ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ να εχετε μια ευχαριστη διαμονη φιλε/η επισκεπτη/τρια

ΠΡΟΣΟΧΗ!Η μουσικη εδω ΑΠΛΑ ειναι για σκοπους προβολης και ενημερωσης ΜΟΝΟ! Αν σας αρεσει καποιο album,αγοραστε το! ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ!
SupporCAUTION! The music here is for promotional purposes ONLY! If you like ANY album, buy it! Support THE ARTISTS!

West-News ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

West-News  ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .
ΜΠΕΣ ΕΔΩ ΤΩΡΑ-Καντε κλικ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΓΕΡΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.,Ειναι φιλοι μας ΟΛΑ ΤΑ νεα cd και ενημερωση μαζι.-ΟΛΆ ΔΩΡΕΑΝ-ολα τα ΝΕΑ CD ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΙΟΥΣ. Δωρεάν ringtones Εφαρμογές για το κινητά τηλέφωνα, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ FREE download-ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ .


ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ




Change Text Size Small Medium Large

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση - Ποιοι την απαρτίζουν- Οι αρνήσεις και οι εκπλήξεις - Ακολουθούν οι βουλευτές της μιας μέρας

Ορκίστηκε η υπηρεσιακή κυβέρνηση - Ποιοι την απαρτίζουν-  Οι αρνήσεις και οι εκπλήξεις - Ακολουθούν οι βουλευτές της μιας μέρας Ποιοι ορκίζονται βουλευτές από την Αχαΐα
10.21 Ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά η ορκομωσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Ακολουθησαν οι σχετικές υπογραφές και η σχετική διαδικασία έλαβε τέλος

10.10 Ορκίζεται αυτή την ώρα η υπηρεσιακή κυβέρνηση από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.Στις 11 η ορκωμοσία των βουλευτών.

7.15 Ανακοινώθηκε η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης, υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Υπουργός Οικονομικών ο Γ.Ζαννιάς, υπουργός Εσωτερικών ο Αντ.Μανιτάκης, υπουργός Εξωτερικών ο Π.Μολυβιάτης, υπουργός Αμυνας ο Φρ.Φραγκούλης, υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Λ.Οικονόμου.

Αναλυτικά, η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης έχει ως εξής:

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Παναγιώτης Πικραμμένος

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Παύλος Αποστολίδης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 

Αντώνιος Μανιτάκης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Γεώργιος Ζαννιάς

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Πέτρος Μολυβιάτης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Φράγκος Φραγκούλης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Ιωάννης Στουρνάρας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Γρηγόριος Τσάλτας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Αγγελική-Ευφροσύνη Κιάου

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ

Σίμος Σιμόπουλος

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Αντώνιος Ρουπακιώτης

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Χρήστος Κίττας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ναπολέων Μαραβέγιας

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΩΜΑΤΩΝ

Χρήστος Γεραρής

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ελευθέριος Οικονόμου

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Τατιάνα Καραπαναγιώτη

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Αντώνιος Αργυρός

Η νέα κυβέρνηση θα ορκιστεί στις 10 το πρωί της Πέμπτης και οι βουλευτές αμέσως μετά, στις 11 π.μ., ενώπιον του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.


Οι αρνήσεις και οι εκπλήξεις

Αν μπορούμε να μιλάμε για εκπλήξεις σε μία υπηρεσιακή κυβέρνηση, θα σταθούμε σε τρία υπουργεία:

Πρώτον, στο Οικονομικών. Το protothema.gr είχε μεταδώσει αποκλειστικά την πληροφορία περί τοποθέτησης του κ. Γιώργου Ζαννιά. Ωστόσο, η τοποθέτηση μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη, υπό την έννοια ότι ο κ. Ζαννιάς ήταν γενικός γραμματέας του υπ. Οικονομικών στην προηγούμενη κυβέρνηση και θεωρείται σαφώς πολιτικό πρόσωπο. Στην επιλογή του πρυτάνευσε η λογική της συνέχειας στον κρίσιμο τομέα της οικονομίας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρνήθηκαν να αναλάβουν τόσο ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης (προσωπικός φίλος του νέου πρωθυπουργού) όσο και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Βασίλης Ράπανος.
Δεύτερον, στο υπουργείο Παιδείας, καθώς από νωρίς χτες το απόγευμα θεωρείτο δεδομένη η παραμονή του κ. Μπαμπινιώτη, καθώς δεν πρόκειται περί πολιτικού προσώπου. Τελικά επελέγη η κα. Αγγελική - Ευφροσύνη Κιάου.
Τρίτον, στο υπουργείο Πολιτισμού, καθώς η κα. Τατιάνα Καραπαναγιώτη ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην προηγούμενη κυβέρνηση, έχοντας πάρει την θέση της παραιτηθείσας κας Μάγιας Τσόκλη τον Φεβρουάριο. Κόρη του Λέοντα Καραπαναγιώτη, πρώην διευθυντή και εκδότη της εφημερίδας "Τα Νέα".
Από την αρχή, είχαν θεωρηθεί ως σίγουρες οι παρουσίες στο νέο κυβερνητικό σχήμα των κ.κ. Μολυβιάτη, Φραγκούλη, Οικονόμου και Γεραρή. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να οριστικοποιηθεί το κυβερνητικό σχήμα, χρειάστηκε σχεδόν μισή ημέρα, μετά την γνωστοποίηση της ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον κ. Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ποιοι ορκίζονται βουλευτές από την Αχαΐα

Από την Αχαΐα βουλευτές ορκίζονται οι:
Μαρία Κανελλοπούλου και Βασίλης Χατζηλάμπρου από τον ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Νταβλούρος και Νίκος Νικολόπουλος από τη ΝΔ, Γιώργος Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ,  Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ, Νίκος Τσούκαλης από τη Δημοκρατική Αριστερά, Γιώργος Νταβρής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Αρβανίτης - Αβράμης από τη Χρυσή Αυγή.

Επιδείνωση του καιρού: Μέχρι και χιόνια θα δούμε Μάϊο μήνα

Επιδείνωση του καιρού: Μέχρι και χιόνια θα δούμε Μάϊο μήνα Ισχυρές βροχές και  καταιγίδες
Ο καιρός χαλάει ανά τμήματα σταδιακά από τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα,  ενώ το βράδυ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα της Κεντρικής Στερεάς, της Θεσσαλίας και κυρίως της Βόρειας χώρας. Από το απόγευμα της Πέμπτης αναμένονται βροχές και καταιγίδες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 24 βαθμούς.
Στη βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς, στη Δυτική Μακεδονία δεν θα ξεπεράσει τους 17, στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα από
12 έως 25, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 20 βαθμούς και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Αύριο, Παρασκευή θα έχουμε μικρή βελτίωση του καιρού στη Δυτική Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα η κακοκαιρία θα συνεχιστεί με πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες να επηρεάζουν το Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, καθώς και περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακολουθήστε μας στο twitter

ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΤΟΥ ΝΕΤ

wibiya widget

φφφφφφφ

24ores.enimerosi@gmail.com

Δημοφιλείς αναρτήσεις

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sign by Danasoft - Get Your Sign

OI ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΑΣ

Thumbnail 1 Thumbnail 2 Thumbnail 3