00 το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, με τη συμμετοχή όλων, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, προκειμένου να σχηματισθεί υπηρεσιακή εκλογική κυβέρνηση, μετά το χθεσινό «ναυάγιο» των διαβουλεύσεων για κυβέρνηση συνεργασίας που οδηγεί τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

Αν δεν συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς άλλο πρόσωπο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιλέξει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό μεταξύ των προέδρων των τριών ανώτατων δικαστηρίων και συγκεκριμένα μεταξύ του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου, της προέδρου του Αρείου Πάγου Ρένας Ασημακοπούλου, και του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Καραβοκύρη.

Η υπηρεσιακή κυβέρνηση αναμένεται να ορκισθεί αύριο, όπως και οι βουλευτές που εκλέχθηκαν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη στις 11 το πρωί συγκροτείται σε Σώμα η νέα Βουλή, η οποία, ωστόσο, αναμένεται να διαλυθεί την Παρασκευή εν όψει της προκήρυξης νέων βουλευτικών εκλογών.

Σύμφωνα με την ημερήσια κοινοβουλευτική διάταξη, της ορκωμοσίας θα προεδρεύσει ο Δ΄ Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Βύρων Πολύδωρας, ως ο πρώτος τη τάξει επανεκλεγείς βουλευτής. Η Ολομέλεια θα συνέλθει εκ νέου την επομένη στις 11 το πρωί με αντικείμενο την εκλογή νέου Προέδρου του Σώματος.

Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπεύθυνοι για την προσφυγή στις κάλπες

Το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε ως υπεύθυνους για το ναυάγιο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζοντας ότι ουσιαστικά επεδίωξε τις νέες εκλογές για να γίνει πρωθυπουργός.

Καμμένος: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπεύθυνοι για την προσφυγή στις κάλπες
Σε δήλωσή του μετά τη σύσκεψη, ο κ. Καμμένος είπε ότι έκανε μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, καταθέτοντας τις επτά προτάσεις του, επί των οποίων ζήτησε την στήριξη των υπολοίπων κομμάτων. Είπε ότι πρότεινε επίσης να συζητηθούν και τα εθνικά θέματα, με πρώτο αυτό της Συνόδου του ΝΑΤΟ, στην οποία θα συζητηθεί η ένταξη της ΠΓΔΜ, ενώ ζήτησε να υπάρξει και πάγωμα των μέτρων που πρέπει να ληφθούν τον Ιούνιο προκειμένου, όπως είπε, να πάρει ανάσα ο λαός που δέχεται όπως είπε επίθεση εκβιασμού από τους δανειστές του.
Οπως ανέφερε, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ «δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν», ενώ ανέφερε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συμφώνησε στα περισσότερα σημεία που πρότεινε εκτός της διαγραφής του χρέους και της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων.
Επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ λέγοντας ότι «ο κ. Σαμαράς είπε ότι ουσιαστικά θέλει εκλογές γιατί θέλει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας», ενώ είπε ότι υπήρξαν σημεία με τα οποία θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι κ.κ. Τσίπρας και Κουβέλης.
«Καταθέσαμε έναν οδικό χάρτη για το πως θα μπορέσει να γίνει εφικτό το σχέδιό μας και ζητήσαμε ψήφο εμπιστοσύνης, αφού για να καταγγείλουμε την δανειακή σύμβαση χρειάζονται 180 βουλευτές. Τα δυο κόμματα μπλόκαραν τις προτάσεις μας. Υπηρετούν τα συμφέροντα του Μνημονίου και όχι του λαού», είπε ο κ. Καμμένος και τόνισε ότι το κόμμα του κατέθεσε ξεκάθαρες προτάσεις και θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα, λέγοντας πάντα την αλήθεια.
«Δυστυχώς πάμε σε προεκλογική περίοδο και ο λαός πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να ζει με τις απειλές της κ. Μέρκελ και των τραπεζιτών, και αν θέλει να συνεχίσουν ο κ. Φούχτε και ο κ. Ράιχενμπαχ να είναι κυβερνήτες του τόπου μας, ή θέλει μια Ελλάδα ελεύθερη που με σκληρή δουλειά θα προχωρήσει στο αύριο, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες», κατέληξε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν θα αλλάξει απόψεις, κάτω από καμία πίεση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3