ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Όχι του εισαγγελέα στην αποφυλάκιση της Β. Σταμάτη

Την παραμονή της Βίκυς Σταμάτη στη φυλακή, καθώς σε διαφορετική περίπτωση πιθανόν να επιχειρήσει να συγκαλύψει παλαιότερες εγκληματικές πράξεις, εισηγήθηκε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο ο εισαγγελέας Γιώργος Βούλγαρης. Στο μεταξύ, η σύζυγός του πρώην υπουργού και επίσης προφυλακισμένου Άκη Τσοχατζόπουλου, με επιστολή της στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ρένα Ασημακοπούλου ζητά την αποφυλάκισή της επικαλούμενη το ανήλικο παιδί της.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη του σχετικού αιτήματος της Β. Σταμάτη, επικαλούμενος τη βαρύτητα της κατηγορίας που αντιμετωπίζει, ενώ στον ισχυρισμό της ότι είναι μητέρα ανήλικου, ο εισαγγελέας απάντησε ότι κι άλλες μητέρες βρίσκονται προφυλακισμένες, όπως επίσης και αντρόγυνα που κρατούνται για άλλες αξιόποινες πράξεις.
Η Β. Σταμάτη, ωστόσο, παρά την αρνητική εισαγγελική εισήγηση, στην επιστολή της προς την επικεφαλής του ανώτατου δικαστηρίου ζητά την αποφυλάκισή της θεωρώντας ότι βρίσκεται στη φυλακή επειδή "ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα ένα πολιτικό πρόσωπο".
Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, επίσης, υποστηρίζει ότι στην περίπτωσή της η Δικαιοσύνη δεν υπήρξε τυφλή, δεν έγινε δίκαιη εφαρμογή του νόμου και δεν είχε δίκαιη προδικασία, ενώ επικαλείται σχετικά τη γνώμη ειδικών.
Τέλος, αφού δικαιολογεί την επιστολή της ως "κραυγή προς τη Δικαιοσύνη", αναφέρεται στο παιδί της που "ζει την πιο ευαίσθητη και κρίσιμη ηλικία του χωρίς πατέρα και χωρίς μητέρα", ενώ η ίδια έχει φτάσει στα όρια της απόγνωσhs
Φωτογραφία για Δείτε την απίστευτη δήλωση του Μιχαλολιάκου για τον Χίτλερ
Λάθος χαρακτήρισε την είσοδο στο ευρώ και «κόκκινη χούντα» τους δημοσιογράφους
Συνέντευξη στον Άlpha και την εκπομπή παρέμβαση έδωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Επιτέθηκε κατά των δημοσιογράφων λέγοντας ότι «υπάρχει χούντα στην ενημέρωση που την καταλάβαμε στην προεκλογική περίοδο. Έχει στηθεί κόκκινη χούντα, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είναι μαρξιστές. Όλους τους δεξιούς εκδότες τους δολοφόνησε η 17 Νοέμβρη».

Όσον αφορά τη δημοκρατία τόνισε ότι «δεν αποσκοπεί στη βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος», αλλά ότι «δεν είναι φιλειρηνιστής, η ειρήνη είναι το μεσοδιάστημα μεταξύ δύο πολέμων».

«Ο Χίτλερ θα κριθεί από την ιστορία, εγώ μιλάω για την Ελλάδα του 2012. Ακόμη και οι αντιφασίστες θεωρούν ότι ήταν μεγάλη προσωπικότητα», είπε μιλώντας για τον ναζισμό και δήλωσε ότι με κανένα ναζιστικό κόμμα του εξωτερικό δεν έχει συνεργασία.

Όσον αφορά την οικονομία εξέφρασε την άποψη ότι «κάποιοι προσπαθούν η αντίδραση στο μνημόνιο να είναι αποτέλεσμα μιας άτακτης χρεοκοπίας», χωρίς να κατονομάσει ποιοι. «Οι τιμές πριν το ευρώ ήταν πιο καλές, μπήκαμε στο ευρώ και κατεστράφη η οικονομία μας, αλλά τώρα δεν μπορούμε να βγούμε. Αυτή τη στιγμή θέλουμε το ευρώ, η δραχμή θα ήταν καταστροφή, θα ήταν κατοχικό νόμισμα, ο πληθωρισμός θα κάλπαζε δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε εισαγωγές», δήλωσε.

Για τους μετανάστες είπε ότι «πρέπει να τους διώξουμε όλους. Πήραν τις δουλειές των Ελλήνων κατέστρεψαν τα ταμεία και τη δημόσια υγεία» και κλείνοντας δήλωσε για τα επεισόδια του 2002 στο Πάντειο ότι «ο εκλιπών πρύτανης... ήταν κλέφτης».

Μάζεψε 26 δικαιολογητικά για ν’ ανοίξει μια...καντίνα

Φωτογραφία για Μάζεψε 26 δικαιολογητικά για ν’ ανοίξει μια... καντίνα!
Απίστευτη γραφειοκρατία υπάρχει στην Ελλάδα, που αποθαρρύνει οποιονδήποτε θέλει να κάνει μια δραστηριότητα, για να βγάλει το ψωμί του. Αντί να ενθαρρύνονται άνεργοι σε μικρές επιχειρηματικές δραστηριότητες, αντίθετα τους ορθώνονται χίλια εμπόδια.Ο Β. Κυριάκης αποφάσισε να λειτουργήσει μια καντίνα στο Ελευθέρι Μαργαριτίου, στο δρόμο προς Πρέβεζα, λίγα μέτρα από τη διασταύρωση προς Πάργα, κοντά στο έλος Καλοδικίου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε πιθανώς να συμβάλλει και στην ανάπτυξη της μοναδικής στην Ελλάδα λίμνης με νούφαρα. Εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια από το Δήμο Ηγουμενίτσας, ωστόσο χρειάστηκε 26 συνολικά δικαιολογητικά! Αλλά αγαπάει τον τόπο του, θέλει μεροκάματο και τα συγκέντρωσε ένα προς ένα .«Δεν τους άφησα να με απογοητεύσουν», λέει ο ίδιος. «Πήγα κόντρα στην κοινή λογική και δεν εγκατέλειψα το εγχείρημά μου». Και σύντομα η καντίνα θα ανοίξει...Ο ίδιος οραματίζεται την ήπια αξιοποίηση της λίμνης με τα νούφαρα, ώστε εκτός από αυτόν, να βρουν εργασία και άλλοι συγχωριανοί του και να μην πάρουν τον πικρό δρόμο της ξενιτιάς. Θα μπορούσαν, όπως αναφέρει, να ζήσουν 15 άτομα από τη λίμνη, αναπτύσσοντας ήπιας μορφής δραστηριότητες.Μάλιστα, σκέπτεται να αγοράσει άλογα, ώστε όσοι επιθυμούν να κάνουν το γύρο της λίμνης. Η ποδηλασία περιμετρικά της λίμνης μάλλον είναι ένα όνειρο ακόμη, αφού ή δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε διάφορα σημεία ή ο δρόμος θέλει βελτίωση.

Σουλτς: Ζητά άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας Nα ληφθούν, αμελλητί, άμεσα μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας, ιδιαιτέρως των νέων, ζήτησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, σε δηλώσεις του μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τους αρχηγούς των κομμάτων.

«Πολλοί μιλούν για την Ελλάδα, αλλά όχι με τους Έλληνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σουλτς, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επισκεφθεί σε αυτή τη χρονική συγκυρία την Αθήνα.

Την «Ευρώπη που αλλάζει» στην κατεύθυνση της «ανάπτυξης και όχι της τιμωρίας» είδε στο πρόσωπο του κ. Σουλτς ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί να επωφεληθεί από αυτές τις αλλαγές.

«Η Ελλάδα είναι και πρέπει να παραμείνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης, με υποχρεώσεις και δικαιώματα» υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας ότι εξέφρασε στον κ. Σουλτς την ανησυχία του για την αναπτυσσόμενη «κινδυνολογία περί της σταθερότητας της οικονομίας και της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος, τόνισε ότι «η μεγάλη οικογένεια της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας μπορεί να είναι ο μοχλός για την αλλαγή των συσχετισμών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καθώς στην Ευρώπη πρέπει να προστεθεί ξανά η διάσταση της ανάπτυξης, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της συνοχής»,

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΔΗΜ.ΑΡ αναφέρεται ότι ο κ. Κουβέλης «ανέδειξε την δραματική απουσία ενός αναπτυξιακού πακέτου για την Ελλάδα» προσθέτοντας ότι «αυτή η κατάσταση τροφοδοτεί την ανεργία που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους (και) με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς απόντες». 



Πηγή:www.capital.gr


Πηγή:www.capital.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3