ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Αντιμέτωπος με το ΠΑΣΟΚ που... καταρρέει στην Κρήτη ο Σκανδαλίδης!

Φωτογραφία για Αντιμέτωπος με το ΠΑΣΟΚ που... καταρρέει στην Κρήτη ο Σκανδαλίδης!
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ.Σκανδαλίδης επισκέπτεται την Κρήτη. Και φυσικά δεν ειναι η μοναδική φορά που είναι... κομματικά υπεύθυνος για το νησί, όπως τώρα που ορίστηκε από τον Ευάγγγελο Βενιζέλο "περιφερειάρχης" του κόμματος για να κινητοποιήσει τις οργανώσεις ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Αλλά αυτό που συνάντησε σήμερα στο Ηράκλειο, δεν το έχει ξαναζήσει!

Ο πρώην υπουργός είδε από κοντά τα σημάδια διάλυσης των οργανώσεων- με ευθύνη φυσικά της ηγεσίας και όσων από την Ιπποκράτους έχουν αναλάβει τις προεκλογικές κινητοποιήσεις- ενώ δεν υπάρχει... νεολαίος ούτε για δείγμα! Ο κ.Σκανδαλίδης είδε όλη μέρα πολλά στελέχη και από όλους λαμβάνει τη ζοφερή εικόνα του άλλοτε κραταιού ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη. "Το κόμμα καταρρέει" του είπαν όλοι και αντί να... βοηθήσουν να αναγεννηθεί το σπρώχνουν ακόμη περισσότερο στο γκρεμό του μονοψήφιου ποσοστού!

Ο κ.Σκανδαλίδης δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του με τα όσα άκουγε. Αντί να γίνουν προτάσεις για να πάρει "τα πάνω του το ΠΑΣΟΚ του έλεγαν ποιος έκανε τι, ποιος αδιαφόρησε, ποιος πολέμησε το κόμμα, ποιος είναι πίσω από τον τάδε"! Ένα κλίμα αποκρουστικό 25 μέρες πριν τις επαναληπτικές εκλογές.

Όσο και ο ίδιος εαν προσπάθησε να "μαζέψει' το κλίμα αυτό... δεν μαζεύεται! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι συνομιλητές του είχαν μείνει στις εκλογές του Μαΐου, στις ευθύνες για την... συγκέντρωση, τις παραιτήσεις νεολαίων όπως του Ζαχ. Στειακάκη "Να πάμε μπροστά" έλεγε ο πρώην υπουργός, αλλά άκουγε να του.. καρφώνουν τον ένα και τον άλλο- με μια γνωστή ομάδα που μοιάζει να θέλει... ρεβάνς να "τα βάζει με τη Νομαρχιακή που ήταν και η μόνη που δούλεψε σοβαρά στις εκλογές' έλεγε στέλεχος του κόμματος που συνάντησε τον Σκανδαλίδη.

Φυσικά ο ίδιος άκουσε και για τις ευθύνες των κεντρικών στελεχών, του κ.Βενιζέλου που δεν εμφανίζεται ενωτικός, ότι μάζεψε μια ομάδα γύρω χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες και πως δεν κάνει προσκλητήριο ενότητας!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3